Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek švoh pošusti letos npr. interšport

švoh pošusti letos npr. interšport

Slabša roba kot pred leti, popust le 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri nakupu nad 50 eur, no robe pa je uf, so spet ful nafilali.

Evo čist isto sem včeraj ugotavljala, ko sem bla včeraj v Interšportu Lj.

Ravno danes sem kupovala, ene smučarske rokavice in buff -50€ s popustom. Meni se to zdi drago, rokavice niso bile najdražje, mislim da so bile celo men najcenejšimi, imajo jih tudi za 70€+.

Intersport se mi zdi najdražja trgovina. Že Hervis je bolj ugoden, še bolj pa Sports Direct v Hali A v BTC. Imajo ravno tako vse firme in tudi lastno blagovno znamko, Karrimor, ( Intersport ima “Energetics”), pa je vse ceneje, tako vse firme kot njihova znamka…..

No, jaz sem pa lih v intersportu dobila luštno otroško bundo za 15 eur, pa v sport direct superge za 40 eur…. Malo je treba pobrskat.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Razprodaje so januarja. Ne kapiram zakaj pričakujete kar ene popuste.

nikakor ni mogoče primerjat kvalitete Intersporta in Sport Direkta! Tudi hervis ima bistveno slabšo kvaliteto robe, kot jo je imel v začetku-imajo velike finančne težave, kar se kaže na kvaliteti.
kar se mene tiče najraje kupujem v intersportu, ker je bilo še čisto vse kar sem kupila nadpovprečno dobro.rajši plačam več, da dobim kar želim.

New Report

Close