Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek T2 ne dela

T2 ne dela

Zasavje tudi ne dela.

Ne dela tudi 24 ur. Verjetno imajo internet prek njih.

Odgovor na objavo uporabnika
Buhtla ena, 09.02.2024 ob 12:39

Zakaj se pocutis poklicanega komentirat stvari o katerih nimas pojma?

Na najbolj prijaznem omrezju je baje sistemska napaka, ki se je ne da resit z resetiranjem 💀

t2 v Kopru ne dela  ne telefon ne internet nic, na sreco imamo backup telefon od konkurence, drugace t2 je ZAKON, najboljsa TV in internet, svaka cast, samo pac zivimo v casu kibernetske vojne itd… To je samo okusina, kaj nas caka v prihodnosti, ce enkrat izpade internet, GPS…, ko neves, kaj se zgodi in pol ti pride policija na dom in te obvestijo, da moras iti v vojsko, takrat imejte orozje pri sebi in prepoznajte sovraznika, ki vas hoce na silo spraviti v vojsko…. Sovraznik je znotraj drzave v policiji in vojski, oni so problem stevilka ena.

Spet ne dela!☹️

Tudi pri nas ne dela Dol pri LJ, niti ni dosegljiva njihova stran, tudi klic na njihove številke ne deluje torej ob 09.02.2024 ob 12:41 uri

Ne dela in vse njihove stevilke prekinjajo. Tako da ne vem koliko casa bo to trajalo,…

80 eurov za no support

Cel sistem se jim je zrusil t 2 spletna staran in telefonija nic ne deluje

Tudi nam ne dela.

Nope, ne dela ze par ur.

Bela krajina..ne dela nič

Ne dela. Tudi web stran je down.

Lj Moste, T2 TV deluje, WI FI&mobitel down

Lih iscem ce je tu kaj… Meni internet ne dela. Klicem mamo… Pi pi pi… Ma t2 omrezje… Klicem brezplacne stevilke… Pi pi pi…

Ne dela! Zakaj??

Meni tudi ne

Sva s sosedo gledala  filme za odrasle ker ni njenga moža doma

Ja, pri T-2 se je sesul cel sistem. Odpravljajo napake.

https://www.regionalobala.si/novica/totalen-kolaps-t2-ne-dela-nic-ne-telefon-ne-internet-ne-televizija-

T2 je prvi. Ostali sledijo. Kupite si tranzistorje na baterije. To je šele začetek!

Tega spletnega mesta ni mogoče doseči

Spletno mesto http://www.t-2.net se ni odzvalo v ustreznem času.

Poskusite:

preveriti povezavo
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Fatal error…
Tako enostavno nas pokleknejo. Eno stikalo. In vse bi radi na elektriko, brezžično, na daljavo…. Absolutno prevelika odvisnost. Danes t2, jutri kdo drug, pojutršnjem telekom. In mi bedaki mislimo, da ne rabimo državnih podjetij. Za sporočanje uporabljajte gore. S Triglava se zaderte Mi bedaki…in aki…aki…aki bo odmevalo do Ljubljane. Mogoče.

Spet amerika dela probleme

Komplet je izpadlo, tudi spletna stran.

ne dela. Najbolj žalostno je to, da tudi njihova interneta stran ne dela, ne dela niti njihove telefonske informacije.

Na mobitelu kjer gostujejo so vsaj objavili, da izvajajo posodobitve.

Dobro da imajo “Starševski čvek”  :/

Pri nas na Notranjskem je bilo vse mrtvo – telefon, internet, ampak zdaj par minut nazaj ja vse prišlo in dela. Vmes sem klical na edini telefon, ki ga imamo na Telekomu in mi je operaterka rekla, da jim je padla ena plošča dol (na omrežju T”) in da že popravljajo. Očitno so jo zdaj popravili. 🙂

Tudi meni nič…

Položnice bojo normalno prispele

New Report

Close