svjetlost zagreb
Tisti, ki ste bili na laserski operaciji LASIK na kliniki svjetlost v Zagrebu, prosim povejte mi vaše izkušnje. Rada, bi šla namreč odstraniti dioptrijo. Pregled pri Opticall Expres sem dala že čez, zato vem da sem primerna za Lasik. Rada pa bi še mnenje drugega zdravnika, zato bi šla še na Svjetlost. Nikjer pa ne najdem cene prvega pregleda, kjer te natančno pregledajo.
Mogoče kdo ve koliko je cena prvega pregleda?
hvala
750 kun: http://svjetlost.hr/cjenik/
Sem pa bila tudi jaz pri njih lani operirana po metodi LASIK. Sem zelo zadovoljna, tako s posegom, rezultati, kot tudi z njihovo prijaznostjo in profesionalnostjo.
optical express ima tehnologijo, s katero lahko operirajo tudi tanjse in strme rozenice, mislim, da te tehnologije svijetlost nima. zelo pomembno je tudi kdo operira, ter da ima za sabo cimvec izkusenj iz tega podrocja. bila sem operirana pri dr. saricu v optical express in mislim da dejstvo, da hodijo k njemu pacienti, ki so bili operirani pri drugih zdravnikih in je slo kaj narobe, pove vse…
sem pa tudi o svijetlost slisala veliko pohval, ravno tako kot za optical express. tako da pri meni sta pretehtala vrhunska tehnologija in kvaliteten zdravnik..