Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija T2 – problemi z internetom

T2 – problemi z internetom

Sem uporabnica T2 storitev. Že 2 dni imam probleme z internetom, zelo mi šteka (sploh ko igram on line igre, mi kar zamrzne) ter občasno sploh ni zvoka…
Zdaj kličem na tehnično podporo, pa jih ne dobim.
Ali imate tisti, ki ste pri T2 (območje LJ) tudi podobne probleme, mogoče veste ali kaj popravljajo oz. kaj je na stvari.
Hvala.

PRi meni vse ok. OB dveh, morda treh zjutraj je neki zaštekalo, drugače pa ok.

In zakaj si tako prepričana da je problem v internetni povezavi? Če ti računalnik zmrzne ko igraš igre oz. občasno ni zvoka… to ni tipičen pojav za težave z internetno povezavo. Če se povezava prekine računalnik nornalno dela naprej, le iz igre te vrže ven oz. ti javi, da je prišlo do napake v povezavi. Verjetno gre za slabo strojno opremo. Današnje igre zahtevajo močne mašine. 5 in več let stari računalniki in nove igre = no go.

Internetno povezavo lahko preveriš na http://www.speedtest.net[/url]. Zapri igre in torrente, ter poženi test. Če je ping pod 40, 50 in download speed tak kot ga imaš naročenega pri T-2, najmanj 4Mbps potem ni težava v internetu.

Pri meni je vse ok:)

jaz imam pa naroceno 4mb download in 1mb upload
ampak na speedtestu mi kaze 3mb download i man kot 1mb upload
in tudi ko stikam iz neta mam samo 400kb/s ajde max 500kb/s
jaz nevem nic o teh stvari, prosim help
nevem ce bi pozvau al nebi….

V pogodbi ti verjetno piše, da imaš hitrost interneta DO 1mb/4mb. Tako je lahko hitrost manjša, kar je odvisno tudi od oddaljenosti od centrale in pa kvalitete omrežja. Če imaš možnost spremeniti paket na večjo hitrost priporočam, da to storiš, bo malo dražje ampak tudi hitrejše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close