Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Svilena pižama

Svilena pižama

Za darilo za RD bi potrebovala svileno pižamo. Kam ma kdo kako idejk kje bi jo lahkk nabavila v Ljubljani. Nama in Emporium nimata.

Hvala vam vnaprej

Lisca jih je imela. Imajo proizvodnjo na Kitajskem.

Intimissimi ima prav lepe pizamice in sem zadovoljna z njimi.

Beti, labod še obstajata?
Dormeo poglej
Svilanit zagotovo

Uf, najti primerno pižamo je kar podvig…

Ti ne znam svetovati, lahko pa rečem in nisem edina, da svilenih pizam ne maram… Si se pozanimala, če obdarjenka sploh mara svilo… Najboljse so stare ponosene🙃

Meni so pa prav prijetne za nositi, tako mehke, lahkotne, prijetne na otip. Pa se lepo je za videti. Vcasih nosim tudi kake bombazne (kot T-shirt in kratke hlacke). Ne maram pa frotirastih ali pa iz takih grdih raztegljivih materialov, da imas potem od zadaj (na riti) tak razvleceno, ko da bi imela plenice. 😀

Meni so pa prav prijetne za nositi, tako mehke, lahkotne, prijetne na otip. Pa se lepo je za videti. Vcasih nosim tudi kake bombazne (kot T-shirt in kratke hlacke). Ne maram pa frotirastih ali pa iz takih grdih raztegljivih materialov, da imas potem od zadaj (na riti) tak razvleceno, ko da bi imela plenice. 😀
[/quote]Res je cockpit 🙂 še sploh tiste iz Azije s vezenjem…kolk so mi ljubke in seksi
Pri nas prodajajo večinoma samo sijaj svile v izvedbi plastike.
Vem, da sem v Lisci videla eno tako res lepo.
Pozdravček…dobrodošla doma 😉

Poskusi pri Francozih (prek spleta). Tu nabavlja moja boljsa polovica.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Res je cockpit 🙂 še sploh tiste iz Azije s vezenjem…kolk so mi ljubke in seksi
Pri nas prodajajo večinoma samo sijaj svile v izvedbi plastike.
Vem, da sem v Lisci videla eno tako res lepo.
Pozdravček…dobrodošla doma 😉
[/quote]

Hvala! 🙂 Zelim ti tudi srecnega in zdravega. 😉
Intimissimi ima vcasih ta prave svilene. Tiste s cipkami so res tak cute. 🙂

Hvala! 🙂 Zelim ti tudi srecnega in zdravega. 😉
Intimissimi ima vcasih ta prave svilene. Tiste s cipkami so res tak cute. 🙂
[/quote]Hvala in tudi tebi…
Tam, kjer je cvet upanja …bo zagotovo tudi sadež upanja :)..( naj bo to leto 🙂

Hvala in tudi tebi…
Tam, kjer je cvet upanja …bo zagotovo tudi sadež upanja :)..( naj bo to leto 🙂
[/quote]

Zato tudi upam, da mi bo koncno ze letos dosegla en cilj v moji sluzbi. 😉

Imam tudi jaz nekaj ponaredkov svile, ki samo gužvo delajo v omari, šit od šita.
Imam pa od mame nekaj kosov iz prave svile, bluze in rute/šali, pa nekaj svojega spodnjega perila, uf, neprimerljivo! Ti povem, da je to čisto druga pesem, tako prijetno za nosit, da se ne da opisat.

Če dejansko hočeš svileno pižamo,se pravi 100% svilo,jo pri nas ne boš dobila,saj jih že več let nihče ne dela.Tisto kar prodajajo pod nazivi svila pa so navadni poliestri ,oziroma umetni ponaredki.
Dostikrat sem doživela,da imajo ti ponaredki celo etiketo,da gre za svilo.

A če se spoznaš na svilo,jo prepoznaš po otipu, ki je značilen.

Pri nas je podjetje ,ki se ukvarja prodajo svilene posteljnine Naturland.

Sicer pa imaš na spletu LILYSILK,ki je nemško podjetje in ima velik izbor,samo ne vem ali pošiljajo tudi k nam.To jih lahko vprašaš. Imaš tudi svilene pižame na ebay,aliexpres in še drugih straneh.
Predvsem bodi pozorna na drobni tisk,ker je mnogo artklov tretiranih kot snvila,a kot sem rekla to ni.

Svila je tudi dokaj draga ,a spanje v svileni pižami se ne more primerjati z ničemer.
Svila te pozimi greje in poleti hladi.

P.S.
Če pa si slučajno dobila pri nas kakšen primerek,bom pa vesela,če to sporočiš.

Preko spleta Schiessel jo bos nasla.

Pardon. SCHIESSER je.

Tole najbrž je prava svila, glede na ceno:
https://naturaland.si/ekoloska-oblacila/eko-zenska-oblacila/ekoloska-oblacila-za-spanje.html

New Report

Close