Ta portal gre k vragu
Primož:
Na straneh starega foruma je bilo rečeno, da se bo tega norca odmaknilo! Ne vem, zakaj postavljate obljube, ki jih ne izpolnite. Zaradi tega človeka BOSTE (če še niste) izgubili dobro klientelo, ker je človek res prešel mero dobrega okusa…
To nikakor ne spada na popotniški forum, lahko samo zanj ustvarite nov forum (članov oziroma klonov boste imeli gotovo veliko, on pa se bo pogovarjal sam s sabo, kar ne bo precej drugače kot sedaj), za NAS, popotnike pa napravite tako, da bomo lahko razglabljali o stvari, ki nas razveseljuje – potovanjih in počitnicah!
Drugače se ga ne bomo znebili… Mislim, da v zadnje pol leta ni bilo nobenega posta, kjer se ne bi znašle pripombe tega človeka…
Hvala, ker ste PREBRALI tole sporočilo!
Martina
Tukaj so podatki….
http://www.rumenestrani.com/Php3/prikaz.php3?id_kraj=281&id_dej=4320
vidm da mam podobn problem, prou navdusena sem nad to novo preobleko:) teme pa vse tazanimive si ze ti marko nastel, tko da kaj nej druzga kokr da POGRESAM uno zeleno barvo in tastar portal, brez medvedkov in zdravniskih idej.
za vse tiste, k pogresate arnija in vse njegove nadimke, naj vas ne skrbi, je decko logiran tudi na marsikaterem ostalem forumu:) lahko ohranjate prijateljstvo z njim, hihihih:) 🙂
fajn bodte, čim več se smejte in v akcijo dragi moji. kaj se tu prtozavamo nad forumom namest da bi okol potovali. 🙂
ruzak na rame flaso snopca sabo in na pot..
ajdi
aba
Bom samo eno temo napisal.
Podoba teh forumov je zacasna, najprej smo morali zdruziti sisteme, je lazje za vzdrzevati. Sedaj ko so sistemi zdruzeni, se bo uredila se podoba in vse ostale.Dela so ze v teku.
In ne ,meni ni vseeno, kaj bo s portalom, ceprav nekateri zelijo to vztrajno prikazovati. Samo, ce mislite da se vozim v Audiju potem normalno, da vse tako vidite. No malo bolje od Lade imam ze, recimo peugeot 306 letnik 1998.
KAkorkoli ze, potrebno je vedeti, da prenova stane, ce nimas denarja,moras imeti cas, da lahko karkoli naredis. NO zacel sem in nadaljeval bom tudi.
KAr pa se tice Swartcenegerja, pa je res na ban listi. Pa se pisal sem mu, da bo kmalu njegov ponudnik izvedel, da ne spostuje pravil portalov in to zlorablja z razlicnih dostopov. Morda bo se prisel, ce ga opazite,mi sporocite, sedaj imam v profilu privat mail, ki ga imate prav tako vsi registrirani.
Se enkrat na kratko, delamo na tem, da se tudi ta podoba in celoten sistem povrne v prejsnje stanje,ce ne se v boljse.
primoz
Kot dolgoletni uporabnik Travela tud jaz pogrešam prejšnji izgled. Pa tudi če je bilo gor 20 klonov našega Samkota 🙂
V zadnjem tedno sem šele drugič na portalu, prej sem ga pa redno pregledoval.
Če se bo bo spremenilo, je čisto mogoče da pozabim nanj in se podzavesto preselim na kakšnega drugega.
Na žalost…
Lp
Andrej