Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svilena posteljnina

Svilena posteljnina

Kje se to kupi pri nas?
Ne govorim o umetnih oribližkih.
Govorim o naravni svili.
Za posteljo 180×200

Kar vidim v ponudbi so sami sateni in poliestri. Kje je naravna svila?

Vtipkas na googlu svilena posteljnina in ti vrze rezultate. Simpl

Vrze mi ven samo bullshit. Umetne ponaredke.
Ocitno si to ugotovu tut ti zto pa nis zmogu linka pripopat.

https://naturaland.si/

Je se vec ponudbe, sam ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svila,
neke mesance so.

O, saj se najdejo prodajalci. Ampak recimo mulberry svila stane nad 1000 evrov, za večje postelje tudi prek 2000! (No, za kakšno Katarino Kresal, ki toliko plača za losjon za nego luknje od uhana, to ni noben strošek …)
Gotovo ima Svilanit kaj oz. Vitapur. Tisti na Naturaland, od katerega je prejle ena dala link, so možno tudi ok, ampak vedi: to podjetje lifra stvari iz Kitajske (najbrž Alibaba pa to), in še to preko Nemčije, in prevoz tega blaga je na ravni živine v kontejnerjih. Sem nekoč naročila svilen šal, pa so ga nekje v Nemčiji pozabili zbasat v pošiljko za Slovenijo, tako da sem naročilo stornirala in si podjetje zapisala v dokaj slab spomin, čeprav se je dalo normalno zmenit. Ampak ko vidiš, da robo nekje zmečejo nekam in pri tem lahko tvoja roba mirno pade mimo in je ne dobiš, si ne želiš tega nositi okoli vratu ali spati na tem.

Ponosno lahko recem, da sem zelo zadovoljen lastnik svilene posteljnine iz naturaland. Prvo kupljeno imam namrec ze vec dve leti se mi zdi in nimam niti najmanjse pripombe, ravno nasprotno. Drugo pa skoraj leto dni. Znajo odlicno svetovati kaj je najbolj primerno za posameznika. Odlocal sem se namrec med laneno in svileno. Na koncu je zaradi lastnosti tkanine odlocitev padla na svileno. Je pa res to svila zelo dobre kvalitete in se zacuti ze ob prvem otipu.

Lp,
Marjan

New Report

Close