Swingerclub Fiesta Graz
mož in žena, ki jih poznam, sta se odločila popestriti svoje spolno življenje, zato sta šla v ta klub v Gradzu…no ta ideja je padla, ker je predvsem žena nagovarjala svojega.
njemu je bilo ful všeč, ker je možakar star blizu pedesetih in tam so dosti mlajše od njega…ženi pa žal ni bilo všeč, ker so sami zavaljeni in stari…
Govorit o nekomu,ki ga poznaš in veš da se gre swinger je brezveze. Ker vsak par,ki si gre swinger ,tega ne razglaša naokoli. Ne prijateljem in ne sorodnikom. To vesta samo onadva!
Izjema so kakšni anonimni forumi in chati…:)
Če ju poznaš in veš da sta swingerja, potem si tako lahko izvedela samo če si tudi ti v tem. Kar je zelo verjetno!:))
Swinger v Gradcu- Fiesta….pa je zelo na nivoju. Notri je raznolika populacija in zelo malo starejših moških. Povprečje let je od 30 – 45…..
lp
ja bejž bejž…tega se ne razglaša naokoli? Moški ki ste največji gobci…a? ko eno pofukate pa se še par let o tem hvalte….tega se ne razglaša…po moje tud ja….
jaz sem stara 28 let tako da ne vem kaj se tam dogaja…ker meni pri sexu ni dolgčas in se ga ne mislim kao popestriti s swinganjem…
kar se pa tiče zaščite pa vpraša tiste ki to počnejo…jaz sem napisala samo kaj je povedal kolega.