Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SVINJA PIJANA!!!

SVINJA PIJANA!!!

SVINJA PIJANA

Delu sem izpit, padu in se šou napit, vse
gostilne sem obredu, a v eni obsedel.
Ostal sem sam s sabo in z alkoholom v
glavi, ko iz sebe zaslišim glas, ki mi
tiho pravi :

Svinja pijana, spet si nažgan,
tolk si popil,
da boš kmau pokozlan,
prasec umazan, že spet si pijan,
se boš spet valu,
boš ves osran.

Ležal sem pod mizo,
preživlu sem krizo,
hotel sem vstat in it drugam,
a sem bil preveč pijan.
V lastnem kozlanju med svinjarijo
in čiki so iz otopelosti zbudili me kriki:

le kolk si spil,
da si ves pokozlan,
glej, kje se valaš,
saj si ves osran.

Počasi sem vstajal,
ves svet se je majal,
prazno zrl sem v ljudi,
vsi so dvojčki bili.
Prišel sem domov,
kjer me je punca čakala,
ko me je zagledala, je z gnusom dejala :

le kolk si spil,
da si ves pokozlan,
kje si se valu,
da si ves osran.

Pospremu sem jo do vrat,
a pol sem moru spet kozlat,
v stranišču sem zaspal,
se školjke držal.
Me zjutraj je našla gospa gazdarica
in zarjula vame zaripla v lica :

Svinja pijana, ste spet bil nažgan,
le kolk ste spil,
da ste ves pokozlan,
prasec umazan, ste spet bil pijan,
s prvim iz hiše,
pa čim dlje stran!

Ostal sem brez izpita,brez punce in
stanovanja, spet se grem napit, ker
sit sem tega sranja. Ko pijan bom v
gostilni ležal, se našel bo nekdo, ki bo dejal :

le kolk si spil,
da si ves pokozlan,
glej, kje se valaš,
saj si ves osran.

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jaaaaaa….. Adi “rulez” ;)…….. :))))))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:))))))))))))))))) ;))))))))))))))) … HE HE …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Saj ni treba,da prav vse o meni poveš,no!!!!!
😉

Srce … pa ne tko zgodej nooooooooooooooooo .. … … :)))) ;))))

Lp, Bgv

o hvala……. to je pa zame!

;)))))))))))

;)))) :)))) … he he … to je pa kar za vseh, verjetno … :))) … hik hik … ;)))

Lp, Bgv

Joj, joj… Pa saj še niti Martinovo ni – ok, trgatve… Samo tako hitro pa mošt spet ne gre v vino… C c c … dečve, dečve … pa niti povabite nas ne poleg 😉 :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hehe….. pa bi pršla, če bi te povable???? ;))))))

mislem, ga rukneš kdaj čez mero? ;))))))

Na napačno si se obrnila..se mi zdi…;-)

Hehe, pa si me dobila… ne, ga ne… potem bi preveč v depresijo padla… Nima nekega dobrega učinka na meni…. Priznam: sem raje od “lubezni” pijana. Ampak kak sok pa bi spila :)))))).

Ljubezenski napoj?
Hmmmmm?Jaz imam pr sebi vedno sam ene vrste sok….
😉

oštja…….. nevednost pa taka! ;)))

VINČEK JE GROZDNI SOK……….. pa še zdrav je…… prekrvavi te in ti požene možgane v obtok……….

pridi ti pupa malo na primorsko, da te udelamo!

Ne, ne… Sok – breskovega prosim :)). Pa res se ne obnese… Sem enkrat tega grozdnega soka spila ene 3-4 dl… Pol pa v depresijo in sem takoj zaspala… naslednji dan pa sem bila cel dan taka, kot da sem na vrtiljaku – sukalo se mi je tako, da sama niti do wc-ja nisem prišla… Bljek – nikoli več. Raje kaj bolj sladkega – kak liker… seveda v omejeni količini :)))))))).

Glej jo,glej to našo Miši!
Mojo ponudbo je pa kar ignorirala!!!
Že prav,že prav…
😉

joj..hudooo..kake besede mate vi dons Primorci..same svinje..in se kaj..jao..jao..hudooo..packi nemarni..le cakte se;))haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

;))))) :))))) … svinja pijana že spet sem nažgana … :)))))))

Lp, Bgv

hahaha…a si res bemti..kako mores bit taka svinja no;))..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zdej bolj ku nažgana sem nafilana … uf … sem glihkar z malce … pa sem skoraj celo ta malo pizzo popapcala … Uff uff … mal preveč zame … Še dobro, da sem sedaj v tretjem nadstropju … telovadba … telovadba … ;)))

Lp, BGv

ma jaz sem nafilana z semenkami..haha…ej..pa ne unimi..jao..jao..ne..to ni to..sem papcala kruhka polnozrnatga;))

Hm hm hm … … no … jst sem nafilana z unimi semeni … :))))))

Lp, Bgv

Pa a že kej prjemljejo?Al Miško džabe municijo troši?
😉

Pa oštja, no … Sp … … ne kliči hudiča .. že tko prehitro pride …

Sicer pa … zdej sem komaj tablete pustila … tko da … … … hm … bomo vidli, ne … … Bom pej spet vsak mesec tu gor jokala: “Spet ni primlo … :((((“

… al pa bom kričala na ves glas: “Zveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezdi … bova pahale ukop!!!” :)))))))))))

Lp, Bgv

Prej kot leto mine…naši Bugi tam spodaj pobrijejo kocine!
😉

:)))))))))))))))))))))))))))))) Jaaaaaaaaaaaaaaa … pa na levi prstanček dobi en tak lepi ročno narejen nakitek … :))))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

New Report

Close