Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sweet revenge!!!!!

Sweet revenge!!!!!

Ko sem včeraj zvečer z metropole prifrlel domov….sem ravno še Odmeve na TV ujel.Če bi jih zamudil….ne bi imel danes tako lepega dneva…ma kaj lepega……fantastičnega!!!!!!!
Zato,ker vem,da imajo vsaj tri PIZDE(moškega spola!) pokvarjen vikend…pa mogoče še kaj!!!!!!
Tako lepega darila na včerajšnji petek od TV SLO sploh nisem pričakoval.
A slišite:klap,klap,klap….to je ploskanje moje riti od sreče in veselja!
Maščevanje je tako sladko…pa sam zato nisem čist nič naredil!Sam razmišljam,da bi še malo soli gor na rane od teh treh pizd natrosil….
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kako sem vesel in srečen!!!!!

Glede na to, da nisem gledala Odmevov, ker sem bila pač pri prijetnejših opravilih……. in glede, na to, da ni razbrati iz tvojega posta za kaj se gre……. potemtakem….. nimam blage veze za kaj se gre……..

mi obrazložiš? al si napisal le v lastno veselje?

Napisal sem v golo veselje….ti pa tudi lahko slutiš zakaj se gre,ker veš mojo bivšo službeno usodo….skratka,upam,da bodo končno namočili to pizdo goriško(moj bivši šef!).
A sem preveč povedal?
;-))))
Uživam!!!!!

aha, štekam….. in jih poznam entolko…. sej vejš…. nisem pa na tekočem kej se zdej tam dogaja…….

fajn bodi!

New Report

Close