SWY pajkice …
Zakaj ste čist znoreli za temi pajkicami, kopalkami in vsem tem? Vse je enako in ni neke izbire barv, ne razumem tega.
Je pa Petra Parovel res kul oseba, prizemljena, inteligentna, sposobna, ni dvoma o tem in takim privoščim uspeh.
Ne razumem pa kupcev. In te evforije. Ko sem se enkrat odločila, da si pa mogoče še jaz nekaj kupim iz radovednosti, me je kmalu po ogledu strani minilo in tako še vedno nimam nič. Me ne pritegne.
Imam njihove navadne pajkice crne in tiste na zvonec….brez upizdnice in brez uritnice cisto klasicne….isto dobre kot klasicne od lelosija kjer imam se kapri black mamba in ocean…pac klasicne ker mi je brez veze neke kricece barve imeti. Konec koncev bi lahko tudi od Nike ali Energetics uzela pajkice.
Imam pa se od swy tudi trenirke in so mi uredu, bom se narocila. Pa 4tumbler loncke od swy imam, drzijo dolgo hladno pijaco.
A lahk vprašam, 14.08.2024 ob 13:39
Zakaj ste čist znoreli za temi pajkicami, kopalkami in vsem tem? Vse je enako in ni neke izbire barv, ne razumem tega.
Je pa Petra Parovel res kul oseba, prizemljena, inteligentna, sposobna, ni dvoma o tem in takim privoščim uspeh.
Ne razumem pa kupcev. In te evforije. Ko sem se enkrat odločila, da si pa mogoče še jaz nekaj kupim iz radovednosti, me je kmalu po ogledu strani minilo in tako še vedno nimam nič. Me ne pritegne.
Se strinjam. Niti me ne zanima kaj prodaja, ker nočem biti ovca v čredi. Ponudba kvalitetnega športnega perila in oblačil je ogromna tudi drugje, morda celo boljša in za bolj razumno ceno.