ta prva mAJA………
Zavališ se nazaj v svoj naslonjač in me gledaš…. Klečim na kolenih pred tabo in čakam tvoj naslednji korak. Priznaš, da bi me rada čutila v sebi, rada bi čutila utripanje v svoji notranjosti. Berem ti vse to v očeh in se nasmehnem. Vem, da boš naredila vse, samo za tisti končni užitek.
Razmišljaš … o tem, kako bi ob tem lahko oba uživala. Premalo se še poznava. Raziskuješ moje meje. Sprašuješ se, do kje upam. Ukažem ti da se spraviš na vse štiri ……..
Aja…..ne želiš, da ti moški ukazuje…prav…potem pa daj ti meni…..UKAZUJ mislim…..khmmmm
Hočeš, da da se obrneš z ritko proti meni … z roko se približam tvoji muci, tvojim dlačicam. Spodaj je že vse mokro. Sluzasta tekočina se vleče po dlačicah. moji prsti te dražijo, se sprehajajo po po notranjosti. Zavzdihneš od užitka. Odmaknem roko in te pošljem v kopalnico po pribor za britje. Na mizi razprostreš rjuho in ti ukažem naj se uležeš na njo … roke in noge ti čvrsto pritrdim, tako da ti onemogočim vsako gibanje. Ležiš pred tabo vsa razkrečena. Srce ti utripa v norem ritmu, saj veš, kaj te čaka. Bojiš se ostrega rezila a se hkrati zavedaš, da ti ne bom storil nič žalega. A vseeno si tako nebogljena pred mabo. V bistvu zelo ponižujoč občutek takole ležati pred mabo. Na muci začutiš hladen dotik pene … …
boš ubogala,končno?…..da lahko nadaljujeva…
se ne boš preveč zanemrala, če ne boš imela pomoči…khmm
no..vseeno…….
s čopičem jo začnem mazati naokoli … ostre ščetine te dražijo in že se vprašaš, kako boš zdržala do konca … nalašč se igram, zvijaš se pod mano … ukažen ti naj se umiriš … zadržiš dih ko začutiš, kako prvič potegnem z rezilom po hribčku … slišiš rezilo, ki reže dlačice … ne upaš si dihati, da se ne bi slučajno premaknila. moji prsti nategujejo kožo in rezilo se vse bolj približuje tistim najobčutljivejšim delom … dotaknem se gumbka in po telesu se ti razlije vroča temperatura … s prsti ga primem in držim … tvoja najobčutljivejša točka, ki z dotiki omogočam vse te nore občutke … z ostrim rezilom nadaljujem svoje delo, pri tem pa se nalašč dotikam točk, ki te vznemirjajo … in ko opazim, da ti dotik res paše, s nalašč odmaknem … ne pustim ti, da se prepustiš tistemu užitku … včasih čisto po nesreči moji prsti zaidejo v tvjo luknjico … se malo poigrajo in spet odmaknejo … rezilo začutiš ob drugi luknjici … vstanem … ostaneš sama v sobi … sliši se samo dihanje in utrip srca … končno lahko zadihaš … vrnem se … ne moreš videti kaj imam v roki, saj ti to tvoj položaj onemogoča … pod ritko ti dan blazino, tako da se muca izboči proti mni … pogled na tvoj zaklad … najprej začutiš ledeno vročino … kocke so sicer hladne a povzročajo ravno nasprotni učinek …
khmm……a si zaspala?
Jaz bi se lotil tvoje anaslne odprtinice.S prstom bi krožil po vhodu,krožil v obliki osmice…vlažna bi postajala najprej bi čisto počasi porinil nežno en prat,milimeter za milimetrom nežno z užitkom.Vse hitreje bi krožil in nastal bi prostor še za drug nagajivi prstek in odprtina kar kliče po tretjem prstu in jezičku.Žellja se ji izpolne.Strastno in nežno ji porinem še trertji prst in rajcam,ti ječiš,stokaš od užitka….
sem se hotel vseeno prpričati, da si urejena…tako da lahko nadaljujeva……..užaljena?
No nadaljevanje II…zdaj ko si urejena..khmmmm..
Začutiš moje roke na ramenih … nežno te božam. Vem da si to ti … … moj dih na moji koži … moje tople vlažne ustnice na tvojem vratu … mmm … potujejo počasi od ušesa navzdol … čutiš opojni vonj v nosnicah … zapreš oči in se prepustiš …končno hočeš uživati kot ženska….. začutiš moje roke na dojkah … iščejo pot pod majico … nežno in počasi … ena roka se spusti nižje … čez trebušček proti hlačam … medtem se tvoja usta približujejo mojim ustnicam … prvi poljub … čutim tvoj jeziček kako si utira pot … čedalje bolj vroče mi je … tvoji poljubi pa zahtevnejši … tole se izmika kontroli … občutim val strasti in užitka ko se me dotikaš … tvoja dlan me draži … zastokam … všeč ti je ko me izzivaš … hočeš mi pokazati da tudi jaz tako vplivam nate …
nepredujem ?
khmm….zdaj si me pa spravila v dilemo……..si smotka..kaj čem….kaj pa izzivam, kajne?..hhehe
no prav…samo malečk se moram zbrati……grobo ali nežno?…groza..kak dilema….a ti to vedno počneš?..ne…ne povej….bom posksisil..mogoče mi pa uspe dobiti tisto šestico…….za popravca….khmmmm
srce..če bom oplel….boš nežno iskrena,kajne?