T 2 OGABNA REKLAMA, RESNIČNO ZA BRUHANJE
Če vas pa ta reklama MOTI, se pa resno vprašajte, kakšne probleme mate v življenju. Reklama je čist luštna, zakaj pa konec koncev ne bi bila ljubezen enaka za vse? A so geji in lezbijke kaj manj vredni? A so pari kjer je punca starejša od fanta, nenormalni? Temnopolt in belopolt sta kaj drugačna?
Dejte se mal zamislit nad sabo, tisti ki vas ta REKLAMA tako moti… Meni osebno je čisto OK, sem res pričakovala po teh odgovorih neko razuzdanost… ne pa poljubljanje in zaljubljeno gledanje – kaj je v tem grdega, jaz res ne vem.
Včeraj sem to famozno reklamo prvič videl; prav luštna se mi zdi.
Poljubljajo se.
Kaj naj bi bilo pri tem groznega???
[/quote]
Absolutno me moti, da so moji otroci izpostavljeni homoseksualnosti kot nečemu normalnemu. Če bi le-ta bila normalna potem človeške vrste ne bi bilo več, ker bi izumrla ker razploda in nadaljevanja homoseksualnost ne more dati in zato je to deviacija (kot je to smatrano tudi kot deviacija pri živalskih vrstah) in ne nekaj kar bi se prodajalo kot normalno in običajno. OK??! Na svetu je toliko zj.banih posameznikom, ker so jim zgrešeni šol.sistemi ali sprijeni učitelji namignili, da je potrebno eksperimentirati in se v seksualnosti najti. Vse, da bi skrenili s poti in si nakopali odvečne probleme in se ukvarjali s svojimi lastnimi dramami namesto, da bi kot ljudje pogledali malo nad oz okoli kaj se dogaja. Ta seksualna liberalnost je bila spuščena v svet nalašč in sicer kot okupacija in slepilo pred resničnimi dogajanji v svetu.
Jaz se lizarim doma, za štiri stenami kot uvod v seks. Ne vidim pogosto ljudi, da bi se globoko poljubljali v javnosti. Diskreten dotik z ustnicami, to je pa vse. Nimajo potrebe zganjat šova v javnosti, ker je to stvar INTIME. Ali res ne sme več biti svetega? Drugi naj se lizarijo doma s komerkoli hočejo, zaradi mene, tudi s psom.
Ne težim pedrom, naj bojo, se vzdržujem svojega mnenja, jih pustim pri miru. Ampak ne me posiljevat s tem kako moram jaz gledat in reagirat. To je moja stvar, moja pravica do MOJEGA mnenja. Zame je nesprejemljivo, nenaravno. Spelji se mi stran s tem mavričnim cirkusom in spelji se mi stran z lizarjenjem. Mi ni všeč, pika.
Danes je strašno moderno podpirat pedre, ker ste takoooo napredni in osveščeni in imate takooo razčiščeno. Kupite vse, samo da ste face.
[/quote]
100 ritopikcev v Slo. Absolutno grem na drugega ponudnika teli pederajsi naj si pa naprej sekte iščejo. Zdaj niso to samo “umetniki”: frizerji, vizažisti, modni oblikovalci, cvetličarji ampak se bogato polnijo vrste med kelnerji in žal tudi UKC in vojski. Se spomnite, ko so jih celo ciljno vabili?? Da so med njimi lušni moški? Se je spet en pederajs med PRovce prerinil? Ma dost jih mam. Skačejo kot virus iz vsakega vogala. Bolano.
poljub me odpelje v vrtanje ritne luknje polne dreka, v šivanje Galuniča in umor tistga kaj je že bil spet en zadrogiran (pod krinko) pederajsast sprijenec. In NE ne želim otroke izpostavljat zalizovanju enakospolnih gnusev. Nasilja tudi ne spremljam. In lader tudi ne. Težko je otroka danes vzgojiti v normalnega človeka, če pa človeške smeti povsod okoli ležijo.
Absolutno me moti, da so moji otroci izpostavljeni homoseksualnosti kot nečemu normalnemu. Če bi le-ta bila normalna potem človeške vrste ne bi bilo več, ker bi izumrla ker razploda in nadaljevanja homoseksualnost ne more dati in zato je to deviacija (kot je to smatrano tudi kot deviacija pri živalskih vrstah) in ne nekaj kar bi se prodajalo kot normalno in običajno. OK??! Na svetu je toliko zj.banih posameznikom, ker so jim zgrešeni šol.sistemi ali sprijeni učitelji namignili, da je potrebno eksperimentirati in se v seksualnosti najti. Vse, da bi skrenili s poti in si nakopali odvečne probleme in se ukvarjali s svojimi lastnimi dramami namesto, da bi kot ljudje pogledali malo nad oz okoli kaj se dogaja. Ta seksualna liberalnost je bila spuščena v svet nalašč in sicer kot okupacija in slepilo pred resničnimi dogajanji v svetu.
[/quote]
Težava pri vas, sovražnikih istospolnosti, je v tem, da enačite pedofilijo in istospolnost.
Pedofilija res naredi ogromno nepopravljive škode (le kje je največ nesankcionirane pedofilije?), sama istospolnost pa ne. Istospolnost JE naravna, o tem smo predhodno že govorili.
Si predstavljaš, da ti tvoj otrok nekega dne pove, da je istospolno usmerjen? Komu bi s tem škodil? Bi bil zato sprevržen?
Pa ne vnaprej trditi, da so tvoji otroci imuni pred morebitnim takim dejstvom.
[/quote]
Za moje pojme je tale tvoja sovražnost… čisto mimo.
Tam nihče ne promovira nič drugega kot T2.
Ti se pa slepiš oz. zapravljaš čas z nekimi ozadji, pa kaj je normalno – in tudi tu si zgrešil/a; kot kaže je homoseksualnost normalna v določenem odstotku populacije – nihče pa ne trdi, da je to večinska usmeritev. Obstaja pač.
Reklama pa – po mojem razumevanju – ima v fokusu odnos oz. poljubljanje – ne pa kdo s kom.
In z odnosom – oz poljubljanjem – ni čisto nič narobe. Glej na to, da se pač vsak poljublja s kom ki mu/ji je všeč – pa je. Je čisto vseeno kdo je na drugi strani – dokler je posamezniku to všeč.
poljub me odpelje v vrtanje ritne luknje polne dreka, v šivanje Galuniča in umor tistga kaj je že bil spet en zadrogiran (pod krinko) pederajsast sprijenec. In NE ne želim otroke izpostavljat zalizovanju enakospolnih gnusev. Nasilja tudi ne spremljam. In lader tudi ne. Težko je otroka danes vzgojiti v normalnega človeka, če pa človeške smeti povsod okoli ležijo.
[/quote]
Imaš pa umazano domišljijo,kar ni razlog , da lahko drugim odrejaš, kako naj živijo.
Močno upam, da res nimaš otrok.
Saj jih ne rabiš podpirat, imajo noge, sami stojijo.
Dovolj, da ne sovražiš. Ne zastopim, kako te SPLOH BRIGA kdo s kom spi?
Jaz recimo pojma nimam, kdo od znancev je gej in kdo ne.
[/quote]
žal, če imaš razvito senzoriko je nemogoče zgrešiti sicer pa so že itak nagnjeni k temu, da so “out there”, vidni, opazni, glasni, samovšečni in velikokrat prav res groteskni.
žal, če imaš razvito senzoriko je nemogoče zgrešiti sicer pa so že itak nagnjeni k temu, da so “out there”, vidni, opazni, glasni, samovšečni in velikokrat prav res groteskni.
[/quote]
Sploh ne. Statistično nemogoče bi bilo, da jih ne vidim tako glasnih in grotesknih, saj sem kar precej med ljudmi. Po enih podatkih cca 4-5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, po drugih do 8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Na povprečen dan srečam 30 – 40 ljudi, s katerimi komuniciram, torej?
Ne razumem tele histerije, prvič jih je malo, drugič ti nič nočejo, tretjič : zakaj sovražiti nekoga zaradi njegovega intimnega življenja, ki tebe nič ne briga?
Meni je pa všeč, to reklamo gledam kot celoto, razumem jo kot ljubeznivo ter povezovalno. Tudi ljubezen se čuti. In kaj je ljubezen?
Ljubezen je čustveno stanje. Zelo suhoparno, a povzame največji del resnice o ljubezni. V bistvu gre za odraz naših čustev v povezavi z določeno osebo, ki v nas z vsem, kar je, z njenim odnosom do nas, z njenimi dejanji, vzbuja določene občutke. Ne gre samo za nekaj prijetnega, temveč predvsem za nekaj, kar nekako v nas postavlja vse na pravo mesto.
Čutimo, da je vse tako, kot mora biti. Lahko bi rekli notranjo čustveno ravnovesje, izpopolnitev, določen “čustveni mir in red”. Hkrati pridobimo moč, določeno energijo, ki jo znotraj nas sproži ljubezenski naboj. Če smo do sedaj veslali čoln, dobimo jadra in veter vanje. Enostavno čutimo, da za nas ni meja. Vse lahko, vse …
Ampak, ali je res tako hudo narobe, če smo zaljubljeni?