Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ta hip bi …

Ta hip bi …

….. jokala od veselja k zmagi Brazilcev in od
žalosti in sočustvovanja k izgubi Nemcev. Bila
je fenomenalno dobra tekma, v finalu sta se našli
dve ekipi, ki bi vsaka zase in vsaka posebej zaslužila
naslov prvaka. Nisem se mogla opredeliti, za koga naj
navijam, ker sta mi obe ekipi po srcu enaki, v znanje se ne morem spuščati, ker nisem tako hudo dober pristaš in poznavalec nogometa, vendar sta mi obe danes nudili popolno popoldne. In trpela sem z Nemci in se veselila z Brazilci, čeprav sem zmago bolj privoščila Nemcem, saj so bili več kot favoriti Brazilci in že samo zato, samo zato, da bi potiho in v srcu spodbujala tistega, ki res in resnično ve, za kaj se bori, sem bila bolj nagnjena k navijanju za Nemce. Nepopisno dobra priložnost, ki jo je uničila vratnica, pa druga, ki jo je s prsti, samo s prsti ubranil brazilski vratar, sta Nemcem prinesla grenko razočaranje, Brazilcem pa je sloviti in niti ne tako zelo dobro postriženi, ali na videz bolj ali ne dobrega izgleda, ta sloviti Ronaldo prinesel evrofijo zmage. Tudi sama sem se tej evoriji pridružila, gleda njihovo vzhičenje, njihovo molitev, njihovo enotnost …. Da, tekma, ki je dvigala pulz, izvabljala krike vzdradoščenja in nato vzdihe razočaranj …

In zdaj, prijatelji, je nogometna evforija mimo, tokratni sodnik , t.i. Kojak, simaptični Italijan, je naredil svoje. Dosti pomeni to, da na njegove odločitve ni bilo pripomb, dosti pomeni to, da nam je bilo le enkrat prikazano, kako odločno je igralcem pokazal in dokazal, kdo j sodnik in kdo ima piščalko v rokah .. Skratka, lepo nedeljsko popoldne, ki nam bo dvignilo vse kocine u luft še ob vskaih poročilih. In … zmagal je tisti, ki je boljši …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ne morem se veseliti Brazilskemu slavju….pa bi se morala vem.
Zmaga vedno boljši, vem.
Tukaj ne morem biti objektivna, ravno zaradi Oliverja Kanna, pa ne, da bi mi bil všeč, ne, le sposoben je , hudo sposoben vratar, pa ga pri tem ovira zaspana nemška obramba.
Huh, no, ja….

heheheh Oleole ole oleeeeeeee…spet ena navijačica k nima pojma….ampak yesss BRAZILIJA…nEMCI SO PREVEČ BLIZU..guD GUD..bRAVOOČESTITKE…sIMPATIKO tale 168cm Ronaldo…***********nemški vratar KAnn pa zasluži pohvale pohvale na kubik!! Tko!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Torej tko, viva italia…nima veze z današnjo tekmo vem, hehe…
navijam za nemce….
Kann je pohvaljen tudi od muce in mariči, meni je zadoščeno 🙂

Ma Kahn je dedec, ejga, kot se šika. Žal mi ga je bilo,
res, pa kaj, on je pač naredil več, kot se je od njega
sploh pričakovalo, bemti, saj je igral tud namesto drugih.
Dečko je sposoben in vsa čast mu, res, je reševal svojo
reprezentanco, kot je sama obramba ni, prav imaš, zajček.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Lep poletni pozdrav iz Luzerna,se beremo 13.7.
Marija,Muca,Nikita, želim vam super lepo poletje!
Zajček?

Misel za vse:
Naša največja slabost je v tem,da odnehamo.Najzanesljivejši način,da dosežemo uspeh,je vselej ta,da poskusimo še enkrat.

Edison

Bravo levček, poskusi torej in …… v poskusih
te bom, če boš želel, podpirala. Lepo, kar že je
v Luzzernu, ali dopust, ali službena pot, skratka
lepo naj ti bo.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

B. danes ni gledala finala .. navijala pa za Brazilijo .. ker .. ma ne vem .. nemci mi nekak niso všeč … vročekrvni brazilci pa so čisto nekaj drugea .. tko da … yeeeeeeeeeeeeeesssssssssss .. Brazilija 🙂

aja .. drugače sem še vedno za Senegal :)))))

Aha še in še….pa še pa še šešein še……nikol odnehat..pa z druge strani pristopit..aha !!! hehehehe lupčka levček…lepo da misliš na nas!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

…. ugasnila lučko v preddverju, na prvem
stopnišču, v toaletnih prostorih, potem pa se
odpravim po drugem stopnišču, še pri lučki,
ko pa pridem na vrh, jo ugasnem in prižgem
lučko na nočni omarici, zaprem okna, da me komarji ne požrejo, vzamem v roko dobro knjigo (Umor v angleškem dvorcu) in si prisanjam možnost, da sem izredni detektiv in raziskovalec, vam pa rečem le …..

lahko nočko, lepo prijetno in umirjeno spanje, spanje pravičnih ljudi, ki jih nič ne mori, naj vam zvezdni prah pomaga v sanje in najlepše spanje ……..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No, Barbi, tudi meni Nemci nekako glih niso všeč, ampak so bili požrtvovalni.
Brazilija je bila večkrat menda svetovni prvak, pa mi je prav, da je še kdo drug.
Hehe, ja tudi jaz sem še vedno za Senegal :))

skratka vratar nemcev, žal ni mogel reševati igre njegovega moštva.
Bil pa je odličen .

Mariči, ne samo k zmagi Brazilije, ampak, ker so fantje pokazali, da so večji od zvez, komitejev, držav in njihovih vodij.

Veliko je bilo videnega glede sojenja, mutnih odločitev itd….a že v tekmi za tretje mesto, so se Korejci in Turki na koncu tekme objeli in skupaj tekli okrog stadiona v pozdrav publiki. Fantastično.
Isto so Nemci častno in dostojanstveno prenesli poraz. Ali Brazilci, ki so se petega naslova veselili tako kot se ne zna nihče drug. Pač, pomeni jim vse, drugo mesto nič. Zam milijone revni in obubožanih Brazilcev v domovini, je to edini beg iz resničnosti, ki ga imajo. Edine sanje, ki jih lahko sanjajo.
Povprečen Nemec ima doma veliko, Brazilc nič.

Da ne govorim o nogometu, ki je itak bolj ples pri Brazilcih, kot pa igra.
Čisti užitek jih je gledat. Ali Ronaldo, ki se je pobral po trikrat strtem kolenu, ali po zadnjem Mondialu, ko je igral po živčnem zlomu na prisilo od Nike-a. Plačano mu je vse za nazaj. Pač. Če 22 krat ustreliš na nasprotnikov gol, si zmago zaslužiš in pika. Od Nemcev mi je pa edino za Kahn-a žal. ker bi si naslov zaslužil, a žal igra 11 ljudi in ne en sam.

… bila rada s tabo :))))

Zajček te po moje čaka ;)))

Nikitka se zahvaljuje za lepe poletne želje in si slika idilo v Švici

Enkrat te sigurno povabim,je sicer službena pot,ni naporna.Vsako prijateljstvo v taki obliki kot je tvoje, je dobrodošlo.

… te pa kar polubčkala :))))

Kaj pa delaš , če smem vprašat , ko toliko rajžaš okoli ?

A tudi zaposluješ – govorim italijansko , pa tri tečaje nemščine imam narejene , angleško pa že itak moram mal obvladat (zaradi posla) ?
Ni vrag , da se tudi stenografirat ne bi naučila , PC obvladam , za kavo se itak gre na avtomat , prestara tudi še nisem in debela tud ne – ergo – za mal starejšo tajnico bi me lahko vzel :))

Nikita ti želi ne samo delaven , ampak tudi turističen in sprostilen izlet

Te držim za besedo,Nikita :-).

New Report

Close