Ta naš mali pobalin :)))
To pa moram napisat, ker sem se sedaj tako nasmejala, da je joj. :)))
Ta malega imam tu ob sebi v košku in non stop neki Uuuuu-ja proti stropu … se smeje … vriska … in skratka vse kar mu pride na pamet. Pa se prejle vmes tudi mal pokaka in sicer sem počakala še par minut če bo še kaj … on je pa sam še vriskal in Uuuu-jal naprej. Ga previjem … vse lepo in prav … ga dam spet v koška in nadaljujejo isto zgodbo od prej. :))) Pol pa … najprej dva reeeeeeeeeeeees dolga prdca … :)))) … ta mali me je tko pogledal ku češ: “Kaj je pa zdej to?!” :))) … Pol pa še “rafal” kakeca. :)) Pa vidiš samo tisti njegov zadovoljen nasmešek na obrazu (beri: usta od uhca do uhca) :))) … me pogleda in Uuuuuuuuuuuuuuuu. :))))))))))))))))))))))))
He he … in sedaj kar nadaljuje. :))) Le kje vzame vso to energijo navsezgodaj … še posebej, ko ponoči ne spi vso noč.
:))) Ja … res uživamo vsi skupaj. Še posebej sedaj, ko je tudi očka cele dneve z nami … se mi zdi, da ta mali kar čuti .. :)))
Ja … si že kar mislim kako bo, ko bo začel sedet … metat igrače po celi sobi … ko se bo začel kobacat … in še vse te zabavne reči. :))) ;))) He he … in zdraven se bo smejal ko repa. :)))))))))