Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ta pes je absolutno najbolj nagravžen

Ta pes je absolutno najbolj nagravžen

https://francoskibuldog.com/wp-content/uploads/2017/04/francoski-buldog.png

Pojma nimaš. Tale primerek na sliki morda sicer ni najlepši, ampak moj je pa pravi princ. Njegovo polno ime je Lonardo Amos de la Selva. Leo, for short. Je pšenične barve. Zdaj je star malo manj kot 8 mesecev in … zaljubljen sem v njega. Čudovit kuža … nekonflikten do skrajnosti, tudi ko psi režijo in lajajo na njega, samo odskoči …potem pa še vedno poskuša z noskom ponoviti vajo, da bi dobil novega prijatelja, da bi se igral z njim. Vesel komedijantek … obožuje otroke, obožuje vse moje prijatelje … do skrajnosti privržen gospodarju … Inteligenten kuža, malce samosvoj, ampak … jaz takega hočem. Navihančka, veselkota, ki bo užival z mano in jaz z njim. Zdajle leži na moji nogi pod mizo. Svojo posteljico ima tri metre stran, posteljo, kamor ima prav tako dostop (naredil sem mu rampo, da lahko pride gor, sam ne bi mogel skočit tako visoko) dva metra … ampak raje leži na trdem parketu, samo da je pri meni. Res, punca, treh čistih nimaš o frenčijih.

Vonja nima nikakršnega. Resnično, če se ne povalja v kakšni nesnagi, ga ni treba niti kopat. Psi se ne znojijo. Če smrdi, res smrdi samo zato, ker se je nekje povaljal, kar vsi psi radi počnejo. Smrči tako nežno, da me uspava, ne budi. Pa še to je v resnici zelo redko.

Na spodnjih slikah je moj lepotko, pa presodi. In ostali lahko tudi povedo, kar mislijo.

[attachment=5]IMG_20200822_125353s.jpg[/attachment]
[attachment=7]viber_image_2020-09-09_16-31-23.jpg[/attachment]
[attachment=4]viber_image_2020-09-12_19-32-02.jpg[/attachment]
[attachment=6]IMG_20200916_130209cs.jpg[/attachment][attachment=3]20201122_130516s.jpg[/attachment]
[attachment=2]20210116_135354-1440×2560.jpg[/attachment]
[attachment=1]20201025_130749.jpg[/attachment]
[attachment=0]IMG-75eb3e8e4a4139fc3e455e8ce1473104-V.jpg[/attachment]

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

Pes je žival, ne človek. Bolno.

Je kdo rekel, da je človek? Seveda je žival. Sam sicer mislim, da smo živali tudi ljudje, pa to je celo kompliment, ampak to je druga zgodba. Mar pes ne čuti? Misliš, da ne ljubi, da se ne veseli, da ne uživa svojega življenja, če mu je dano? Kaj točno misliš, da je bolno v napisanem? Da ga imam rad? Da mi veliko pomeni? Da sprejemam njegovo navdušenje nad mano in mu ga vračam? Kaj?

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

pes je umazana žival. teološkega vidika bolje da ti ne govorim.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Je kdo rekel, da je človek? Seveda je žival. Sam sicer mislim, da smo živali tudi ljudje, pa to je celo kompliment, ampak to je druga zgodba. Mar pes ne čuti? Misliš, da ne ljubi, da se ne veseli, da ne uživa svojega življenja, če mu je dano? Kaj točno misliš, da je bolno v napisanem? Da ga imam rad? Da mi veliko pomeni? Da sprejemam njegovo navdušenje nad mano in mu ga vračam? Kaj?
[/quote]
Še enkrat, vidno bolan odnost do živali že po slikah. Seveda ti tega ne boš sposoben videt, noben pasjeljubec ni. In od kje sploh potreba imet psa, kot nek dodatek?

O ti prepotentna … ne bom napisal kaj. Umazana? Čistejši je kot si ti kadarkoli bil, ti … Umazan si se rodil veliko bolj kot katerikoli pes na tem planetu, ti gamad cerkvena!!! :E V njem ni zlobe, ni hinavščine … Teološki vidik!?!?! Bog je zlo!!! Ti opranoglavec nemarni! Fuj!!!

Še enkrat, vidno bolan odnost do živali že po slikah. Seveda ti tega ne boš sposoben videt, noben pasjeljubec ni. In od kje sploh potreba imet psa, kot nek dodatek?
[/quote]

Eh, imej ga, pa boš razumel. Ali pa mogoče raje ne. Tvoja pamet je preozko usmerjena, revež bo trpel s tabo.

Eh, imej ga, pa boš razumel. Ali pa mogoče raje ne. Tvoja pamet je preozko usmerjena, revež bo trpel s tabo.
[/quote]
Zdrav človek ne rabi psa v obliki družinskega člana, oziroma otroka. Pa oblekica, pa posteljica, pa pomanjševalnice? To je mentalno zdravo? In ne reci, da si zrel človek, za povrh moški? Postali ste neke čudne mehkužne spake, polni izrojenosti.

Zdrav človek ne rabi psa v obliki družinskega člana, oziroma otroka. Pa oblekica, pa posteljica, pa pomanjševalnice? To je mentalno zdravo? In ne reci, da si zrel človek, za povrh moški? Postali ste neke čudne mehkužne spake, polni izrojenosti.
[/quote]

Hehe, ja, zrel moški sem, skoraj 57 let star, verjamem, da sem videl več kot boš ti kdaj v življenju. Pes mora imeti svoj prostor, seveda, kaj pa. Pomanjševalnice … rad ga imam, ljub mi je … kaj je narobe s tem? Ja, to je definitivno mentalno zdravo, kaj pa naj bi bilo? Izrojena ti je pa najbrž janšistična mama, sorry, ampak tako te vidim zdajle.

[/quote]
Vsak izrojeni defekt danes trdi da je na višjem nivoju, široko usmerjen, sposoben višjih dojemanj. V resnici je pa mentalni pohabljenec. Tudi ti ponavljaš isto.

točno tako. ti nisi zdrav. zatekel si se k psom ker ti nekaj manjka. česa ne vem. sedaj pa skušaš to nadomestit oz iskat pri psih

Normalen moški ima kvečjemu lovskega psa, psa vodnika, pastirskega psa, reševalnega psa, službenega psa…. in tega ne polaga v posteljico, kot to počne Borg in mu ne oblači bundic in oblekic.

Po eni strani je smešno, v bistvu pa žalostno, ker si taki res domišljajo, da so na višjem nivoju razvitosti. V resnici so pa deformiranci in spake. Narava to deviacijo vsake toliko razredči z genocidi v vojnah, ker naravnega sovražnika nimamo in se zradi izmišljenih civilizacijskih norm tudi ne poslužujemo sprotno zakonov narave.

Buldogi so pa meni simpaticni, s tistim potlacenim gobckom.

Grd pes je pa zame bullterier.

To velja samo pri vas, musličih.

Grd pes. Kot da ima sploščen ksiht.

Krasen kuža. Res so pravi veseljaki ti Francozi! Jaz tvoj odnos do njega popolnoma razumem.

Vsi psi s potlačenim gobcem so deformirani! Smrdijo, ker se mu v gubah ob gobcu nabira svinjarija. Solzijo se več kot ostali psi. Mladiči so vsi ljubki. Buldogi imajo deformiran prsni koš. Isto kot boksarji. Ob prvi vročini boš vedel o čem govorim. Veliko boš pri veterinarju.
Takega psa ima nešportni človek, ki psa tudi uniči zaradi debelosti.

Ja, to pa so naredili pasjeljubci s svojo “ljubeznijo” – invalidne pokveke. Pravi pasjeljubec ima rad psa brez rodovnika in brez neke bolne potrebe po “čisti pasmi”.

Ja, to pa so naredili pasjeljubci s svojo “ljubeznijo” – invalidne pokveke. Pravi pasjeljubec ima rad psa brez rodovnika in brez neke bolne potrebe po “čisti pasmi”.
[/quote]

Si videl bokserje v zadnjih letih? Spodnja čeljust je čisto naprej in deformiran gobec. Ogabni! O dihanju sploh ne bi! Vsak s takim psom je uradni mučitelj živali.

O ti prepotentna … ne bom napisal kaj. Umazana? Čistejši je kot si ti kadarkoli bil, ti … Umazan si se rodil veliko bolj kot katerikoli pes na tem planetu, ti gamad cerkvena!!! :E V njem ni zlobe, ni hinavščine … Teološki vidik!?!?! Bog je zlo!!! Ti opranoglavec nemarni! Fuj!!!
[/quote]

Pravi cukerček je tvoj Leo! Najlepše slikce ki sem jih videla v zadnjem času! Z norci se nima smisla pregovarjat. Ja, tudi jaz bi branila mojega mačka, če bi udrihali po njem.
Veš, na mon ne smeš napisat nič lepega in nič pozitivnega. Lep dan obema in hvala za zapis,😺 in 👵!

Vsaka žival je umazana, tud krava, ovca, kura itd. pa jih vseeno jemo in smo z njimi (pastir cuva credo umazanih bitij) . Živali živijo zunaj, ne morejo biti drugačne kot umazane, razen če jih navadis da se 2x dnevno tusirajo z gelom irresistible . To je pa malo težje.
Teolosko smo vsi božje stvaritve, torej ali se je bog zmotil ker je naredil umazano bitje ali pa so prepisovalci in plagijatorji Tore spet po svoje napletli in pomesali v svoje svete knjige se malo totemizmov. Tudi človek je umazano bitje, čisti so samo angeli.

Vsaka žival je umazana, tud krava, ovca, kura itd. pa jih vseeno jemo in smo z njimi (pastir cuva credo umazanih bitij) . Živali živijo zunaj, ne morejo biti drugačne kot umazane, razen če jih navadis da se 2x dnevno tusirajo z gelom irresistible . To je pa malo težje.
Teolosko smo vsi božje stvaritve, torej ali se je bog zmotil ker je naredil umazano bitje ali pa so prepisovalci in plagijatorji Tore spet po svoje napletli in pomesali v svoje svete knjige se malo totemizmov. Tudi človek je umazano bitje, čisti so samo angeli.
[/quote]

moraš ti…
a niste izmjenili…?

Pravi cukerček je tvoj Leo! Najlepše slikce ki sem jih videla v zadnjem času! Z norci se nima smisla pregovarjat. Ja, tudi jaz bi branila mojega mačka, če bi udrihali po njem.
Veš, na mon ne smeš napisat nič lepega in nič pozitivnega. Lep dan obema in hvala za zapis,😺 in 👵!
[/quote]

i ja i vi čemo vidjet ko je od nas lud

https://www.google.com/search?rlz=1C1CHZN_slSI942SI942&sxsrf=ALeKk01Gy7gcvFOBujnsR2CrHFSSY4lq7A{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A1616068570490&ei=2j9TYOq6HcmIrwTjt5KQAQ&q=biblija+o+psima&oq=biblija+o+psima&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEMsBOgcIABCwAxAeOgQIIxAnOgYIABAWEB46CAgAEBYQChAeOgIIADoCCC46BQguEMsBUJQeWKY8YPc9aANwAHgAgAHTA4gByhGSAQowLjEwLjIuMC4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesgBAcABAQ&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwjqj87I5LnvAhVJxIsKHeObBBIQ4dUDCA0&uact=5

[/quote]

Se strinjam s tabo. Ne razumem te obsedenosti s psi. A ti ljudje nimajo nobene družbe, nobenih prijateljev. A morajo imeti nekoga, ki jim je poslušen in ki mu lahko ukazujejo. Res se sprašujem.

Kar se pa vonja tiče… Imam prijateljico, ki ima zlatega prinašalca. Seveda zanjo sploh ne smrdi, meni pa je pri njej vse ogabno. Cela hiša smrdi. Enkrat sem šla z njo na sprehod in sem prišla domov vsa svinjska on njegovega stalnega ovohavanja.

New Report

Close