Swiss+bed mnenja
Imam izkušnjo!
Dolga leta imeli meblo jogije, zamenjali lani s tem. Kaj naj rečem…operiran hernijo in težav še ni konec, se trudim z vajami, ampak je res pomembno kako spiš, konec koncev smo tretjino lajfa v postelji.
Imamo model Rosa, popolna kombinacija udobja in podpore. Res top jogi! Dobava je dokaj hitra, vseeno pa če je ni traja kake tri tedne, kakor pač pri vseh zadevah izdelanih po meri.
Sem v 8.m nosečnosti in smo nekje pred štirimi meseci menjali spalnico. Nosim dvojča, kar je precej velika obremenitev. Prej sva imela vodno posteljo, ampak je bila že res stara. Nisem hotla spet vodne, zato sva iskala najboljšo opcijo.
Bila v vseh trgovinah, harvey, merkur, lektus, ampak tale swiss naju je prepričal in odločitev je bila prava. Mene res nič ne boli križ.
Mama je precej pretežka, lahko kar tako napišem in težki ljudje rabijo precej več podpore pri spanju. Edino pri njih sem zasledila take vzmetnice, da nudijo res dobro oporo. Najbrž so še kakšne vzmetnice za močnejše, ampak te so mami spremenile življenje. Je sicer že shujšala, ampak pri taki masi gre precej počasneje.
Karkoli kupujem, izdelke ali storitve, gledam ocene. nekajkrat sem se tako nategnil, ker nisem bral in samo kupil. Nekoč smo se tako zsrali z dopustom na drugem koncu sveta, ker nismo brali ocen na googlu.
Skratka, ko smo kupovali nove jogije za vikend, sem našel swiss+bed, gugl ocena vrhunska, grem k njim v salon, se vse lepo zmenimo. Modele, ki smo jih želeli, so imeli celo na zalogi, tako da je overall izkušnja vrhunska!
Otroka imata ta čist osnovni model, ki mu res nič ne manjka, midva pa monch. Ima letno in zimsko stran, kar je super, ker je vikend na morju in poleti oreng pripeka.
Haha, no jaz imam pa tako izkušnjo. sem v zgodnjih srednjih letih…in smrčal sem ever since. Nedolgo nazaj, malo več kot leto dni nazaj sma se selila in kupila novo posteljo, to je bilo edino kar nisma preselila. Po naključju kupila Monte Roso in partnerka pravi, da ne smrčim več. Ne vem, kako je to mogoče, ampak ja, očitno je!
spalka, 28.11.2024 ob 09:32
Kupujem nov jogi, po 7 letih je čas za menjavo, ima kdo izkušnje z omenjeno znamko. Odkar sem se odločila za nakup, dobiva njihove in druge reklame. ker imajo res večinoma pozitivne ocene, me zanima,če jih kdo pozna?
Hvala
Pri njih imaš 3 mesece čas, da probaš in če ti ni ok, vrnejo denar. To se mi zdi kar fer, ker težko na hitro v salonu veš, a ti paše ali ne.