Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek swinger club

swinger club

lahko gremo v neskončnost, a le podp ogojem da si marko nehaš slikati spolnost kot binarni sistem, v smislu 0 in 1 in dopuščaš tudi variacije v spolnosto kot so 001 110 010 0011 0101 itd….ljudje smo različni in taka je naša spolnost… in če swingica dopušča tebi in še komu monogamijo boš moral ti njej dopstii poligamijo in si dati dopovedat, da čeprav je to tebi nedoumljivo ( kljub temu da sanjariš o tem) so ljude ki tem užživajo….in naj uživajo če jim paše..

Meni ni nedoumljivo. Jaz dopuščam vsakemu, da dela kar želi. V katerem stavku pa ne dopuščam poligamije?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če izhajaš iz prepričanja, da imamo vsi iste spolne fantazije, potem res prideš do sklepa, da marsikaj zamujamo in nam je lahko žal.
Je pa lahko v resnici tebi žal, če tako misliš, da smo vsi isti.

tudi meni je ful lepo ce gledam na ekranu kaksen swinger kaj sele ce bise pridruzil v zivo telesno potipat in uzivat v swinger sex, jaz bise z veseljem pridruzil swingerjim., moja zena ni za swinger pami pravida da sam smotan ki ne grem, z veseljem bi sel samo nimam partnerke[left][left][/left][/left]

Naju oba mika, pa nimava jajc. No vsaj jaz nimam 🙂
Tisto prvo ko nekam pridem pa se ne znam obnašat. Se mi zdi da ko prvič prideš v swinger club / sceno, da so notri sami “lokalci” stari znanci swingerji, in potem uno: uuuu tedva sta pa nova….
Tako da je taka scena kot če prideš na pijačo v eno vaško gostilno, ki te vsi postran gledajo kaj delaš ko nisi njihov.

Naj ti ne bo žal. Ne potrebujem takih igric in sdem zadovoljna s tem kar imam. Tako kot je tebi žal za vse tiste, ki tega ne odobravamo je meni žal za tiste, ki to počno. Namreč sem mnenja, da je telovadba za v telovadnico. Da pa je seks povsem nekaj drugega.

Ne obsojam nikogar.

@midva bi
a sta se potem opogumila, ker midva z ženo imava enako mišljenje.

Sem v eni drugi temi že pisal o tem pa bom še enkrat:

Trditve, da v swinger klubih ljudje sexajo kar počez so lahko nastale samo v glavi nekoga, ki tam še nikoli ni bil. Še ob vsakem obisku je bilo vzdušje prijetno, sproščeno, vendar nabito z erotiko… Ljudje prihajajo iz različnih koncev in nikakor se ni za bati, da bi vsi buljili v novince. Na koncu koncev so že vstopnine ponavadi takšne, da tam ni mogoče viseti kar vsak vikend.
Ponavadi je celo malo zadržkov pri navezovanju stikov in marsikomu je že bilo žal, da ni bil malce bolj pogumen in navezal stika z drugim parom, ki je deloval simpatično.
Paru, ki si želi izkušenj v tej smeri, priporočam, da se pred obiskom dogovori do kje je dovoljeno iti in kaj si bosta tisti večer privoščila. Dejstvo je, da drugače lahko pride do neljubih situacij (beri: izpadov ljubosumja), ko si en partner privošči preveč oz. nekaj kar drugemu ni všeč.
In pri začetkih je najboljše iti z manjšimi koraki. Najprej opazovanje, potem izmenjava nežnosti in mogoče nekoč tudi izmenjava partnerjev.
Obstajajo sicer tudi pari, ki bi takoj po spoznavanju direktno menjali, vendar se je takim bolje izogniti, ker ponavadi ravno v teh zvezah nekaj ne štima.
Po obisku kluba se je dobro o izkušnji čim več pogovarjati in iskati pot naprej ali pa ne… kakor kdo…
Pa naj še povem, da imajo pri odločitvi največje pomisleke ženske (moški smo ponavadi pobudniki).
Ko pa “padejo not”, so ponavadi ženske bolj sproščene in imajo manj problemov z ljubosumjem.

Sva par, ona 34, on 36, srednje do močnejše postave, iščeva žensko med 33 in 45 let, srednje do močnejše postave z večjim oprsjem za vroči trojček pri nama doma. Sva iz Logatca. Ženska naj bo BI, perverzna, pohotna, ljubiteljica erotičnega perila in petk. Sva resna in diskretna, to pričakujeva tudi od nje. Javite se na: [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close