Svingerstvo: dr. Rugelj
Kopiram :
O svingerjih pa nima najboljšega mnenja psihiater Janez Rugelj: “To so izgubljeni ljudje, ki nadkompenzirajo svojo bedo s seksom in to z drugimi pari. Nekateri moški pač uživajo, če gledajo, kako njegova žena ‘nastavi’ drugemu, ki vanjo zatika svoj penis in tako naprej. So pa tudi ženske, ki uživajo, ko gledajo moža, kako ‘nateguje’ neko drugo žensko, oprostite izrazoslovju. A seks je zanimiv le med dvema, ki se ljubita, ki se znata vzdražiti, če sta sama med štirimi stenami.”
Kaj mislite ?
Kren, te lohk neki vprašam ?
Tole, glej :
“Nekateri moški pač uživajo, če gledajo, kako njegova žena ‘nastavi’ drugemu, ki vanjo zatika svoj penis in tako naprej.”
Ej, kako bi se ti počutil, ko bi gledal kako tvoja uživa, ko bi en drug..??
Ne provociram, samo resno mi odgovori, ker me zanima.
Pozdravčka, Speedy
Dandanes, ko je sex že kr neki – in se gre folk samo še kdo bo bolj kul, bolj odfukan, bolj opazen, bol “svoboden” (se zdej temu reče) in nezadržan, ko so lezbični sex, usnjene scene, pripomočki in swingerstvo že neki čist normalnega, moram rečt, da mi je taka izjava všeč…
Ob vsem probanem se ne morem bolj strinjat kot to, da še vedno ni lepšega kot lep sex SAMO z nekom v katerega si zaljubljen (al pa še kej več)…
Je pa tko, da dandanes ko že skor ni več nekih vrednot in ko se vsi gonijo po svoje… se ne čudim da gre vse v to smer, ko bo sex med dvema zaljubljenema samo še stvar preteklosti… …konckoncev je dandanes lažje najdet dve bi-punci za trojčka, kokr pa osebo, ki ti ustreza in te dopolnjuje in kateri lahko daš srce… …to, da po svetu hodi že vsak drug razočaran nad vso to sceno je pa itak jasno…
Kaj za swingerstvo? al varanje? al kaj? Nism bla nikol v taki situaciji in ne wem kako bi se odlocila, kokr se poznam najbrz ne bi bla zato..enostavno zato ker ko sm jaz enkrat zaljubljena ne vidm nobenga druzga in ne bi prenesla dotikov nobenga druzga..pac tko je. Sm pac trapasta k sm v tem svetu taka ampak tko je.