Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek T2 ne dela

T2 ne dela

Tudi Gorenjska je kaput,nic ne dela,pa tudi poklicat se jih ne da.Me zanima,ce bo vidno na poloznicah kj manj.

Res je, ne dela. Pr nas cca 45 minut.

Meni že dela naprej. Kranj.

Zgleda je izpad kompletnega omrezja.
Tudi v poslovalnicah ne vejo nic, ker nimajo ne internet a ne telefonov.

Se pa izpad resuje.

To, da ne dela je dejstvo. Ima kdo kak podatek zakaj in kdaj bo karkoli delalo?

Zakaj ta firma še ni v stečaju in lastnik v čuzi?   Davkoplačevalce je s svojimi firmami oškodoval za več kot 100 milijonov.

Verjetno vpliv kozmičnega dežja na celotno omrežje T2, ki so ga ugotovili v državnem golobnjaku visoko izobraženi poslanci.

Na Smartinski tudi ne dela

🤣🤣🤠🥱

Ne dela tv in mobitel,

Maribor

Ne dela niti meni. Že več kot 1 uro je tako.

Cerklje na Gorenjskem še vedno ne dela!

Odgovor na objavo uporabnika
alo sodišče, 09.02.2024 ob 12:34

Zakaj ta firma še ni v stečaju in lastnik v čuzi?   Davkoplačevalce je s svojimi firmami oškodoval za več kot 100 milijonov.

No ja. Brez njih bi se danes marsikje drajsal Telekomov baker. Mogoce si se malo mlad in ne ves da so bili glavni disruptor na trgu da se je sploh kaj premaknilo glede optike pred leti…

Zakaj se pocutis poklicanega komentirat stvari o katerih nimas pojma?

Na najbolj prijaznem omrezju je baje sistemska napaka, ki se je ne da resit z resetiranjem 💀

Tudi na gorenjskem imajo kompleten izpad.

Priklicati se jih ne da.

Tudi pri nas ne dela.

Odgovor na objavo uporabnika
sam prašam, 09.02.2024 ob 11:43

Še komu ne dela T2?

Tudi nam nič ne dela

Baje da jim je voda serjverje zalila na centrali in jim je celotno elektriko na T2 vrgl vn. Preklapljajo na generatorje za silo.

Tudi telekom ne dela. Vsaj pri nas…se komu?

nam še nič ne dela – Domžale

T2je komplet dol padel. A kdo kaj ve, kaj se dogaja?

Koper prav tako ne dela

Tudi nam ne dela na 064064064 sploh ne moram poklicati

Ponavljam, baje da jim je voda serverje zalila na centrali in jim je celotno elektriko na T2 vrgl vn. Preklapljajo na generatorje za silo.

Ja tudi nam ne…tudi njihove spletne strani ni mogoče odpreti, telefon 064064064 ne dela… totalen mrk

New Report

Close