Najdi forum

sysfader mi zmrzuje pc

Neuspešno se spopadam s problemom zmrzovanja pc-ja. Po določenem času mi zmrzne vse in moram resetirat, če želim dalje delat. Med ponovnim zagonom mi piše, da se SysFader ne more zapreti in da naj stisnem končaj zdaj, če želim končati program.

Ko sem poguglala, mi je dalo ven celo grmado možnih vzrokov za težavo. Na podlagi nekaj nasvetov sem ene stvari uredila, a ni nič boljše. Eden od nasvetov je, da naj poženem kak spyware, a vsi tisti linki tam so bili plačljive variante programov.

A mi prosim kdo pomaga?

Spybot, Ccleaner, AdAware in Avira – so vse brezplačni in tudi kar učinkoviti. Probat ni greh.

Tnx, a te sem že vse, sedaj čistim.

naj še jaz pristavim sklečko…pri meni se je danes zgodil enak problem. Nekaj je omenilo Sysfader. Pred 2 dnevi sem instaliral Avira, Comodo in Superantispyware. z zadevami sem še isti dan prečistil PC. Danes pa kar naenkrat zablokira in potem polžexpress.
Ne verjamem da bodo tu protivirusni in podobne stvari kaj pomagale. Po moje tiči zajec v XPjih. Je možni krivec tudi Mozila firefox? do zdaj sem namreč uporabljal Internet explorer.

Naj kdo pove kaj piše v tem linku o SYSfader (ne znam dobro angleško)
http://www.processlibrary.com/directory/files/sysfader/

sysfader.exe is a process belonging to the NVidia Graphics device range and is bundled alongside these products. This is a non-critical system process although it should not be terminated unless suspected of causing problems.

Sysfader.exe je proces, kateri pripada Nvidia grafični enoti.
Ne sme biti prekinjen, razen če ha ne sumimo, da povzroča težave.

(čisto na kratko)

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

še enkrat sem instaliral gonilnike grafične pa se ni izboljšalo.
Deluje malo hitreje ampak sem delal še neke druge stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close