Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Swy brand

Swy brand

Ne razumem te evforije za nekimi izdelki, ki nimajo nobene dodane vrednosti, enaka stvar, ki jo nekdo drug prodaja, samo natisnjen drug logotip. Verjamem sicer, da je mogoče kaka minimalna razlika v kvaliteti materiala.

Petra Parovel mi je sicer delovala zelo prizemljena oseba in ji itak vsa čast, da je iz ene take stvari naredila tak biznis. Kar me je pa zmotilo, da je bolj plehka kot sem mislila, ker je dala tudi sebi povečati ustnice. Pred tem je govorila o tem kako se ji ne zdi prav,da si je dala povečati prsi, ker je pač bila mlada.

ne vem kdo je to, ampak zakaj je plehka ce si je povecala ustnice? s cim tocno povecala? je vec nacinov… tudi jst nisem za ne vem kaksne operacije ostalo umetno, mi je lepse vse naravno plus samo make up ampak da zaradi tega reces da je nekdo plehek, ha ha ,svasta. vsak lah s seboj dela kar si zeli, verjezno ji je to vsec a ne

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8226, 21.03.2025 ob 22:54

ne vem kdo je to, ampak zakaj je plehka ce si je povecala ustnice? s cim tocno povecala? je vec nacinov… tudi jst nisem za ne vem kaksne operacije ostalo umetno, mi je lepse vse naravno plus samo make up ampak da zaradi tega reces da je nekdo plehek, ha ha ,svasta. vsak lah s seboj dela kar si zeli, verjezno ji je to vsec a ne

Dejansko zaradi tega SI plehek. In vse, ki si date umetne nohte, trepalnice, silikon v joške, dejansko ste plehke. Brez vsebine. Verjetno te ne zanima v kak muzej it ali komu npr. pomagat, ker ste preveč egoistične.

Homo, 21.03.2025 ob 22:58

Dejansko zaradi tega SI plehek. In vse, ki si date umetne nohte, trepalnice, silikon v joške, dejansko ste plehke. Brez vsebine. Verjetno te ne zanima v kak muzej it ali komu npr. pomagat, ker ste preveč egoistične.

Ok

Umetno napihujejo ime, da te prepričajo da so kao nek brend pa to.

Pranjen mozganov

S to žensko nekaj ni ok. Tako zelo je dvolična.

Jo je ena zadnjič vprašala, nekaj v zvezi s tem če je lahko swy ambasadorka… In ta Petra začne kritizirati vse te influenserke, da je vSLO instagram in družbena omrežja zasičen z njimi in, da imajo previsoko ceno, da je ona ne more plačati in da je dejansko preveč reklam po njeno pri teh ženskah… In to vse slišimo od ženske Petre, ki je svoj trg zgradila na poplavi reklam množice influencerk in  katere pajkice in izdelki skačejo iz vsakega profila.

Bolj dvolične babe pa se ne res…

Potem jo ena vpraša, če bi lahko  se obrnila na jo za promocijo izdelka lastnega podjetja na Petrinem  profilu in Petra spet da ona tega ne dela, da se tega ne gre, samo za zobni aparat ima sodelovanje, ker ji paše… Ja seveda ti paše, da si ga dobila zastonj, da ne rabiš več jurjev placat.. Kakšno manjše podjetje se ti pa ne splaca reklamirati in tako vsaj uskreno povej, ne pa da laže, da ona tega ne dela…ker ni res, ker sodeluje s tistimi kar jih paše dobit zastonj

Še ena polna sama sebe, ki govori eno, dela drugo

Anonimno470, 21.03.2025 ob 23:57

S to žensko nekaj ni ok. Tako zelo je dvolična.

Jo je ena zadnjič vprašala, nekaj v zvezi s tem če je lahko swy ambasadorka… In ta Petra začne kritizirati vse te influenserke, da je vSLO instagram in družbena omrežja zasičen z njimi in, da imajo previsoko ceno, da je ona ne more plačati in da je dejansko preveč reklam po njeno pri teh ženskah… In to vse slišimo od ženske Petre, ki je svoj trg zgradila na poplavi reklam množice influencerk in  katere pajkice in izdelki skačejo iz vsakega profila.

Bolj dvolične babe pa se ne res…

Potem jo ena vpraša, če bi lahko  se obrnila na jo za promocijo izdelka lastnega podjetja na Petrinem  profilu in Petra spet da ona tega ne dela, da se tega ne gre, samo za zobni aparat ima sodelovanje, ker ji paše… Ja seveda ti paše, da si ga dobila zastonj, da ne rabiš več jurjev placat.. Kakšno manjše podjetje se ti pa ne splaca reklamirati in tako vsaj uskreno povej, ne pa da laže, da ona tega ne dela…ker ni res, ker sodeluje s tistimi kar jih paše dobit zastonj

Še ena polna sama sebe, ki govori eno, dela drugo

Itak, ona je tudi enkrat bila influenserka na začetku, ko nihče ni vedel zanjo. Je pa dokaj inteligentna, prijetna za poslušat, ne deluje avša, da ji je uspelo, je vsekakor sposobna. Mislim, da ti uspe neke obične pajkice prodat. Si sposoben. Vodit podjetje, ko tako zraste, ni mačji kašelj.

To, da ne bo ne vem koliko plačevala influenserk, ima prav. Že vsaka si misli kaj je, če objavlja videe. Treba je imeti veliko sledilcev, da se sploh splača. Na nek način je dvolična, ampak je to podjetništvo.

Mene moti ti, ko poudarja kako moramo biti zgled mladim, pol si pa začne vse popravljat. Nič ji ne pomaga, če reče, da si je hotela odstranit polnilo iz ust, ker prva napaka je, da je sploh pokazala svojo plitvino s tem, da si je to dala naredit. Drugo pa – ni si niti dala odstranit in samo išče izgovore.

Našla je en izdelek na alibabi in ga prodaja s svojim logotipom gor. Vse je v marketingu. Pravi čas na pravem mestu. Saj to lahko počne vsak v svoji garaži. Ona je pač samo oprala možgane veliko najstnicam, ki ne morejo kupovati s kartico prek spleta. Zaviješ v celofan zdrave prehrane, pozitive, zdravega življenja in prodaš. Najdeš izdelek, si izmisliš neko zgodbo in delaš marketing.

Ma kr neki, 22.03.2025 ob 10:06

Itak, ona je tudi enkrat bila influenserka na začetku, ko nihče ni vedel zanjo. Je pa dokaj inteligentna, prijetna za poslušat, ne deluje avša, da ji je uspelo, je vsekakor sposobna. Mislim, da ti uspe neke obične pajkice prodat. Si sposoben. Vodit podjetje, ko tako zraste, ni mačji kašelj.

To, da ne bo ne vem koliko plačevala influenserk, ima prav. Že vsaka si misli kaj je, če objavlja videe. Treba je imeti veliko sledilcev, da se sploh splača. Na nek način je dvolična, ampak je to podjetništvo.

Mene moti ti, ko poudarja kako moramo biti zgled mladim, pol si pa začne vse popravljat. Nič ji ne pomaga, če reče, da si je hotela odstranit polnilo iz ust, ker prva napaka je, da je sploh pokazala svojo plitvino s tem, da si je to dala naredit. Drugo pa – ni si niti dala odstranit in samo išče izgovore.

@ma
je neki… Ampak ona plačuje te influenserke, ker iz vsakega profila skačejo te babnice z njenimi izdelki… Ravno zato ti pravim, da je dvolična kritizira instagram in influenserke, hkrati pa jih ona  tudi sama najbolj uporablja, njena prodaja sloni prav na njih, to je dvolično… Eno govori in drugo dela in enako je glede lepotnih popravkov.

In njej je ta uspeh v glavo stopil, ona se obnaša drugače kot se je na začetku…

ali704, 23.03.2025 ob 11:36

Našla je en izdelek na alibabi in ga prodaja s svojim logotipom gor. Vse je v marketingu. Pravi čas na pravem mestu. Saj to lahko počne vsak v svoji garaži. Ona je pač samo oprala možgane veliko najstnicam, ki ne morejo kupovati s kartico prek spleta. Zaviješ v celofan zdrave prehrane, pozitive, zdravega življenja in prodaš. Najdeš izdelek, si izmisliš neko zgodbo in delaš marketing.

Se strinjam s tem da obvlada naredit dober marketing. Bi pa dodala še to, da ji ne sledijo samo najstnice, ampak tudi odrasle ženske. Imam kolegico malo pod 40 in je nora na te pajkice. Prijavi se na vse akcije, kupi celo goro teh pajkic. Sicer kupuje svojo cifro, ampak očitno so velike razlike med modeli, ker potem tiste pajkice, ki ji niso ok ponuja nam. Kar ji ostane potem prodaja na facebok skupini, ki so jo naredile navdušenke.

Meni je bila ona vedno kul oseba. Sedaj pa mi gre vedno bolj na zivce. Jaz si sicer pri njej kupujem le gate, pajkice sem samo enkrat, ker je bilo mocno znizano, mi je pac predrago. Razocarala me je pa zaradi teh ustnic, pa preserava se.

490, 23.03.2025 ob 12:59

Meni je bila ona vedno kul oseba. Sedaj pa mi gre vedno bolj na zivce. Jaz si sicer pri njej kupujem le gate, pajkice sem samo enkrat, ker je bilo mocno znizano, mi je pac predrago. Razocarala me je pa zaradi teh ustnic, pa preserava se.

Tako je včasih je bila kul, prizemljena, zdaj pa ji je ta uspeh stopil v glavo, ima še za nekaj več, preserava se ja… Vidi se sprememba v njenem obnašanju.

Folk je resnično glup. Dober marketing, ogromno denarja Petra vrže v oglaševanje, ljudje pa preplacujejo cunje ki so vredne 10x manj. Sedaj so pajkice že počasi out, pa oglašuje hlače, pa take hlače najdeš v Takko za4 x manj.

Slava in denar spremenita ljudi. Kako pa se je izšel pravni spor z podjetjem Aeon ,  kjer je tudi ona zacela in je bila njihova ambasadorka? Ali kdo ve?

Men je smesno, da za pajkice kupit rabis kaj vec kot skok v prvo sportno trgovino. To je vendarle oblacilo za doma. Mora bit udobno, fajn material in pralno. In poceni.

Ne vem kaj vidijo na teh pajkicah, ki lezejo v vse luknje. Pa še ciganski vzorci

Boli me lula za njene pajkice..sam vam povem da bi jo tko obdelala da bi blo joj..kok je pa ta zenska seksi v teh njenih pajkicah..pa dons ko je v kopalkah rito pokazala..mokro tamalo sm imela takoj..top macka.

TI SI PLEHKA IN FAUŠ VSEM TEM, KER MOŠKI POGLEDUJEJO ZA TEMI, ZA TEBOJ NIHČE.

Kr ena.., 25.04.2025 ob 17:49

Boli me lula za njene pajkice..sam vam povem da bi jo tko obdelala da bi blo joj..kok je pa ta zenska seksi v teh njenih pajkicah..pa dons ko je v kopalkah rito pokazala..mokro tamalo sm imela takoj..top macka.

Si si jo dobro spolirala?

Ne kupujem in ne mislim kupovati. Nobenega izdelka influencerk ne kupim. Ne krem, šamponov, šmink, nakita in ne vem kaj še vse ponujajo. Raje kupim v trgovini.

Pajkice sploh ne maram več nositi, ker je plastik, poleti prav zasmrdim v njih. Sem pa očitno ena redkih ki nisem fan

Čez Rejjer ga ni. Kot za pet manj zcusto znamko polomljeno ne mireš nest nazaj v rekkanacijo 😅

Jeb* se Admin* Njenu se zà zmedo zahvaltè. Dipušča. Žato defektnež dopušča zase.

Swy brand je za dekleta, žene, gospe z nizko samozavestjo, ki ne razmišljjo s svojo glavo, ampak so ovčke.

New Report

Close