Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek T2 – tehnična podpora

T2 – tehnična podpora

Kličem in kličem, pa se nihče NE javi.
Samo reklame vrtijo v nedogled, oglasi se pa nihče tudi po 5 minutnem čakanju.
Ima še kdo tak problem?

Pri Telemachu je še huje. Prvo čakaš kot norc, potem izklapljaš in vklapljaš škatlico najmanj trikrat, čakaš, zadeva dela en dan ali pa sploh ne, nato spet crkne. Grozljivka! Plačat pa vsak mesec, kot da vse dela normalno. Potem pa te še kličejo, če bi pri njih še mobilni telefon imel. Marš!!

jaaaaaaaaa, sem zanč klicala sem prav dala na zvočnik in da vidim, 23 min so rabili.

Pri T-2 sem skupaj 10 let. Zdaj se ne spomnim kdaj sem jih morala nazadnje klicati in so se normalno odzvali. Z njimi sem zeeeeloo zadovoljna.

imajo malo operaterjev.
Se pa stranki, ko pride na vrsto posvetijo – to pa potem traja …
sem tudi že sam izgubljal živce, ko sem jih klical. So mi pa korektno svetovali, pregledali napeljavo do moje mašince … in to je pač trajalo, nekdo drug pa je med tem lahko čakal

Pri vseh operaterjih je isto….Treba je klicat takoj, ko začnejo delat, pa si takoj na vrsti…ste pa res debili da se vam da čakat 20 min ali več…

ni sile – vmes še dogija povokaš, počistiš sekret, skuhaš župco, speglaš gate & štunfe, posesaš flet … ☺

jaz sem čisto zadovoljna in sem jih ta mesec večkrat potrebovala…je pa res, da sem jih najprej kontaktirala na njihovem klepetu, kjer je vedno nekdo na voljo in potem takoj pokličejo, če ne gre preko računalnika…smo vedno vse rešili tako ali drugače

Smo imeli 2x težave z njimi. Obakrat sem klicarila dva tedna. Javili so se, napake niso odpravili. Brez TV-ja smo bili 16 dni. Potem sem preprosto pisala na njihov info. Jim dobesedno j… mater in se obnašala nesramno. Serviser je bil pri nas takoj naslednji dan ter napako odpravil.

New Report

Close