Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svinčnik za obrobo ustnic

Svinčnik za obrobo ustnic

Prvič bom kupila svinčnik za obrobo ustnic in se ne znajdem najbolj med poplavo ponudbe. Rada bi, da svinčnik ne poudari drobnih gubic, da je obstojen, da se spoji s šminko. Šminka je konkretno Chanel Rouge allure 99 Pirate. Sem pa precej svetle polti, če je tudi to pomembno. Hvala za pomoč!
Pa še slikca: šminka

Ta barva, glede na to, da imaš gubice okoli ustnic, nikakor ni primerna zate.
Če si že dala toliko za šminko, si kupi še svinčnik – prozoren – ki prepreči, da bi se šminka razlivala v gubice.

Mi lahko konkretno svetuješ firmo in znamko? Ali je to vseeno?
Hvala,@ laracr!

Taka barva ne potrebuje svincnika. Svincnik se nosi samostojno ali odtenek temnejse. Vsekakor za poudarit ze lepe ustnice ali pa obrobit in dodat svezino s kaksno bolj naravno barvo. Ce ti poenostavim – kaksno barvo svincnika pa bi rada imela na to rdeco barvo? vidis, da ne gre?

Svinčnik bi rada zato, da se mi šminka ne bi prelila naprej. Za vsak slučaj. Kakšno barvo bi rada imela? Čimmanj opazno, pa naj bo to podobna rdeča ali pa, kot mi je svetovala laracr, prozorna. Za le-to sem sploh prvič slišala.
Verjetno pa so med znamkami različne kvalitete. Rada bi čim boljšo.

Kolikor vem, se svinčniki že kar nekaj časa ne uporabljajo samostojno in tudi barva naj bi bila usklajena z barvo šminke, ne temnejša.

Nisem pa prepričana, če ni to premočna barva za svetlo polt (še posebej, ker praviš, da že imaš gubice).

Svinčnik za katere ustnice? Zgornje ali spodnje?

Svinčnik bi rada zato, da se mi šminka ne bi prelila naprej. Za vsak slučaj. Kakšno barvo bi rada imela? Čimmanj opazno, pa naj bo to podobna rdeča ali pa, kot mi je svetovala laracr, prozorna. Za le-to sem sploh prvič slišala.
Verjetno pa so med znamkami različne kvalitete. Rada bi čim boljšo.[/quote]

Ne vem znamke, moram pogledat doma, kupila sem ga v Muellerju. Nekaj takega.
http://www.amazon.de/DuWop-Cosmetics-Reverse-Lip-Liner/dp/B0149L7ENQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1444644974&sr=8-1&keywords=Reverse+Lip+Liner+DuWop.

Sicer ti pa priporočam bež barvo, da si z njo obrobiš zunanji rob ustnic in zabrišeš s čopičem.

Svinčnik za 62 eur? To se še meni zdi preveč, pa imam zelo visoko plačo.

Jaz sem dala zanj cca 17€, pa je bilo še to je vsaj zame, za eden svinčnik, veliko. Zato priporočam uporabo navadnega svinčnika kožne barve.

Kolikor vem, se svinčniki že kar nekaj časa ne uporabljajo samostojno in tudi barva naj bi bila usklajena z barvo šminke, ne temnejša.

Nisem pa prepričana, če ni to premočna barva za svetlo polt (še posebej, ker praviš, da že imaš gubice).[/quote]

Meni se zdi, da prihajajo 90. leta nazaj (tudi po oblačenju), zato so svinčniki (tanjši ali debelejši kot tudi čopiči) ponovno in bolj ali manj. Temnejšo ne mislim odstopajočo temno, ampak odtenek dva temnejšo. Samostojno je lahko kot obroba ali da “ohrani” labello ali lipgloss znotraj linije, to sem mislila, za večji poudarek ustnic.

Samo ne temnejšega odtenka, to izgleda tako “poceni”, da ne rečem da takoj dobim asociacijo na prostitutke. Danes se ne liči več vpadljivo (razen če ne greš na neko glasno večerno zabavo), raje manj in v nežnejših barvah – tako na ustnicah kot pri očeh. Svinčnik pa naj bo usklajen z barvo šminke. Pri čemer ne riši preko zunanjega roba, ker to je prav tako ena fora, ki deluje “ceneno”, pa še grdo zraven. Še profesionalci tega ne znajo narediti tako, da ne bi bilo očitno, pri amaterjih je pa že smešno, če ne grdo.

Lahko pa ustnice premažeš s tekočim pudrom, počakaš da se posuši in se našminkaš. Rdečilo ne bo šlo nikamor.

New Report

Close