Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek t2-internet

t2-internet

Naročila bi priklop interneta, samo interneta, brez telefona in televizije…
Je to sploh možno? Ima katera samo internet od t-2??
Če ja, potem me zanima, koliko časa se čaka na priklop in kakšna je mesečna naročnina?
Lokacija-Ljubljana.
hvala in lp

jst mam le internet …od t2
optika 19€ (podražili iz 14)

Takole po točkah.

1. Naročilo le interneta, brez telefonije ali TV, je možno.
2. Cena je odvisna od tehnologije po kateri ti pride internet v hišo – optika ali telefonska linija. Dodatno je cena odvisna še od tega ali v primeru telefonske linije obdržiš telefonski priključek pri Telekomu (in mu še vedno plačuješ mesečno naročnino, t.i. skupno razvezani dostop) ali se odločiš, da prekineš telefonsko naročnino pri Telekomu t.i. polno razvezan dostop

3. Mesečne naročnine so sledeče – poglej si jih na t-2.net cenovni kalkulator

Optika FTTH zasebni uporabnik hitrost 10/10 19 EUR
VDSL brez naročnine pri Telekomu hitrost 1/256 22 EUR
VDSL z naročnino Telekomu hitrost 1/256 16 EUR

Vezave ni, pogodbo lahko brez pogodbene kazni prekineš kadarkoli, oprema ki ti jo montira T-2 je zastonj, ravno tako ni nobenih priključnih stroškov.

Moj nasvet bi bil – pojdi na t-2.net, preveri, če je na vašem naslovu možna optika, če je, jo naroči in v celoti odpovej morebitni Telekomov priključek.

Če optika pri vas ni možna se odloči ali še potrebujete Telekomovo naročnino in potem izberi eno od obeh VDSL možnosti. Moje mnenje je, da je plačevanje naročnine Telekomu enkrat, ko imaš širokopasovni priključek nesmiselno.

Pogodbo lahko skleneš na t-2.net, papirje ti pošljejo po pošti, ti jih podpišeš, pošlješ nazaj in v mojem primeru je bil internet montiran v treh tednih.

V TREH TEDNIH?????OOOOOOooooooooooooooo:-((((

Pri nas je bil t2 tudi priključen v 3 tednih.

kolk pa rabiš imet internet linijo če hočeš normalno televizijo gledat?

Ok, sem klicala na t2. Je možno.
Hvala vseeno vsem!

Mi imamo T2 UMTS … v računalnik vtaknem USB ključ in to je to. V Ljubljani je zelo dober signal. Na internetu lahko super gledam vse video, avdio vsebine. Vendar ta tehnologija ne omogoča dolvleko torentov. Na mesec to pride 10 eur (tale USB pa, se mi zdi, 60-70 eur).

Če nimaš sinhronizacije vsaj na kakih 7,5 do 8 Mb/s ti verjetno ne bodo hoteli priklopiti televizije. Pri meni je bila sinhronizacija modema okoli 8,5 Mb/s (imam poleg TV še 1 Mb/s internet) in malo je manjkalo, da mi monter ne bi hotel priklopil televizije. So pomerili linijo in ugotovili, da je razdalje do centrale po žicah 1700 m. Malo neumno je le to, da sem imel prej pri Telekomu na isti liniji ADSL na 11 Mb/s.

New Report

Close