TA Sajko

v Mariboru so zelo znani, imajo sedež c Centru City v pritličju.
Poznam par ljudi, ki veliko potujejo z njimi na krajše izlete po EU in so očitno zelo zadovoljni. Baje vse štima, prevoz, nastanitev, hrana, vodiči…. tako, da sem jaz slišala same pozitivne stvari. Verjetno moraš biti pa tip zato, da potuješ z agencijo in da se prilagajaš skupini. Ne vem, jaz grem raje na potovanje sama, ne v skupini.
lp

Naši znanci, ki so že upokojeni kar veliko potujejo z njimi. Če gredo večkrat jim očitno odgovarja.
Ma ne morem držat jezika za zobmi.
Stalno neko posiljevanje, da je edino pravo potovanje če greš sam.
Ne za vse in ne vedno. Marsikdo si v skupini pridobi prijateljstva, ki trajajo dlje od potovanja samega.
Nekateri so radi komot, nekateri plašni, nekaterim je ovira neznanje tujega jezika, časovna stiska……
Meni se ne gre šetat po mestu z turističnim vodičem v roki in prebrat odlomek pred določenim kipom.
Mi je bolj komot če mi nekdo, ki to obvlada lepo pove obrazloži in je tam za morebitna moja vprašanja. Sem videla kaj več? Kaj manj?
Tudi pri potovanjih z agencijami je vedno manevrski prostor za različne individualne želje, raziskave – včasih tudi predloge spremembe določenega ogleda.

men gre pa na jetra, da moram it lulat takrat ko oni hočejo, da jem ko so oni lačni in je preveč časa za ogled muzejev.
SUM kakšno je to redko potovanje, da samo Sajko organizira?[/quote]
Ko boš imela otroke boš morala it lulat takrat ko bodo oni to hoteli in na kosilo takrat ko bodo otroci lačni in ne ko bo tebi všeč.