Najdi forum

T2 – poštni naslov

Dobili smo T2. Zdaj pa ne vem, kako naj spremenim email naslov, ki so mi ga dodelili oni. Mi lahko pomagate?

lp

Od t-2 imaš avtomatično že dodeljen naslov in to zgleda takole, prvo je tvoje ime potem podčrtaj in še priimek primer vse se piše z malimi črkami tega je e-mail: ime_priimek@t-2.net.
Dobil pa si tudi list papirja na katerem so napisani ‘Osnovni podatki priključka’ tam imaš vse e-mail naslov in pa geslo od pošte.V outloo expressu greš pod orodja,računi in v zavihku pošta odstraniš stari naslov in si skreiraš novi naslov.
Lp

stik, kaj ni to malce preveč ‘po domače’? Da naj si novi e-naslov ‘skreira kar v Outlooku’?

hopsasa, na straneh, ki si jih prejela od T-2 imaš spletni naslov, kjer lahko spreminjaš svoje podatke, tam lahko tudi dodaš nov e-naslov naslov. Ta opcija je možna le, če si v vlogi za T-2 zapisal/a, da želiš več e-naslovov, sicer pa moraš poklicati na T-2, da ti omogočijo odpiranje dodatnih naslovov.

Dodeljenega naslova pa sam/a ne moreš spreminjati.

sem že probala, pa ne gre tako lahko

Kaj si probala?

mAXi kaj misliš s tem ,jaz sem imel v mislih da če je imel kakšen naslov od prejšnega ponudnika da ga zbriše iz outlooka seveda če je imela outlook kot privzeti odjemalec pošte.In tam tako tudi novi naslov upišeš v outlooku kjer ti outlook potegne iz web strani od t-2-ja.Kar zmišljat sam si pa itak ne moreš naslova vsaj prvega ne ker vem kako ti ga skreirajo na t-2-ju in je 100% pravi kar sem napisal.Če pa želi več elektronskih predalov si ga pa tud lahko sam kreira na servisni strani kjer se je treba prijavit pa lahko sam skreiraš drugi naslov.
Za kaj več pa lahko pokliče na 059000002 pa bodo povedali oni kaj je potreba.

> hopsasa piše: ‘…Dobili smo T2. Zdaj pa ne vem, kako naj spremenim email naslov, ki so mi ga dodelili oni…’
Vprašanje je jasno kot beli dan. Tvoj prvi odgovor pa nepravilen. Le kako naj hopsasa ve, kaj vse si ti imel v mislih, ko si pisal odgovor?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close