Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek T-roc ali Golf

T-roc ali Golf

Kaj bi kupili, nov avto ne rabljen

Kupila sem t-roc, ker mi je všeč, da je avto dvignjen od tal. Avto je super, imam ga skoraj eno leto, nobenga problema, poraba majhna.

Velik avto – velik zračni upor, – poraba goriva, parkirni prostor,… nebi ga kupil.

Izogibaj se VW.

Zakaj pa bi se izogibali? Poraba goriva pri t -roc , 1.5 bencinar, 150 KM, poraba pod 6 litrov/100 km, večinoma na avtocesti, malo po lokalnih cestah.

Kaj pa novi golf ga ima kdo

Odgovor na objavo uporabnika
1234, 28.12.2024 ob 19:52

Zakaj pa bi se izogibali? Poraba goriva pri t -roc , 1.5 bencinar, 150 KM, poraba pod 6 litrov/100 km, večinoma na avtocesti, malo po lokalnih cestah.

ha,ha ,merilnik porabe maš pokvarjen za ene 25 procentov…

kupila sem Taigo-ta in super zadovoljena z njim!

Dejte s temi jajci od golfa.

Imam sicer Golfa, ampak mi je zelo lep tudi T-Roc, če pa bi kupovala bi verjetno kupila Taigo-ta. Mi je najlepši od vseh.

Precenjen za 50%,

1234, 28.12.2024 ob 17:00

Kupila sem t-roc, ker mi je všeč, da je avto dvignjen od tal. Avto je super, imam ga skoraj eno leto, nobenga problema, poraba majhna.

Javi se čez 5 let .

Precenjeno in nezanesljivo.

Da je dvignjen od tal izgleda kot nakupovalni voziček. Večja poraba, večja teža, večje nagibanje v ovinkih, več hrupa zaradi zračnega upora, ampak zdaj je fora, da je avto dvignjen od tal. WTF.

Čredni nagon nakupovanja dvignjenega sranja, ki je 30% dražje od enakega spuščenega sranja.

ne eno ne drugo, 29.12.2024 ob 19:41

Javi se čez 5 let .

Precenjeno in nezanesljivo.

Da je dvignjen od tal izgleda kot nakupovalni voziček. Večja poraba, večja teža, večje nagibanje v ovinkih, več hrupa zaradi zračnega upora, ampak zdaj je fora, da je avto dvignjen od tal. WTF.

Čredni nagon nakupovanja dvignjenega sranja, ki je 30% dražje od enakega spuščenega sranja.

Odvisno, kje se voziš…jaz imam dvignjen avto zaradi zadnjih 100 metrov. 🙂

New Report

Close