Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ta naš mali pobalin :)))

Ta naš mali pobalin :)))

To pa moram napisat, ker sem se sedaj tako nasmejala, da je joj. :)))

Ta malega imam tu ob sebi v košku in non stop neki Uuuuu-ja proti stropu … se smeje … vriska … in skratka vse kar mu pride na pamet. Pa se prejle vmes tudi mal pokaka in sicer sem počakala še par minut če bo še kaj … on je pa sam še vriskal in Uuuu-jal naprej. Ga previjem … vse lepo in prav … ga dam spet v koška in nadaljujejo isto zgodbo od prej. :))) Pol pa … najprej dva reeeeeeeeeeeees dolga prdca … :)))) … ta mali me je tko pogledal ku češ: “Kaj je pa zdej to?!” :))) … Pol pa še “rafal” kakeca. :)) Pa vidiš samo tisti njegov zadovoljen nasmešek na obrazu (beri: usta od uhca do uhca) :))) … me pogleda in Uuuuuuuuuuuuuuuu. :))))))))))))))))))))))))

He he … in sedaj kar nadaljuje. :))) Le kje vzame vso to energijo navsezgodaj … še posebej, ko ponoči ne spi vso noč.

Bugi ti si ena srečka!!!

Prav bere se ti, kako zelo uživaš s svojim malčkom. Kar tako napre. Lepo je brati vajine dogodivščine, ampak najboljše še pridejo, ko se boš nasmejala do solz.

Lep dan tebi in tvoji družinici, Janka

Uf, te je užitek brat :)))))))))) Tale tvoj Tomi je en pravi frajer, ne veš, kako sem vesela, da takole uživaš. Ker si to zaslužiš.

Objemčki za celo tvojo družinico, posebej pa zate :)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

:-))))))))))

Pri vas pa nikoli ni dolgčas!

:-)))))))))

lepo je ne uživati v takih prigodicah?!

imejte se lepo še naprej!!!

lp

Pati

Prav fajn se je včasih nasmejat takim štorijam malčkov 🙂

Uživajta še naprej!!

LP, Anita

Ga že vidim…..kako se smejčka :)))

Lepo se imejta in uživajta! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

:))) Ja … res uživamo vsi skupaj. Še posebej sedaj, ko je tudi očka cele dneve z nami … se mi zdi, da ta mali kar čuti .. :)))

Ja … si že kar mislim kako bo, ko bo začel sedet … metat igrače po celi sobi … ko se bo začel kobacat … in še vse te zabavne reči. :))) ;))) He he … in zdraven se bo smejal ko repa. :)))))))))

En objemček tudi tebi oz. vama … ;))) :))) Jah … res je en frajer ta naš ta mali. :))) He he … zdej je spet v košu, z svojo priljubljeno plišasto igračo kateri bo zdej zdej odgriznu nos. :)))))))))))))))))))))))

To pa res ne. :)))) Vse drugo prej kot dolgčas. ;)))

He he … ja … res je. :))) Vsak dan kako novo zakuha. :)))

Bova … :))) ;))))

:)))))))))))))))))))) He he. Zadnje čase je še pogruntal eno novo zabavno reč … Napihne lička, zapre usta in ne vem na kak način mu uspe izustit tisti Vuuuuu. :))))) Haha … za crknt.

Tomi je glavni!
Lp, Mateja

New Report

Close