Ta stari tok pretiravate, ni nam bad puskrbet za druge
Haha166, 20.11.2021 ob 10:32
dijak15, 18.11.2021 ob 09:51
Hej. Tuki ste baje starši na tem forumi. Berem kaj vse eni zganjate, da se borite za to d se ne bi mučilo otrok, da se nam jemle zrak in da nam bodo palčke predrle sinuse in take, da ne govorim o zastrupljanju,čipih …
Ne vem res, a ste se vi kej izobraževali al kdo vas je učil sploh?
Noben promel ni met gor masko, s testom mamo dela par minut. Ko me noben ne vidi z med vrtanjem nosa zih rst globje porinem pa najbrž nisem edin hahaha.
U glavnem, kar vam hočem povedat je to da spploh ni vprašanje da ne bi zaščitil ogroženih. A ni to nekak normalno? cepil sem se med prvimi, tko sem zaščitil domače, mamo tut kronične bolnike, pa pomagam s tem nekak ustavt to sranje. pa tut sam lahko zbolim, sej nisem robot a ne?
U glavnem ko bi vsak raje poskrbel da prispeva h koncu tega, bi blo velik pametnej, ne pa da norite in se borite za svobodo ku neandrtalci k res niso mel blage o biologiji. Ne živite dans tok časa ker mate tak blazno fajn imunski sistem al?
U glavnem, dejmo skup stop pa ne delat take drame. Aja, mam sestro staro 6 let, ji tut ni nobena panika, ker ve zakaj je vse to treba. Mi vemo, ta stari ste zmešan. pa sorry če sem grob, včas je trea bit.
Dijak15 ne sekiraj se, priporočam da pustiš ta forum… Tukaj imaš ljudi ki bi še 5 letnemu otroku rekli da je sds fašist ker nosi masko. Vidi se čista nezrelost tako čustvena kot socialna. Enostavno s temi ljudmi ne moreš imet normalnega pogovora. Večina tako ali tako nima osnovne šole (radi se pa bi pogovarjali o neki znanosti) , so na socialki in imajo preveč časa zato 24 ur na dan sedijo pred forumom in jebejo ljudi v glavo samo da se počutijo pomembno in imajo nek občutek da lahko kaj spremenijo. Prosim ostani v šoli in pridobi neko splošno razgledanost da se izogneš takemu idiotizmu. Na mladih svet stoji 😁
ti multinick visiš tukaj 24 ur in menjaš nike, ker te je sram pisti pod enim nikom. SDS trol kopriva!
HOMER, 20.11.2021 ob 19:19
ti multinick visiš tukaj 24 ur in menjaš nike, ker te je sram pisti pod enim nikom. SDS trol kopriva!
Hahaha misliš da je to zdaj sploh pomembno? In ravno dokazuješ to kar sem napisal. Nič druga nisi kot patetičen človek ko nima druga kot pa jebat ljudi v glavo na tem forumu.
Izobrazi se raje se iz podrocja farmacije. Mogoce ti bo potem malo bolj jasno, kako je glede cepiv, klinicnih studij, dovoljenji, da pride neko zdravilo ali cepivo na trg ipd.
Z razlogom se vecina farmacevtov noce cepit s tem. Ker vejo, kaksni pogoji morajo biti izpolnjeni za vsa ostala zdravila in cepiva, da so varna za uporabo, tle so pa neki na hitr spacal vse skupaj.
Zdej, vsak ma pravico bit neizobrazen in butast, ampak da nekdo tak ocito to drugim, me pa fajn pogreje.
Ce mas tezave z razumevanjem farmacije, imunologije in ostalih stvari, moras samo pogledat drzave, kjer je precepljenost vecja od 90%, pa stevilke okuzenih se kar bliskovito rastejo…ce ti pa tudi po tem nic ni jasno, ti pa zal ni vec pomoci 🙄
ne gre zato ka pišeš FARMACEVT- gre za tole: (https://www.facebook.com/100008056424365/videos/581192236479871/)
Pa kaj te s tabo je, si se ti izobrazeval al se se iizobrazujes, si pripravljen pogledat se kam drugam (resnici v oci) al vrjames vsemu kar so ti v ucbeniku napisali in sedaj se mores to mapiflat, da bos ocenjen.
Korona je PREVARA – na celi crti. Vsi ki se testirajo in cepijo so ovce, ki nasedejo eliti ki nadzoruje nasa zivljenja, sedaj ko boste cipirani kot ovce vas bodo se lazje ustrahovali in nadzorovali.
Starsi in otroci, ki se borite proti tej zlobi SVAKA VAM CAST, poklon, kapo dol.
Ostanite zvesti sebi in svoji resnici in ostali boste tudi zdravi.
Vsi ostali COV-idioti boste od straha res zboleli, to je cilj elite.
na intenzivni samo cepljeni! (https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/241083311215974)
…, 21.11.2021 ob 13:15
Pa kaj te s tabo je, si se ti izobrazeval al se se iizobrazujes, si pripravljen pogledat se kam drugam (resnici v oci) al vrjames vsemu kar so ti v ucbeniku napisali in sedaj se mores to mapiflat, da bos ocenjen.
Korona je PREVARA – na celi crti. Vsi ki se testirajo in cepijo so ovce, ki nasedejo eliti ki nadzoruje nasa zivljenja, sedaj ko boste cipirani kot ovce vas bodo se lazje ustrahovali in nadzorovali.
Starsi in otroci, ki se borite proti tej zlobi SVAKA VAM CAST, poklon, kapo dol.
Ostanite zvesti sebi in svoji resnici in ostali boste tudi zdravi.
Vsi ostali COV-idioti boste od straha res zboleli, to je cilj elite.
Haha ti veš da obstajajo ne samo učbeniki ampak znanstveni članki, knjige debele po 1000 strani, raziskave, laboratorijsko delo,.. Pač nevem zakaj se ljudje vtikate v delo nekoga ki ve za kaj se gre in se v tem izobražuje?? Itak ste folš ker obstajajo ljudje ki se vsaj malo trudijo v lajfu in ne tako kot vi ki posedate pa 24 na forumu pišete gluposti, en zapis na fb preberete pa mislite da ste boga za jajce prijeli.
KamenSpotike, 22.11.2021 ob 00:28
pomojem bi se znal mal bol potrudit pri “kopiranju” stila pisanja današnjih 15 letnikov, ki tole deifnitivno ni. Noben 15 letnik danes ne piše tkole, preveč na silo je napisano, “try-hard” if you will
Je kar prav napisano – skoraj isto, kot moj nečak. Še razmišljanje gre podobno.
Dijak – kar prav imaš. Vseen pejd raje uživat, dokler imaš možnost in družbo – tule boš težko spremenil svet. Spreminjaj ga tam, kjer se da in ima smisel.
rok-1, 22.11.2021 ob 13:24
Je kar prav napisano – skoraj isto, kot moj nečak. Še razmišljanje gre podobno.
Dijak – kar prav imaš. Vseen pejd raje uživat, dokler imaš možnost in družbo – tule boš težko spremenil svet. Spreminjaj ga tam, kjer se da in ima smisel.
Še srednješolci so zrelejši od nekaterih odraslih ljudi…