Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ta teden sta umrla dva slov. ravnatelja

Ta teden sta umrla dva slov. ravnatelja

zdravniki so se cepili s slano vodo, pa kaj si ti ja nor, oni točno vedo kaj je v tej svinjariji, Oni so se lepo med seboj pogovorili, rekli so, ne bomo se upirali, bomo pa naredili po svoje in so lepo pripravili šprice in igle, jih nafilali z fiziološko raztopino- sol voda in se lepo cepili z popolnoma neškodljivo vodo. Mislite da so dohtarji priplavali po vodi????
Tako bodo celjeni še nekateri, kateri- pa uganite sami!
[/quote]

Pri nas v ZD se ni cepil nihče, ki se sam ni hotel. Moja zobarca je ne cepljena on pravi, da se tudi ne misli. Pa jo nič ne težijo. Pa je že preko 60 let stara.

Dvomim torej, da so vso zdravstveno osebje postrojili in prisilili v cepljenje. To je samo dimna bomba za rajo, da misli, da se mora.

Zgoraj je že pri enem ravnatelju demantirano, da bi bila smrt posledica cepljenja. Nesrecnez je odšel ravno v tem tednu, ko so cepljenja šolnikov in je prišel prav vsem anticepilcem in brezumnim iskalcem zarot.
[/quote]
ti pa ravnatelj ja….pejt fižolovke sadit

ti pa ravnatelj ja….pejt fižolovke sadit
[/quote]
Bom sel fizolovke sadit, ko bo čas za to. To lahko delam ob funkciji😉

Bom sel fizolovke sadit, ko bo čas za to. To lahko delam ob funkciji😉
[/quote]

oj Xgames 2000 a si to ti????

oj Xgames 2000 a si to ti????
[/quote]

me zanima zakaj imaš isti IP kot Xgames 2000

neverjetna… jaz pa ne razumem tebe, da NISI šla v to. Vse kaže na to, da si manj izobražena…
Kar pa se tiče umrlih ravnateljev. Poznam enega od njiju in je umrl za možgansko kapjo…
To je uradno. Ob tem, da je pred tem prebolel Covid, prišel iz bolnišnice domov in se zgrudil…. najbrž strdek, vsaj predvidevam… 🙁
Aco, počivaj v miru.
[/quote]

Zdaleč ni edini. Sorodstvo, 66let, še na rehabilitaciji. Nenadna smrt.

Seveda so kriva napačna zdravila in metode zdravljenja, to bodo tožbe razkrile.

Koliko ljudi so pomorili z drugimi boleznimi in drugimi, za to ustreznimi zvarki, brez kovida, jih tudi poznamo.
Štartali so na vsakega, ki je imel slabo zaledje, ne gre za dgn ali prognozo.
Gre za tiste, ki jih ne morejo tožiti in obtožiti.
Tudi in predvsem v ZD

Med.stroki se je odpeljalo, ustvarila je monstrume, predvsem ženske.

Koliko ljudi so pomorili z drugimi boleznimi in drugimi, za to ustreznimi zvarki, brez kovida, jih tudi poznamo.
Tudi in predvsem v ZD

[/quote]

Tudi in predvsem v ZD

[/quote]
Ej, brihta. Takole ti rečem. G. ravnatelj NI umrl zaradi cepljenja, tako kot so ga hoteli antivepilci tu gor izrabit.
Bo zdaj šlo?
Tule gor je pa res cvet inteligence. Saj ni čudno, da so vsi pametni že zdavnaj pobral šila in kopita.

[/quote]

[/quote]

Nikakor ne drži.

da kdo razloži to DNA innRNA razliko,potem bo mohoce nolj jasno
[/quote]

Mohoče… čitaj:

Vaš link

glej, NYCI ne loči med cepivi in je preprosto ZABITA.

najbolj pa zmaga tale zabit stavek: Zakaj ljudje umirajo in bodo umirali še tedne, mesece in leta po prejetju mRNA cepiva za Covid-19?

Odgovor: zato, ker ljudje umirajo. Vsak umre slejkoprej. Ali dan po cepljenju ali mesec po cepljenju ali leto po cepljenju ali pa 50 let po cepljenju.
[/quote]

Pred letom 2020 je večina ljudi ( več kot 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) umrla zaradi nenalezljivih kroničnih bolezni kot so srčno žilne bolezni, rak, sladkorna,…. Od 2020 pa je ta procent močno padel in ga je nadomestil korona virus. Če verjameš, da so vse kronične bolezni izginile.
Največ ljudi po svetu je umiralo od srčno žilnih bolezni, zgodilo pa se ni čisto nič. Še vedno se v trgovinah prodaja hrana s strupi. Da o onesnaženem zraku in zemlji sploh ne zgubljamo besed.
Vse je odvisno koliko denarja ima nekdo za dobro reklamo. Zdaj je in recimo: Rešite planet in nosite maske za enkratno uporabo.😎

glej, NYCI ne loči med cepivi in je preprosto ZABITA.

najbolj pa zmaga tale zabit stavek: Zakaj ljudje umirajo in bodo umirali še tedne, mesece in leta po prejetju mRNA cepiva za Covid-19?

Odgovor: zato, ker ljudje umirajo. Vsak umre slejkoprej. Ali dan po cepljenju ali mesec po cepljenju ali leto po cepljenju ali pa 50 let po cepljenju.
[/quote]
Kot sem že pričakoval pred več meseci, ste psihopatski zagovorniki fašizma zdaj obrnili ploščo. 🙂
Pred začetkom cepljenja je bila katastrofa in apokalipsa, ker se je umiralo le od covida.
Vse druge bolezni so izginile.
Zdaj, ko pa se umira od cepljenja, pa so naenkrat nazaj vse druge bolezni in težave zaradi katerih se umira.
Upam, da se narod enkrat zbudi in vas zločince vse izobesi po kandelabrih.

In kakšno zvezo ima to s cepivom Astra Zeneca?
Cahill-ova piše o mRNA (Pfizer-BioNTech, Moderna) cepivu. Cepivo Atra Zeneca ni mRNA cepivo, je DNA oz. vektorsko cepivo, ki uporablja virusni vektor navadnega prehlada šimpanzov (ChAdOx1).
[/quote]

Ja, bravo. :))

Kot sem že pričakoval pred več meseci, ste psihopatski zagovorniki fašizma zdaj obrnili ploščo. 🙂
Pred začetkom cepljenja je bila katastrofa in apokalipsa, ker se je umiralo le od covida.
Zdaj, ko pa se umira od cepljenja, pa so naenkrat nazaj vse druge bolezni in težave zaradi katerih se umira.
[/quote]

Kaj se sedaj izgovarjaš na narod, peeckica? Pridi pa me poskušaj izobesiti, punčka brezjajčna, če mi že groziš reva peesdunska? Kakšen narod, bi rad nasilen bil, revvhek ubogi, pa druge pošiljal, da uresničujejo tvoje bolne fantazije, gnojček zahrbtni? Smradek strahopetni bojazljivi rahitičarček mali. Človećek presrani, astenični driskaček.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Kaj se sedaj izgovarjaš na narod, peeckica? Pridi pa me poskušaj izobesiti, punčka brezjajčna, če mi že groziš reva peesdunska? Kakšen narod, bi rad nasilen bil, revvhek ubogi, pa druge pošiljal, da uresničujejo tvoje bolne fantazije, gnojček zahrbtni? Smradek strahopetni bojazljivi rahitičarček mali. Človećek presrani, astenični driskaček.
[/quote]

dobro si se opisal, res dobro- točno to bi jaz napisal za tebe…..na srečo ni potrebe!

Ne, od antracita. 😉
[/quote]

kot klovn tk ne moreš bit

[/quote] še eno pričevanje mlade medicinske sestre, ki seveda ni našlo poti v medije, je pa resnična, iz Slovenije. Že dva meseca v bolniški, noben zdravnik ne zna pomagati. ALi to hočete tudi sebi? Kako lahko mislite, da se dogaja samo drugim, vam pa se ne bo nič?

Vaš link

In kakšno zvezo ima to s cepivom Astra Zeneca?
Cahill-ova piše o mRNA (Pfizer-BioNTech, Moderna) cepivu. Cepivo Atra Zeneca ni mRNA cepivo, je DNA oz. vektorsko cepivo, ki uporablja virusni vektor navadnega prehlada šimpanzov (ChAdOx1).
[/quote]
Ma nima veze, katero cepivo. VSAKO cepivo za c-19 nima nobene zveze z zaščito proti C-19. Cepivo za zaščito pred C-19 NE obstaja.

V 2. svetovni vojni so pobijali ljudi z naboji iz orožja, v 3. svetovni vojni pobijajo ljudi s cepivi.

Nima zveze, katero cepivo, po vsakem cepivu za C-19 bodo ljudje umirali še tedne, mesece in leta.

kot klovn tk ne moreš bit
[/quote]

Za razliko od tebe vsaj vem kaj zadane. 😉

Ma nima veze, katero cepivo. VSAKO cepivo za c-19 nima nobene zveze z zaščito proti C-19. Cepivo za zaščito pred C-19 NE obstaja.

V 2. svetovni vojni so pobijali ljudi z naboji iz orožja, v 3. svetovni vojni pobijajo ljudi s cepivi.

Nima zveze, katero cepivo, po vsakem cepivu za C-19 bodo ljudje umirali še tedne, mesece in leta.
[/quote]

Aha… OK.
A si naredila raziskavo? Klinične teste?
Razumem, da je bi cepivo z mRNA virusa bilo lahko problematično zaradi nestabilnosti mRNA same, ne razumem pa zakaj bi bilo vektorsko cepivo problematično, ker gre za arhaično in mnogokrat preverejeno tehnologijo. Z vektorskimi cepivi smo bili cepljeni praktično vsi v naši mladosti proti npr. črnim kozam, ošpicam…

še eno pričevanje mlade medicinske sestre, ki seveda ni našlo poti v medije, je pa resnična, iz Slovenije. Že dva meseca v bolniški, noben zdravnik ne zna pomagati. ALi to hočete tudi sebi? Kako lahko mislite, da se dogaja samo drugim, vam pa se ne bo nič?

Vaš link
[/quote]
Meni tole zgleda kot da je dobila corono med dozama cepiva.

Meni tole zgleda kot da je dobila corono med dozama cepiva.
[/quote]

Korono je imela pred prvim cepljenjem, kar je pokazal izvid krvi, pa so jo kljub temu cepili z dvema dozama.

[/quote]

A so ti to povedali tisti glasovi, ki jih vsak dan slišiš v glavi?

Ej, ljudje dragi, če je pa NYCI rekla, da cepivo, ne obstaja, potem pa ne obstaja. :))))))))))))))))))))))))))))

Ti ne obstajaš, si samo del domišljije Robija the geya.
En imaginarni lik na MON je zdej referenca? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

[/quote]

podpis

Aha… OK.
A si naredila raziskavo? Klinične teste?
Razumem, da je bi cepivo z mRNA virusa bilo lahko problematično zaradi nestabilnosti mRNA same, ne razumem pa zakaj bi bilo vektorsko cepivo problematično, ker gre za arhaično in mnogokrat preverejeno tehnologijo. Z vektorskimi cepivi smo bili cepljeni praktično vsi v naši mladosti proti npr. črnim kozam, ošpicam…
[/quote]

Še zmerom: cepivo proti ČEMU? NI sploh dokaza o “Covid-virusu”, da le-ta obstaja. NI dokaza, da je bil “Covid-virus” kdaj izoliran.

Je pa dovolj dokazov o debilnosti ljudi in potrditev, da je narod glup.

New Report

Close