Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek T2 ne dela

T2 ne dela

Še komu ne dela T2?

Kaj konkretno ti ne dela?

V zadnjih mesecih sem opazil, da je pri mojih že 3x izpadel wi-fi, mogoče celo komplet router – in vidim da spet ne dela. To se prejšnja leta ni dogajalo, tako da najbrž je spet kaj sistemskega narobe…

Ponavadi rešim z resetom… poskusi

Drži, res ne dela.

Dolenjska ne dela nič.  Ne stacionarno. Ne mobilno. Ne delajo niti njohove številke in strani. Izgleda, da imajo komplet izpad.

Lj ne dela

Dela, ampak je internet fuuuul počasen.

Ne dela

TV NE DELA, po telefonu jih ne moreš poklicat

Res je. Sistem se jim je kar podru. Telefonija, internet, spletna stran, klicni center… nic od tega ni dosegljivo iz Posavja.

Omrežje? Meni tudi ne najde omrežja.

ni omrežja, ja, meni ne dela mobitel

Mi je sin pravkar telefoniral ter to povedal. In to z maminega telefona. Sem se že ustrašil, kaj je, ko zagledam št. bivše.

Morda so šli T2 končno v stečaj ali pa imajo Rusi umazane prste vmes…

Komplet je padlo, vsa slovenija

Gorenjska tudi

Res ne dela ni pri meni u Starom trgu pri Ložu.

Meni tudi ne dela,pa niti poklicat se jih ne da

meni..ni omrežja..

Ljubljana T2 ne dela,  Telefonija, internet, spletna stran, klicni center… nic od tega ni dosegljivo

Ne dela ne poveže se,probal reset kable pregledu v nastavitvah javi da je Ethernet povezan ampak na zaslonu je connection error

In pol se mi smejijo k pravm da hocm woki talki 🙁 komunikacijske vojne se sele zacenjajo…

Vipavska dolina tudi mrtva

Bežigrad ne dela

T2 ima celotni izpad, tudi na telefonskem prometu, klici niso mogoči na gsm vse stev. od T2

Jap ne dela…tudi gostovanje v mobitelu :/

Očitno ne dela celoten sistem, ker je izpad na več lokacijah pa tudi njihova spletna stran ne dela

New Report

Close