swinger klub
Anonimno 4047, 14.11.2023 ob 18:01
MIDVA PAR STAREJSI MOSKI IN “MLADA ” ONA BISEX
4043 javita se nama na [email protected]
vroča bejba dej me kontaktiraj da naredimo neko skupina za redna druženja golih teles [email protected]
Piši mi na [email protected]
Hey,
V petek grem v Lj in Sungarden. Bi se lahko dobila. Sem sporten urejen , dobrega izgleda. Pisi na : [email protected]
Lp
Hey,
V petek grem v Lj in Sungarden. Bi se lahko dobila. Sem sporten urejen , dobrega izgleda. Pisi na : [email protected]
Lp
V kopališču je slučajno eden začel mojo otipavati in ona njega. Šla sta v toaletne prostore in kar naenkrat sem občutil, da je nekdo položil roko na moje stegno. Vrnila sem enako, brez besed sva zrahljala kopalke in otipavala najobčutljivejše dele telesa. V bazenu, v vodi sva se združila in opravila ter se razšla. Ko se je moja vrnila sem jo seznanil z dogodkom in da vidite bes v njenih očeh. Kasneje sva se dogovarjala, da bi še kaj, še posebno mlajši so jo zanimali, a nikoli nisva speljala. Zdaj ugotavljava kako popestriti, vendar ne v swinger klubu ali kaj podobnega.
Paznik, 08.12.2023 ob 22:21
V kopališču je slučajno eden začel mojo otipavati in ona njega. Šla sta v toaletne prostore in kar naenkrat sem občutil, da je nekdo položil roko na moje stegno. Vrnila sem enako, brez besed sva zrahljala kopalke in otipavala najobčutljivejše dele telesa. V bazenu, v vodi sva se združila in opravila ter se razšla. Ko se je moja vrnila sem jo seznanil z dogodkom in da vidite bes v njenih očeh. Kasneje sva se dogovarjala, da bi še kaj, še posebno mlajši so jo zanimali, a nikoli nisva speljala. Zdaj ugotavljava kako popestriti, vendar ne v swinger klubu ali kaj podobnega.
- Paznik javita se na [email protected]
klincmarinc, 11.07.2018 ob 09:04
bah, en vaški kupleraj v vasi Majcni in ne v Sežani. Sežana je od tam oddaljena kar nekaj km. Geografija cvek.
yes 🙂 im living there [email protected]
I can be in a any place or whereever you want and in any role you want.
I’ve never experienced it before, I’m incredibly excited
Sva mlad par (M26) (Ž24) in se obcasno zabavava z drugimi pari. Imamo igro couplicious za swingerje. Imava svojo hiso in isceva nove ljudi za zabavo. Zainteresirana sva za pare mlajse od 35 let (mogoce obstajajo izjeme). Pisite mi na ([email protected])
milangabro, 25.12.2013 ob 18:54
oj jaz sem bil še nekajkrat je fino tam sploh če koga poznaš. je pa res da sramežljivost tam ne pride v poštev
Kako to mislite, da uletiš sam na svingerski party in slučajno srečaš nekoga, ki ga od prej poznaš? A ni obema mal nerodno, naga tam stojita, z erekcijo, živjo, živjo, že dolgo se nismo vidl, kako je kaj v službi, je Jože še pri vas?
A sploh pustijo, da kot tip sam samcat tja uletiš, a ni to pol bolj fehtarstvo kot svingerstvo, mal enosmerno se zdi, razen če jim pustiš, da še tebe ker kresne. Kaj pa rečeš na vratih, dan, jaz sem pa svingat pršou, kje se lahko slečem?