Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek svinjske nogice

svinjske nogice

V reklamnem letaku sem videla da ponujajo svinjske nogice. Mi doma jih vedno vržemo stran, ker ne vemo kaj z njimi. Zanima me kako se jih uporabi. Mislim v kulinariki. Hvala.

Ja komu jih potem prodajo če nihče ne ve?

Svinjske nogice so odlične za kislo juho. Boljše kot meso.

Kisla župa, žolca. Avtorica, kuhat se nauči, da boš vedela kaj je dobro. Za kislo župo je edino še svinjski želodec boljši od parkljev, tudi tega najbrž vržete stran.

Za tlačenko in svinjsko juho.

Pismu, svinjske tace mečete stran? Ste pa res rejci. 🤔
Eni pa kolagen kupujejo. 😁

ajmoht

😁

…ker ne vemo kaj z njimi

Jest samo pristno svinjsko meso a ne? Če boste našli kakšno ribico v svinji, za tisto bi se pa jaz priporočil, da ne boste tut to stran metali….

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Nick avtorja teme je “vic šala”, tako da mogoče se vam ni treba preveč zgražat, ker se nekdo samo heca :-))))

New Report

Close