svinjski kare oz.kremenateljci

Peci jih v ponvi, počasi (na začetku jih hitro zapeci z obeh strani, nato ogenj zmanjšaj in pokrij), z veeliko čebule, veliko česna, sol, začinka, na majhnem ognju, pokrite, občasno zalivaj z malo vodice ali jušno osnovo…peci res počasi 1uro in pol ali še malo več.
Pri nas so vedno mehki kot “putrček” in sočni za prste polizat!:-)
Moj mož pravi, da nihče ne kuha tako dobro kot jaz, in to mi govori že 25 let:-). Bo pa že držalo:-)
dober tek

Tudi jaz se strinjam, točno tako je kotlete pripravljala moja mama, jaz tudi kuham na ta star dunajski način in nikoli ni še nikogar želodec bolel!!
Ve mladenke pa kar obračajte minuto na eni, minuto na drugi strani in pri 40ih boste imele ve, vaši možje in vaši sončki čir, če ne kaj večjega na želodcu!!!
Hrana mora biti pripravljna tako kot je prav in ne na “festfood” način, tako kot ste ve lenuhinje navajene!!!
Pojdite v ta vaš McDonalds in ne pišite bedarij tukaj gor!

Tudi jaz se strinjam, točno tako je kotlete pripravljala moja mama, jaz tudi kuham na ta star dunajski način in nikoli ni še nikogar želodec bolel!!
Ve mladenke pa kar obračajte minuto na eni, minuto na drugi strani in pri 40ih boste imele ve, vaši možje in vaši sončki čir, če ne kaj večjega na želodcu!!!
Hrana mora biti pripravljna tako kot je prav in ne na “festfood” način, tako kot ste ve lenuhinje navajene!!!
Pojdite v ta vaš McDonalds in ne pišite bedarij tukaj gor![/quote]
Haha, kakšen primitivizem. Če nekdo kuha drugače kot vi, je treba ljudi označiti za lenuhinje. Česa vse ne prebereš tukaj.
Sicer pa, kdo je govoril o minuti? In o tem, da jedo surovo? Sploh pa prvič slišim, da bi kdo od tega dobil čir hahaha. A zelenjavo potem tudi cmarite po več ur skupaj? Tiso je pa sploh zdravo ja. Kristus.

Pa saj je naravnost čudežno, da človeštvo sploh še obstaja, če ste se sposobni/e zarad svinjskih zrezkov tkole obkladat. Za kozlat… Dobro, da imamo forume, da lahko nekateri anonimno vsaj malo odprejo ventile.
@ ne vem noooo
Zakaj je treba tako goreče in grobo nekoga prepričevat, da nima prav. A se ne da enostavno napisat v stilu “Meni pa bolj paše tako in tako, zato ker…” In ti si prepričan-a, da je kotlet za na žar. Ne dopuščaš možnosti, da je možno oz. da nekomu morda paše kotlet tudi drugačnega pojest… Zato pa je na svetu tako kot je.

Ej, od kje vam pa ideja da svinjsko meso minuto minuto? A pol tud piščančka minuto minuto?
Drugači pa a še niste slišal za vakumsko kuhanje (pečenje), tam se lahko kotletek tudi 6,7,8,9 ur kuha pa nastane poezija okusov če dodaš še kakšno začimbico.
Če pa že minutko minutko je pa na svetu tud govedina, tam pa lahko kaksen rare, medium,,,, to pa je potem minutka in top in brez bolezni.. spet seveda če znaš z mesom.