Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Svojo ženo bi rad večkrat od zadaj, vendar

Svojo ženo bi rad večkrat od zadaj, vendar

Boring, take teme odpirajo nedorasli moški….

Podpis!!

Prikrit gay ste že sedaj.. strah vas pa je, da bi postali “odkriti gay”. V resnici ste pa že sedaj zaskrbljeni član gayevske skupnosti – ker vam le ta več kot očitno diktira seksualnost.
[/quote]

:))) My thoughts exactly…

Nisi se nikoli poskusila in govoriš tja v en dan…
Jaz sem ženska in mi pričara užitek, kaj zdaj?
Sem vesoljc?

Posploš
uješ, da imaš izgovor, ker nečesa ne maraš :))
[/quote]
Pritrjujem temu odovoru.

nimProstate,
dozivim tudi orgazem in mocno dvomim, da je povezan s prostato. Moški tudi nimate ščegetavčka, pa vam pride brez prsta v riti. Torej, ne sodi po osebni izkušnji z dildotom.

Katere teme se vsak dan znova odpirajo na čveku?

D’nar, fu*k in sranje. Se svet vrti.

Pismo kakšni komentarji …
Človek ne ve ali bi se smejal ali bi se jokal od žalosti. Jaz niti približno nisem gej in nimam NIKAKRŠNIH nagnjenj do moške populacije. Mojim 11 zadnjim dekletom (resnim in neresnim 🙂 ) sem redno obdeloval ritko. Tiste ki so se sprva najbolj bale poizkusit, so potem tako-rekoč postale odvisnice od anale. Nekatere so, ko sva že končala “resno” razmerje redno hodile k meni na obdelavo in to tudi po tistem ko so že imele resne fante in bile celo poročene. Moški, dajte si že zapomnit, da bo boste žensko prvikrat kvalitetno in nežno (brez bolečin in siljenja) analno obdelali boste videli, kake “potrebnice” so ženske v svoji notranjosti, kljub temu, da navzven sšpilajo največje “device”…

New Report

Close