Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svinjina v šoli – muslimani

Svinjina v šoli – muslimani

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 24.09.2024 ob 00:55

To sm jst postu😋

I poznam ta ajet. Zato što mi je Bog dao.

I nisem boljsi zarad tega.

To je meni nedavno nazaj YouTube predlagal na ogled in sem shranil med zaznamke. Pa sem ti tukaj delil.

Če pa si ti tudi že delil pa tudi prav.

Zapret meje in deportirat šipce in kvazi begunce in bo v Sloveniji naenkrat mnogo lepše in sproščeno živeti.

Anonimno 1176, 24.09.2024 ob 00:59

Zapret meje in deportirat šipce in kvazi begunce in bo v Sloveniji naenkrat mnogo lepše in sproščeno živeti.

Nikoli ni problem v mejah ampak v narodu samem.

Imaš tudi dva gostilničarja:

Oba imata odprto gostilno.

Ena je prazna druga polna.

Torej ni problem pri vratih ampak pri gostincu, gostilničarju.

Imaš tudi dve učiteljici razrednega pouka.

Pri eni je mir v razredu pri drugi kaos in to z istimi učenci.

Torej ni problem pri vratih razreda ali učilnici ampak pri učiteljici.

darwindarko, 24.09.2024 ob 00:56

Ne kvakaj neumnisti, 24.09.2024 ob 00:51

darwindarko, 24.09.2024 ob 00:10

Muslimani v Sloveniji delajo, služijo, plačujejo davke.

Torej nekateri slovenci, nemuslimani, bi očitno od muslimanov imeli denar, storjeno delo ne bi pa jim dali besede in njim primerne hrane?

E neče to tako…

Če je državna patetika sprejela tujce za svoje, pa naj bodo to bosanci, srbi, hrvati,bolgari, makedonci, pakistanci, arabci, afričani in jim je priznala državljanjstvo potem naj bo spodobna do vseh državljanov enako, če zase pravi, da je spodobna in enakopravna.

Če jedo koreninice naj jim ponudi koreninice. Če ne jedo svinjine potem naj jim ne daje svinjine. Če jedo makarone naj jim da makarone. Če jedo govedo naj jim da govedo. Kajti vsi, ki njej služijo ji dajejo tisto kar ona hoče in zahteva.

Musliman, katolik, kristjan itd vsi dajejo državi EVRO. Zakaj? KER ONA TO RADA ŽRE, POŽIRA.

En dela, uradno za minimalca, zraven se neobdavčeno ukvarja s kriminalom, za sabo pa privleče cel trop pijavk, ki cuzajo našo socialo. Kaj delajo musliči po Evropi in v kakšno greznico se spreminja, je pa znano. Tudi pri nas, kjer se naserjejo, je takoj svinjarija in kriminal. Rjuharice ne znajo nobene besede slovensko, mularija pa dela probleme v šoli. Neprilagojenci ne sodijo v civilizacijo, to je zdaj že jasno.

Ne bluzi.

Človek, ki se boji Boga ne bo drugim namerno škodoval. Človek, ki se boji Boga bo poskušal najti pravo pot pa mu to uspe ali ne.

To kar ti omenjaš je blefiranje. Med vsemi ljudmi, med vsemi narodi najdeš izkoriščevalce, podleže, zločince pa tudi dobrotnike, poštene in srčne ljudi.

oslarija, bogaboječnost kot vrlina je ena največjih blefov, ne glede na religijo. In ti osel predavaš kako so ljudje ovce.

Sem šla mal pigledat jedilnike. Pa saj to imajo 4 do 5x na teden meso na meso. Pol pa verjetno še doma meso na meso. Pa pustimo sedaj svinjino. Absolutno preveč mesa.

Mesa ni nikoli preveč; naj bo vedno na krožniku, v loncu, v hladilniku/skrinji in med – rjuhami!

Vesel oče, nefeget

Šola ni restavracija. Vsi , ki imajo v šoli kosilo za 2 evra bi morsli biti zelo hvaležni.  In še to: ni ga tiča čez prašiča!

Speče jajca na svinjski masti. Speče zrezek v istem olju v katerem se je pekel svinjski zrezek. Pa se pejd. :))

To se je drugače resnično zgodilo.

Kuharjev v solah ze itak primanjkuje, tako da ne bo tezav ali meso ja, ali meso ne. Taka mizerija od place, ki jo dobijo kuharji, pa sto idej nadebudnih starsev, kaj bi radi, da njihovi otroci jedo, je zmagovita kombinacija, da obrokov v solah ne bo.

Če jim kaj ne paše, naj gredo naprej ali nazaj.

Zakaj sploh so v šoli na kosilu? Matka je tako doma in se praska, ko gredo otroci v šolo in mož na šiht. Aja, jedo tam zato, ker jim Slovenci to vse plačamo., za njih je to zastonj…

No comment, pa spet bodo počepnili ta naši lolo-politiki, se bojim.

problem je, ker sedaj si lahko celo otroci privoščijo meso. čista potrata, bo treba nazaj na stare cajte, ko so bili zadovoljni s kosom suhega kruha. Ali pa tako kot v Afriki, lepo eno šalco riža vsakemu, potem pa si naj izmišljujejo.

Vesel oče, 24.09.2024 ob 05:39

Mesa ni nikoli preveč; naj bo vedno na krožniku, v loncu, v hladilniku/skrinji in med – rjuhami!

Vesel oče, nefeget

Ne, ne! Vsakršno meso je kot češnja na tortici.Ni za vsak dan.Kot tudi torta ne, niti seks…

Če pustimo ob strani vero, to je tipičen odziv šolstva ko nekdo hoče kaj spremenit. Vse je težko in neizvedljivo.

V vrtcih je več izbire, v večini srednjih šol več menijev ni problem, v osnovnih pa je.

Kot da je problem vpeljat še en brezmesni meni, potem pa naj ga imajo možnost izbrat preko easistenca en teden prej. Tako bi rešili problem vegeterjancev in tistih ki doloćenega mesa ne jejo ali se jim zdi da ga je v jedilnikih preveč.

Pa še nekaj, večina osnovnih šol nima prilagojenega jedilnika za katolike. V naši šoli se v dnevih posta, ko se ne je mesa veselo streže ravno svinjina. Takrat je ne jejo ne katoliki, ne muslimani. Kaj boljše za kuhinje ko jih več kot pol ne pride na kosilo.

Pa še nekaj – eni pravite da naj otroci jejo takrat kruh. Če bi vedeli kako je pri šolskih kosilih težko dobiti kos kruha, ne bi nikoli kaj takegaa predlagali.

Dodala bi še, da je veliko kuhinj v šolah  razdelilnih, kar pomeni, da oni sploh ne kuhajo. Recimo na našem koncu je primer ko se kuha v srednji šoli. Tam je brez problema lahko 8-9 menijev. Porcije so normalno velike. Ta šola pripravlja kosila tudi za osnovne šole – tam ni izbire menijev, porcije so manjše pa še priloge so dostikrat drugačne – slabše. Zakaj? Zato ker država določa cene in za mal denarja je pač malo muzike.

Bi pa še odgovorila tistim, ki pravijo da nam nikoli ni nič všeč. Kosila plačujemo, niso zastonj. Šola je izobraževalna ustanova, ki bi morala ravnati v prid otrok. Zato so tam. Učijo jih kako bi morali živet zdravo, ampak to je samo na papirju. Biti vzgled je misija redkih – pa naj bo to prehrana v šoli, šport ali ura začetka pouka. V velikih šolah pride ravno pri športu izživljanje učiteljev, ki otrokom priskuti kakršnokoli gibanje Pa koliko šol začne pouk pred 8, čeprav je ogromno raziskav ugotovilo, da imajo drugačen bioritem in takrat še ne funkcionirajo.

Pojdite v muslimansko državo in zahtevajte v šoli futr po svojih zahtevah, nas pa pustite pri miru. Zajebani zadekanci.

Ne vem, zakaj se ne bi mogla narediti dva menija. Tako, da se morda ena od sestavim pojavi na obeh (krompir, testenine…), druga je pa v dveh izvedbah (ena z mesom in druga brez). Zadovoljni bi bili vsi.

Ne bi smelo biti pretežko, 24.09.2024 ob 08:39

Ne vem, zakaj se ne bi mogla narediti dva menija. Tako, da se morda ena od sestavim pojavi na obeh (krompir, testenine…), druga je pa v dveh izvedbah (ena z mesom in druga brez). Zadovoljni bi bili vsi.

Ne bi bili. Muslimani bi in bodo vedno bolj zahtevali da nihče ne je svinjine. Z vsakim procentom več, ko se jih navleče sem, bolj so in bodo bolj zoprni. Ni samo šola, je v službi isto.

Bi oni nam pustili, da mi zahtevamo stvari po svoje v njihovih državah?

Bi oni nam pustili masovno priseljevanje in uničevanje njihovih držav?

Zakaj mi to njihovo sranje in izkoriščanje toleriramo?

bivsi wd40a, 24.09.2024 ob 09:00

Ne bi bili. Muslimani bi in bodo vedno bolj zahtevali da nihče ne je svinjine. Z vsakim procentom več, ko se jih navleče sem, bolj so in bodo bolj zoprni. Ni samo šola, je v službi isto.

Ne vem. Meni še nikoli noben musliman ni težil. Katoliški verniki pa že, kar precej.

Dva menija bi morala postati norma. Nihče ne je vsega, pa ne iz principa, ampak ker mu pač ni dobro. Morda pa tudi ni dobro pripravljeno. Jaz, na primer, nisem ljubiteljica praženega krompirja in bi vedno izbrala nekaj drugega kot pa to.

Ena zgoraj predlaga, da se ob dveh menijih prejšnji dan otroci/starši odločijo, kaj bo otrok jedel od dveh menijev. Dobra rešitev, da se ne meče hrane stran oziroma, da je ne zmanjka. Pri vsej naši informacijsko-komunikacijski tehnologiji tudi to ne bi smelo biti pretežko.

Ne bi smelo biti pretežko, 24.09.2024 ob 09:08

Ne vem. Meni še nikoli noben musliman ni težil. Katoliški verniki pa že, kar precej.

Dva menija bi morala postati norma. Nihče ne je vsega, pa ne iz principa, ampak ker mu pač ni dobro. Morda pa tudi ni dobro pripravljeno. Jaz, na primer, nisem ljubiteljica praženega krompirja in bi vedno izbrala nekaj drugega kot pa to.

Ena zgoraj predlaga, da se ob dveh menijih prejšnji dan otroci/starši odločijo, kaj bo otrok jedel od dveh menijev. Dobra rešitev, da se ne meče hrane stran oziroma, da je ne zmanjka. Pri vsej naši informacijsko-komunikacijski tehnologiji tudi to ne bi smelo biti pretežko.

Najhuje od vsega pa je, da se debili niso nikoli vprašali zakaj pravzaprav ne smejo jesti svinjine. Ker so pred stloletji njihovi debilni predniki jedli pokvarjeno meso svinj in so se zastrupili, so od takrat naprej svinje prepovedane, ker če bojo jedli svinjink, se jim bo zgodilo nekaj zelo hudega. Kok moraš bit zaostal, da to verjameš??? To imajo vsi zakrnele možgane in jim ne delujejo logične pivezave, kot praljudi.

Kot vedno teme odpirajo nestrpni prizadetki in v njej odpisujejo tisti ki so sami nespoštljivi.

darwin božo vidva sta pa zadnja ki bosta pametovala o spoštovanju, dva nora agresivca skrajneža !?.

Debilni narod, 24.09.2024 ob 09:16

Najhuje od vsega pa je, da se debili niso nikoli vprašali zakaj pravzaprav ne smejo jesti svinjine. Ker so pred stloletji njihovi debilni predniki jedli pokvarjeno meso svinj in so se zastrupili, so od takrat naprej svinje prepovedane, ker če bojo jedli svinjink, se jim bo zgodilo nekaj zelo hudega. Kok moraš bit zaostal, da to verjameš??? To imajo vsi zakrnele možgane in jim ne delujejo logične pivezave, kot praljudi.

Brigaj se zase. Da boš postal boljši človek. In se ne vtikaj v druge in njihove tradicije. Sem prepričana, da si vsiljiv katoličan.

Spet, 24.09.2024 ob 09:20

Kot vedno teme odpirajo nestrpni prizadetki in v njej odpisujejo tisti ki so sami nespoštljivi.

darwin božo vidva sta pa zadnja ki bosta pametovala o spoštovanju, dva nora agresivca skrajneža !?.

In večina jih ima subvencionirana zastonj kosila in ko je na jedilniku svinjina otrok ne prevzame kosila, in kaj sledi, morajo plačat to kosilo kljub temu, da imajo kosila zastonj. Zato ker debili ne razumejo, da morajo obrok kljub subvenciji odjaviti, če otrok ne bo prevzel kosila, saj so v nasprotnem primeru dolžni plačati kosilo. Jedilniki so znani že teden dni prej. V vrtcu in šoli je skoz problem s tem mesom, ampak HB ravnateja povesta kaj jim gre, da ne gre za zdravstveni problem, ampak za problem v njihovi glavi.

Dejstvo pa je, da Muslimani niso krivi, če ste domorodci polni zlobe, da še sami sebe ne prenašate.

Toliko zlobe, fovšije, nestrpnosti, primitivnosti je med vami in to je razlog izumiranja in šibkosti naroda.

In ob vsej tej zlobi se pojavlja še absurd, kako lasten gnil sistem, zaradi katerega greste proti lastnemu propadu, poveličujete kot nek višek moderne civilizacije.

Biti toleranten do netolerantnih muslimanov kaže na naivnost in nerazgledanost. Le poglejte naokoli kaj se zgodi z naivnimi narodi in kulturami, ko sprejmejo muslimane k sebi.

Biti toleranten do netolerantnih muslimanov kaže na naivnost in nerazgledanost. Le poglejte naokoli kaj se zgodi z naivnimi narodi in kulturami, ko sprejmejo muslimane k sebi.

Slovenci ne bodo izumrli zaradi muslimanov, ampak zato, ker nočejo imet otrok. Muslimani bodo samo zapolnili praznino. Ali pa kdo drug. Žugaš v prazno, na napačno drevo lajaš.

New Report

Close