Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek T2 ni signala

T2 ni signala

Vklopi, izklopi. Ne pomaga. Jih klices, dobis bebca ki je mutast in ne ve povedat al je pri njih napaka ali nas. Bebec. Mu poves da je bebec, ker ti je vzel 12 minut da je mutast.

T2 imate izpad signala kar sredi gledanja tv.

Kateri ponudnik ima najmanj tehnicnih tezav in izpadov.

Ironično, z moje strani T2.  V skoraj 2h letih samo dva, pa še to sam rešil- resetiral njihov modem, in gremo dalje.

Podobno..sem kar zadovoljen..ko mi na tv to go ni delal za vse prograne me je v roku par ur klical glavni tehnik in mi na mail poslal vse verzije, saj se mi je po posodobitvi nekaj sesulo. Skupaj sva spremenila verzijo in juhu..delalo. Enkrat ko so bile neke motnje, so pojasnili da so žal neka dela, nadgradnje in do kdaj bodo motnje..cca par ur. In je držalo. Sem kar zadovoljen z njimi..sem pa tja recimo 1x na 4 mesece kaj zamrzne,  a je reset dovolj.

Verjetno se takoj še ni vedelo, za kaj gre. Drugače ima pa najbolj stabilno omrežje Telekom.

Očitno konkurenca benti. Imamo T2 že nekaj let. Vedno so bili odzivni in mene nevedno babo pripeljali do tega  da je vse delovalo. Sedaj imamo optiko 2,5 leta in nismo imeli niti enkrat izpada. Je pa njihova terenska podpora- tehnik vedno super delovala. Če se ne dobi takoj tehnične povezave, sem pritisnila 1 ali 2 in prosila če me preveže na tehnično pomoč pred 2 5 leta, sedaj tega ne rabimo. Če bodo imeli nadgradnje sistems, so vedno obveščali.

Sploh tv ne dela, pise ni signala. Moramo izbrat drugega operaterja. Samo kateri imajo res okej, brez izpada.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja,ja, 07.02.2022 ob 07:36
    Očitno konkurenca benti. Imamo T2 že nekaj let. Vedno so bili odzivni in mene nevedno babo pripeljali do tega  da je vse delovalo. Sedaj imamo optiko 2,5 leta in nismo imeli niti enkrat izpada. Je pa njihova terenska podpora- tehnik vedno super delovala. Če se ne dobi takoj tehnične povezave, sem pritisnila 1 ali 2 in prosila če me preveže na tehnično pomoč pred 2 5 leta, sedaj tega ne rabimo. Če bodo imeli nadgradnje sistems, so vedno obveščali.

Sami smo naredili izklop, vklop, reset 10x. Nič.

Klicali teh.podporo, 10 minut na zvezi, tih je bil tiho, nekaj mencal.

Potem sem povzdignila glas in ga napizdila ali sploh ve kaj o tem ali je prišel spat tam. Edino kar mi je rekel je bilo, a se bomo gospa takoj zdaj pogovarjali”. Rekla sem mu bebec si, spokaj se z delovnega mesta.

Ne, z bebci nimam živcec ne tolerance. Bebec plačo prejema.

Se zvečer zmatran usedeš pred tv, da se umiriš, odklopiš, pogledaš kak film dobro uro. Ti se zapre. In tako vrže ven pravi hči večkrat ko ona gleda 22h do polnoči.

In ta bebec mi reče da preveč sem pred tv. Pm, cel dan se nagaram, se usedem okrog 20h pred tv in on meni ves dan pred tv in po 17 minutah izklop signala. Kdo je on????

Po tem zapisu sem mnenja  da bo potrebno kakšno tableto vzet.  Sicer pa sem mnenja da je to fake zapis z nsmenom blatenja nekoga. Sicer pa so vedno, če se ni dalo na daljavo uredit poslali tehnika, ki je zadeve pogledal, zamenjal modem.  Sicer vam pa, brez blatenja preostane le še to, da zamenjate operaterja. Kot pa slišim in berem se tudi drugje ne cedi med in mleko.

Dobro , da stanujem pet metrov stran. Grem kar osebno na T-2, včasih trikrat na dan !

Ja,ja, 07.02.2022 ob 07:52

Po tem zapisu sem mnenja  da bo potrebno kakšno tableto vzet.  Sicer pa sem mnenja da je to fake zapis z nsmenom blatenja nekoga. Sicer pa so vedno, če se ni dalo na daljavo uredit poslali tehnika, ki je zadeve pogledal, zamenjal modem.  Sicer vam pa, brez blatenja preostane le še to, da zamenjate operaterja. Kot pa slišim in berem se tudi drugje ne cedi med in mleko.

Zamenjano prejšnji teden, nov Arris.

Prosim povej kako vzpostavit tv, da bo signal? Postopek.

In kaj naredit da med gledanjem tv ne vrže ven črno sliko ter piše ni signala.

Tole pi*dakanje prihaja očitno od enega in istega avtorja. A zdej he T2 na vrsti za bombardiranje?

Matr, pa saj ni MON tehnična podpora za T2, no. Moja izkušnja z njimi je zelo dobra. Če jih je že kdaj treba klicati, to rešimo z njimi, ne pišemo pa na MON. Avtor, po čigavem naročilu svinjaš po T2?

se je pa vsulo, 07.02.2022 ob 08:14

Tole pi*dakanje prihaja očitno od enega in istega avtorja. A zdej he T2 na vrsti za bombardiranje?

Matr, pa saj ni MON tehnična podpora za T2, no. Moja izkušnja z njimi je zelo dobra. Če jih je že kdaj treba klicati, to rešimo z njimi, ne pišemo pa na MON. Avtor, po čigavem naročilu svinjaš po T2?

A ti še ni prišlo babnica bebava, zabita, bralno nesposobna?

Ni signala, ni signala.

Tv ne dela od včeraj.

Zabito tele, si dojela?

Bos dozivela orgazem al ne? Al ti tako tudi v postelji ne pride, ko si zabita?

Samo da noriš bi rekel Viharni.

Po pokrovki madona je treba ravnat z vami.

Oh, ljubček, signala ti ne bo nihče na MONu zrihtal, to ti hočem na razumljiv način povedat.

Je še kaj psovk na zalogi?

Vceraj je bila nedelja. Preden smo tega bebavega in mutastega kam poslali, smo ga prosili da poslje teh.sluzbo danes na teren. Rekel je NE.

Nam tv ne dela. Kaj hoces? Tebi dela in bodi tiho.

V vrsto so se postavile puhoglavke, s serverjem v Afriki.😁😅😂

T2 je še vedno  najbolj zanesljivi ponudnik storitev.

Od vsega začetka od kar ponim in imam T2 v 16-letih i je to prvi splošni izpad T storitev.  Danes napaka odpravljena v 1 uri in pol in že vse deluje OK.

Pa pred cc 10 leti je neko gradbeno podjetje pri razkopavanju ceste precvikalo optiko. Brez interneta in TV-ja, telefon deloval. Napaka odpravljena v slabi 1 uri. Kljub temu da ni bila krivda na strani T2,  so kljub temu hitro odpravili napako.

New Report

Close