Najdi forum

t-2

Pozdravljene.
zanima me kako ste kaj zadovoljne z T-2,neki sorodnik mi je povedal da nekateri že hodijo nazaj na telekom in baje če se slučajno kaj pokvari da ni koga (garancije za popravilo)da bi to popravil.
Prosim za vaše izkušnje in mnenja.
Hvala in LP

saj jih bo telekom itak kupil..

Imam dva meseca, po začetnih težavah med izklopom telekoma in priklopom pri t-2, ko se niso in niso mogli zmenit kdo je kriv, da ni signala, meni vse dela.

Telekom jim nagaja glede priklopov in zavlačuje. Mi ga imamo 5 mesecev in nobenih pripomb za zdaj.

Pri nama je super. Mislim, da je to samo protipropaganda.
Predvsem poceni!

Tudi mi smo priklopljeni 5 mes.in je vse v najboljšem redu.
Verjetno je res antipropaganda za T-2.
Kje ste prebrali,da bi jih naj kupil telekom?

Pri Siolu paket Trio tudi televizijska slika velikokrat trokira ali obstane .Se vam tudi to dogaja?

Mi imamo Siol tri in stalno neke težave. Ali s televizijo ali z internetom. Vsaj enkrat mesečno kličem za tehnično pomoč. T-2 pa v našem kraju ni bil mogoč.
LP
Tina

hm… ja meni pa nagaja… ne non-stop pa vendar…. prav tako sem zadnjič klicala na t2 ter so potrdili, da mi je tisti dan zmanjkalo interneta približno 4x…, za kakšno minuto…sliši se povsem brezvezno… pa vendar sem povsem znorela… saj sem ravno takrat opravljala transakcijo preko interneta ter tako nisem vedela ali je opravljena ali ne…

Prav tako jih sumim, da ni signala zmanjkalo le 4x…

Po moji ugotovitvi, da ne morem (oziroma ne mislim) plačati 24 urnega dostopa, če mi ga ne nudijo mi je internet brezhibno deloval 2 dneva… Prav tako moram reči, da dela zaskrbljujoče počasi… glede na to, da imam povezavo 8mb… tako, da nisem ravno zadovoljna… res pa je, da se napake trudijo odpravljati sproti… tako, da je iz dneva v dan bolje… morda še kak mesec..

Mi imamo vse troje od T2 že eno leto, pa smo zadovoljni. Včasih res kaj zatrokira a je po par minutah vse ok. Sicer pa sem slišala tudi od Siolovcov, da vse obstane. Tako da, sta glih nekje tu. A pozna se v ceni.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

New Report

Close