Ta teden sta umrla dva slov. ravnatelja
Polinkaj komentarje.
[/quote]
… našla sem tukaj, drugje ne iščem, ker je preveč, sem pa isto zasledila na različnih koncih.
In kakšno zvezo ima to s cepivom Astra Zeneca?
Cahill-ova piše o mRNA (Pfizer-BioNTech, Moderna) cepivu. Cepivo Atra Zeneca ni mRNA cepivo, je DNA oz. vektorsko cepivo, ki uporablja virusni vektor navadnega prehlada šimpanzov (ChAdOx1).
[/quote]da kdo razloži to DNA innRNA razliko,potem bo mohoce nolj jasno
Če ne piše, še ne pomeni, da ni res. Pa tudi če je vzrok cepivo, bodo trdili, da je krivo nekaj drugega. Sožalje svojcem, upam pa da boste tožili vse, ki so sokrivi. Več kot očitno je, da je cepivo tempirana bomba, ki povzroči strdke. Narod zbudimo se, stopimo skupaj, ker je drugače po nas..
[/quote]pravo ti je spanska vas kaj bos ti tozila,samo sebe edino. Vsi bi nekaj tozili pa nimate blage veze kako se zadevam streze, ne opletaj prevec z jezikom da te ne doleti povratni udarec da ne recem se da si naivna do daske
Če ne piše, še ne pomeni, da ni res. Pa tudi če je vzrok cepivo, bodo trdili, da je krivo nekaj drugega. Sožalje svojcem, upam pa da boste tožili vse, ki so sokrivi. Več kot očitno je, da je cepivo tempirana bomba, ki povzroči strdke. Narod zbudimo se, stopimo skupaj, ker je drugače po nas..
[/quote]
Logično, da nikoli ne bodo priznali, da je krivo cepivo.
Logično pa je prav tako, da ne moreš nikogar tožiti, ker je cepljenje prostovoljno.
Koga boš tožil, če si zabiti debil in se greš cepit in postaneš poskusna ovca ?
Svoje starše ?
zdravniki so se cepili s slano vodo, pa kaj si ti ja nor, oni točno vedo kaj je v tej svinjariji, Oni so se lepo med seboj pogovorili, rekli so, ne bomo se upirali, bomo pa naredili po svoje in so lepo pripravili šprice in igle, jih nafilali z fiziološko raztopino- sol voda in se lepo cepili z popolnoma neškodljivo vodo. Mislite da so dohtarji priplavali po vodi????
Tako bodo celjeni še nekateri, kateri- pa uganite sami!
… verjetno ne vsi. Eno mam v žlahti in je lepo ležala par dni z visoko vročino po drugi rundi. ne verjamem, da je bla samo fiziološka. Bi pa verjela, da je kdo rešil na tak način.
In vendar je ne razumem, da je šla v to. Ob vsej izobrazbi in velespoštovanju v familiji. ki jo ima. Če jaz rečem, da podvomim, me vsi grdo gledajo, ker moj beseda nič ne velja. Potem sem rajši tiho in poskrbim za svoje najbližje.
Tudi kolegice v službi (šolstvo) se na veliko odločajo za šus, strah je res slab svetovalec.
neverjetna… jaz pa ne razumem tebe, da NISI šla v to. Vse kaže na to, da si manj izobražena…
Kar pa se tiče umrlih ravnateljev. Poznam enega od njiju in je umrl za možgansko kapjo…
To je uradno. Ob tem, da je pred tem prebolel Covid, prišel iz bolnišnice domov in se zgrudil…. najbrž strdek, vsaj predvidevam… 🙁
Aco, počivaj v miru.
neverjetna… jaz pa ne razumem tebe, da NISI šla v to. Vse kaže na to, da si manj izobražena…
Kar pa se tiče umrlih ravnateljev. Poznam enega od njiju in je umrl za možgansko kapjo…
To je uradno. Ob tem, da je pred tem prebolel Covid, prišel iz bolnišnice domov in se zgrudil…. najbrž strdek, vsaj predvidevam… 🙁
Aco, počivaj v miru.
[/quote]
… pokazal, kaj je resnica. Do takrat se bom po potrebi dodatno izobraževala.
Lep dan tudi tebi.
[/quote]
Če ne piše, da si pedofilka, še ne pomeni, da ni res. Kako debilna je tvoja logika, pa raje ne bi.
Ker pred cepljenjem nihče nikoli ni imel v zgodovini človeštva strdkov in nihče nikoli ni umrl.So še vsi živi, ravno lani sem šel na kavo z rimskim legionarjem.
Mogoce so cepiva spricali v umivalnik, kdo bi vedel. Moznost za to gotovo imajo precej vecje kot nek ucitelj.
In kakšno zvezo ima to s cepivom Astra Zeneca?
Cahill-ova piše o mRNA (Pfizer-BioNTech, Moderna) cepivu. Cepivo Atra Zeneca ni mRNA cepivo, je DNA oz. vektorsko cepivo, ki uporablja virusni vektor navadnega prehlada šimpanzov (ChAdOx1).
[/quote]
glej, NYCI ne loči med cepivi in je preprosto ZABITA.
najbolj pa zmaga tale zabit stavek: Zakaj ljudje umirajo in bodo umirali še tedne, mesece in leta po prejetju mRNA cepiva za Covid-19?
Odgovor: zato, ker ljudje umirajo. Vsak umre slejkoprej. Ali dan po cepljenju ali mesec po cepljenju ali leto po cepljenju ali pa 50 let po cepljenju.
Če sta umrla zaradi cepljenja dva ravnatelja, bi potem morali imeti vsaj 30 krat toliko mrtvih učiteljev. To, da bi med šolniki od vseh cepljenih umrla prav ravnatelja, ki jih je bistveno manj kot drugih delavcev, pa nihče drug, je naravnost neverjetno.