TA Collegium

NJEGOVA EKCELENCA DOMINIK S. ČRNJAK , VEČNI ŠTUDENT IN POLITIK ,
ORGANIZATOR NAJVEČJE PIJANKE V GRČIJI ,
NJEGOVA AGENCIJA IMA SAMO EN CILJ : ČIM VEČJI DOBIČEK ZA ČIM MAJŠE STROŠKE !
predlog :
na široko se izognite ta colegium , in potujte v lastni režiji.
prihranek :
čez 50 % !
popotniki ne rabimo agencij , kaj naj z njimi !
da en bo zgledalo, da nergam čez vse slovenske ta agencije, naj povem da sem z nekaterimi kar zadovoljen , globtur naprimer.kljub temu da z globturjem nisem še sklenil nobenega posla.
proglem potovanj so finance.in pri minimalni plači mi tudi ** hotel ne pomaga toliko, da bi pri vseh aktivah se pravi zmikih plačil ne bi bil naslednji mesec v minusu.
odločil sem se da potujem v lastni režiji.v kranjski gori imamo stanovanje , in tudi tam se da uživat.tudi avstriska koroška da dnevni obisk ni tako nedosegljiv cilj.
recimo terme warmbad.najceneje je če se vzame sobo v warmbadu.to stane 5000 sit na dan.
do harta in nazaj taxsi iz kranjske gore pelje za 5000 sit.vendar je treba upoštevati , da je cena samo za en dan višlja za 20 – 30 % !
po novem letu je dan dalši , do 6 .če se gre na pot z taxsijem ob 9 , se je v hartu čez 15 minut.ob 10 v termah warmbad.dnevna karta stane 10 evrov.imajo tudi super tobogan , tri jykuzije in hitro reko.voda ima 32 stopinj.ob 5 in pol je avtobus do harta.
z mobitelom se pokliče taxsi ali pa štopa.
tudi tako se da potovat.
vseeno sem raje če sem v krajski gori v družinskem stanovanju , kjer me nobedenn ne preganja kot
rezervacije , odhod ob določeni uri itd.
taxsi sploh ni tako drag , pride v nekaj minutah , od dokležovja do1 kilometer do hotela v ljutomeru sem plačal dobra 2 jurja !
družinsko stanovanje ali vikend je najcenejši aktivni dopust , res pa ej da je treba tudi drugam.
če se pa ima avto potem pa so stroški še nižji.če izuzamemo vzdrževanje avta in bencin.
ima pa tudi potovanje z agencijo svoje čare!
vendar stane 50 % in več kot v lastni režiji.razen plačil hotelov.tudi v tem primeru računajo najmanj 2 jurja za prijavo.
dober popotnik je sam svoja agencija
Ko sem bla še malo mlašja (beri do 19 let) smo veliko potovali z njimi in morm rečt, da je bilo super z izjemo ene osebe oz vodiča – gospoda Černjaka Važnega.
Potovanja so za mlade ugodna, pa še vedno nekako organizirajo luštne zabavice!!!
Zato ti ga priporočam če si še mladih let.
Prav tako organizirajo zanimive maturantske in absolventske izlete.
Jaz sem zdaj malo starejša in ne bi več potovala z njimi!!