Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ta je dobra…

ta je dobra…

“Nikoli ne dovoli,da majhni nesporazumi uničijo veliko prijateljstvo. Zaupaj drugim, a vseeno zaklepaj avto.”

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

“Žene so kakor lutnje-mirne in zbrane,ko čakajo,da zapoje njih telo. In kadar kdo nanjo ubrano zaigra,pojo o sreči,žalosti srebrnih noči,ko jih možje puščajo same,o rojstvu,ki ga pletejo v sebi in o ljubezni,razpeti od ust,do bokov… Bonsai”

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

aha aha, bo že res! :)))

Kukulele :)) Jeh…

ne seri…mala….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ali pa….”zakleni se v avto s tistim, kateremu zaupaš!!”

:))))))))))))))9 kuku Sonči

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

jaz bi se zdele zaklenila..se bi ti tud;))

O bi bi :)))

kam se cva;))…sam ej..jaz sem itak dons ze cel dan naspidirana..hudo bo..ves to;))

Šit…jest sem na temu spidu že ene 5 tednov…yihaaaa se bojim, da bo avto premalo :)))))

ne izzivi me…ker pol zna bit vroce..za popizdit;))

Hmmmm sej je lepo a ne, če ti v tem smislu, skozi popizdeva in nikoli ne dokurči :))))

ej saj ves..da bi lagala ce bi rekla da ti vcasih ne dokurci..kaj….to itak vsakmu..tist k prav da ne..laze..al pa zivotar..ampak je pa lepo..si dajat duska..ma znat uzivat..zivet..aneda…ej..kaj sem brala tam..si se pa razpizdil..al si vse to u hecu..nc ne razumem…

Uff sem študiral kaj govoriš :)))))

Jaja valda hec, neč bat :)))))

Pač, ne štekajo, da je Jani moj in to je to.
Cel čas ko ga ni, lubčka gor, lubčka dol, Janči to, Janči uno, klinc.

Sem jim prepovedal.

:)))))))))

aja..jaz ze ustrasla..da bo spet kak sranje…lubcka jaz teb popam..ke ..k ti pase..in sibam ninat..ti pa z mano.aneda;))…sasko…lepo te je blo brat..in pridi..vrni se..ce je zate to okej..drugac pa sibaj nazaj tja..ker je tisto kar imas vredno vec ko en ta net…lepo ninaj..pol ko bos tm;))..jaz te itak cartam venomer…nocka!!!

Vedno me je zanimalo, kako je, ko gre sonce ninat :))))

Lepo se mej tudi ti, pa hvala za prijeten čvek.

Je fulllll pasalo.

Sej ni blem. Še kej uletim kdaj.

Čau.

Lump ;))..in veseli te bomo itak vedno…pazi nase..papa

New Report

Close