swinger klub
Jaz pa ne bi nikoli sel v swinger klub ker imam penis v polni erekcij velik samo 13 centimetrov in bi prevec obrukal pred ostalimi. Ko penis ni v erekciji se ga od dalec sploh ne vidi med dlakami. Jajčka pa imam tudi cisto majčkena, mini in bi me bilo prevec sram pred ljudmi drugimi se tako prikazat. Tudi na nudisticne plaze in kraje nikoli ne hodim ker imam tako majhen penis. Tudi 2 bivse punce sta me pustile ker jih nikoli nisem znal zadovoljiti. Tudi sperme proizvedem čisto malo. Tudi za polovico pljunca je ne naredim, pa tut ce ne drkam cel teden. Ampak je.bat ga tak je život :(((
ni urica apak celo popoldne do jutranjih ur naslednjega dne. ne fašeš nič, ker jemlješ gumice. Poleg tega se greš dat dol po pijači. z mojo najprej debatirava s kakim parom, kaj pojemo, kaj popijemo, potem je pa odvisno od razpoloženja in gremo vsak v svoj separe ali pa vsi na isto posteljo. če si npr. jaz ne predstavljam njega z mojo, moja pa pri tem nima problea, se ločimo, če pa bi jo rad videl z drugim, gremo skupaj.
Ja midva sva za starejšega….upava da si zelooooooooo vzdržljiv !!!!! Eva & Matjaz !!!! Piši nama na…[email protected]
[email protected] pisi te
Sem star 36, lep fant urjen z iskusnjom, sem Bisexualec tko da lahko vse probamo, sem dominantan in se prilagajam in spoštujem zahteve pari, če vas zanima javite mi se in gremo v Sun garden Sežana al pa kam vi zelite l.p
Anonimno 5746, 19.02.2023 ob 15:50
Sva par ….. iščeva — res dobre in zelo vzdržljive jebace — za njo … ona 47… črni dolgi lasje…joške 4 !!!!! Pošlji svoj mail…ali tel. ….
Mail [email protected]
sta resna za akcijo mam 55 let noroooooooooo uzdržljiv lep kurav noro nagajiv jeziček in spretni prstki [email protected]