swinger klub sežana
Tisti ki imate predsotke prosim ne komentirat.
Je kdo tukaj ze obiskal swinger klub? Kako to izgleda? S partnerjev isceva par ali zensko, da bi popestrila spolno zivljenje. Pa ne najdeva resnih kandidatov. Ratmisljava o obisku swinger kluba pa ne vem kako to tam poteka.
Je kdo pripravljen delit svoje izkusnje?
Swingerji zgledajo čisto enako kot neswingerji.Mi gre na smeh,ko to berem kako zgledajo.Veliko je tud parov kjer je on popoln ona pa debeluška.In kakšne ima to veze.Pa ne moreš si sploh mislit kdo vse je v teh vodah.Sva srečala tud koga poznanega na swing zabavi.Ampak swingerji so zelo pošteni in prav nikoli ne izdajo nikogar. To so ljudje višjih moralnih norm.V bistvu so najslabši tisti,ki tole početje obsojajo.Ti so žleht zelo.
Swingerji zgledajo čisto enako kot neswingerji.Mi gre na smeh,ko to berem kako zgledajo.Veliko je tud parov kjer je on popoln ona pa debeluška.In kakšne ima to veze.Pa ne moreš si sploh mislit kdo vse je v teh vodah.Sva srečala tud koga poznanega na swing zabavi.Ampak swingerji so zelo pošteni in prav nikoli ne izdajo nikogar. To so ljudje višjih moralnih norm.V bistvu so najslabši tisti,ki tole početje obsojajo.Ti so žleht zelo.
[/quote]
Midva bi šla, pa imam jaz zadržke, ker nisem 175 in 55 kil. Sem si predstavljala, da so tam
same misice.
[/quote]
Pošteni ni najboljša opredelitev. Bliže resnici smo, če rečemo, da vrana vrani ne izkljuje oči. Ne moreš obsojat in blatit nekoga, ki isto počne, kot ti. Saj sta vendar v istem čolnu!
http://www.avanture.net, pa se bo našlo vse kar želita. Samo previdna moreta biti, ker se včasih za ženskimi imeni skrivajo pedri.