svinjske rebrce

Meni je segedin daleč najboljši z rebrcami. Ne vem če je pravi čas za kislo zelje, ampak edino to meso mi da pravi okus. Drugače pa jih popečeš na žaru ali pečici in če boš zamenjala začimbe dobiš drug okus. Lahko jih natreš s kajenskim poprom in dobiš pikanten okus, posipaš z rožmarinom ali mediteranskimi začimbami – spet drug okus. zraven spečeš krompir v pečici. Eni dodajo veliko čebule in jo jejo skupaj s pečenim krompirjem.
Lp, Ela S

Jutro, SVIZEC
Kot vidis, je napacno napisana oblika samo v naslovu prvega posta in mogoce se “z rebrcami” . Sama bi uporabila obliko ” z rebrci”.
Torej, vemo za pravilni samostalnik mnozine s pridevnikom vred:)
Ce si se ze potrudil-a popravljati nas, bi se dodal-a recept, kako ti rebrca pripravis:) Lep dan

Najboljša možna varianta pečenih rebrc
Barbecued Spare Ribs
3 to 4 Lbs. country style spare ribs (or regular spare ribs)
1 large onion, sliced
Barbecue Sauce:
2 T. vinegar
2 T. worcestershire sauce
1/2 t. salt dash of pepper
1 t. paprika
1 t. chili powder
1/4 t. ground nutmeg
3/4 C. water
3/4 C. catsup
Crockpot: Layer ribs and onion in crockpot. Pour sauce over ribs (after mixing up sauce). Cook on low for 8-10 hours. or Oven cooking: Place onion slices on top of meat in 9 by 12 baking dish. Mix sauce ingredients. Pour over ribs. Cover and bake at 350 for 1 1/2 hours. Uncover, baste, then continue baking for an addional 30 minutes.
Hej, babi:)
Taka sem jedla samo v Angliji na obali in v krogu naokrog omamno disi. Vsakih 500 do 1000 m narazen je hisica, kjer to delajo. Ce je vetrovno, sedis za steklom in gledas penece se valove Atlantika, ce je mirno in soncno, sedis zunaj. Hodis pa po taki plazi lahko kilometre in kilometre.
Danasnja burja in tvoj recept sta mi pricarala dozivetje:)
Lep pozdrav Babi