Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ta vlada

ta vlada

Saj res ne morem verjeti. Ta vlada res nima nobenega posluha za upokojence. Briga jih za tiste, ki so v domovih starostnikov. Tudi sofinanciranje oskrbnin jim noče podaljšat do januarja 2024. Tisti, ki nimajo svojih sredstev, vsi stroški padejo na svojce. Halo, še svojici ne morejo dostojno živet. Enkrat se jim bo še maščevalo za svoja dejanja, brez skrbi. Halo, Janševa vlada je bila 100 krat boljša. Ta Mesec je en navaden sanjač, sploh ne ve kaj govori, butec. Kam smo prišli. Kaj še bo?

ležim zadeta in odvisna sem

Odgovor na objavo uporabnika
nisem vladnica, 20.06.2023 ob 10:51

Saj res ne morem verjeti. Ta vlada res nima nobenega posluha za upokojence. Briga jih za tiste, ki so v domovih starostnikov. Tudi sofinanciranje oskrbnin jim noče podaljšat do januarja 2024. Tisti, ki nimajo svojih sredstev, vsi stroški padejo na svojce. Halo, še svojici ne morejo dostojno živet. Enkrat se jim bo še maščevalo za svoja dejanja, brez skrbi. Halo, Janševa vlada je bila 100 krat boljša. Ta Mesec je en navaden sanjač, sploh ne ve kaj govori, butec. Kam smo prišli. Kaj še bo?

GLavno da je denar za migrante

Spomin555, 20.06.2023 ob 11:05

In Ukrajino, da se lahko biksajo.

O kakšnem sofinanciranju oskrbnin v domovih pišeš?  Ali ne sofinancirajo tega občine?

?, 20.06.2023 ob 11:09

O kakšnem sofinanciranju oskrbnin v domovih pišeš?  Ali ne sofinancirajo tega občine?

Najprej potomce oberejo, s premoženjem vred.

Saj ne ve, kaj je res, napiše samo to, kar ji naročijo.

jaz sem sicer zelene ampak naj vam povem kot je: ta vlada je na egotripu. Vrednote te vlade so najnižje vrste: narcisoidnost in kapitalizem, high life, kurbe in droga. Nižje pač ne gre.

Najprej potomce oberejo, s premoženjem vred.

KDO?

Leve stranke zmeraj nategnejo svoje volivce. Penzoniste, zaposlene v JS, šolnike itd. Pa jih še zmeraj volijo, Virant,Cera,Bratuškova,Šarec,Golob. Cvetke od cvetk.

WD40, 20.06.2023 ob 11:16

Leve stranke zmeraj nategnejo svoje volivce. Penzoniste, zaposlene v JS, šolnike itd. Pa jih še zmeraj volijo, Virant,Cera,Bratuškova,Šarec,Golob. Cvetke od cvetk.

Še prej, Golobič, Rop, Kresalka …..

Zabita čreda je vedno nategnjena. Enkrat od levih, drugič od desnih.

Saj pravim, za migrante naj poskrbijo tisti, ko so zadolženi za to, ne naša vlada. Tudi oni bodo enkrat stari, če jo bodo sploh doživeli. Življenje je nepredvidljivo.

z današnjim dnem se je spet podražil Dom ostarelih v Horjulu, za 120e/mesec pa verjetno ni edini…

pacientovi troli so polni virtualnih zvijač.. Kje se skrivajo da jih ne ukradejo, drugač je tud men zoprna ta vlada ampak ko se spomnim prejšnje s pacientom na čelu, hojsa, grimsa, mahnica je ok.., bomo že potrpeli.., no levico in tud Urško bi pa tud jst z veseljem ven vrgel iz parlamenta ceprav ma dober gestel…

Jaz sem bila pa prijetno in nepričakovano presenečena.

Ves čas (dolga leta) sem živela skupaj z mačeho. Zdaj je nepokretna, rabi stalno nego in smo jo dali v dom.
Ob tem sem izvedela, da me ni nikoli uradno posvojila in zato uradno sploh nisva v sorodu.
Tudi zaradi tega je bila v dom sprejeta prednostno (ker nima sorodnikov) in nič ni treba (do)plačevati. Vse (do)plačuje občina.

Anonimno 9908, 20.06.2023 ob 11:50

Jaz sem bila pa prijetno in nepričakovano presenečena.

Ves čas (dolga leta) sem živela skupaj z mačeho. Zdaj je nepokretna, rabi stalno nego in smo jo dali v dom.
Ob tem sem izvedela, da me ni nikoli uradno posvojila in zato uradno sploh nisva v sorodu.
Tudi zaradi tega je bila v dom sprejeta prednostno (ker nima sorodnikov) in nič ni treba (do)plačevati. Vse (do)plačuje občina.

Aja, ti pa boš dedovala. Ne bo šlo.  Bo občina vse zaplenila, če nima drugih.

ta vlada pač pleše 💃. Ole. Res je, na totaaalnem egotripu. Zamegljeni od opoja slave in funkcije, zadeti od misli o veličini in odseva v ogledalu, s kozarčkom v roki se smehlja medtem ko se v njenem ozadju ruši kulisa države. Sramota. Sramota.

Janša je probleme reševal na enostaven in hiter način.  Ljudi v domovih je s covidom pustil umreti in tako pomagal njihovim ubogim otrokom in seveda tudi občinam, ki niso več rabile plačevati oskrbnin.  Ave Janša!

nehajte cvilit in dajte predlog za spremembo zakonodaje. Če se ukine dolžnost preživljanja otrok po polnoletnosti, dolžnost da otroci preživljajo starše po 65 letu in nujni deleži pri dedovanju, bo velika večina problemov rešenih. ampak kot pravim, ker država skrbi za optimizacijo davkov, ni v resnici nikomur mar. Radi pa bi obesili preživljanje starcev, polnih nepremičnin, trenutni delovni raji.

Na referendumu niste hoteli organizirane dolgotrajne oskrbe, torej ne jamrajte!

Mina kako veš, da se je podražil dom v Horjulu? Kje piše?

nisem vladnica, 20.06.2023 ob 12:36

Mina kako veš, da se je podražil dom v Horjulu? Kje piše?

Nikjer ne piše.  Trolček laže.

robi9, 20.06.2023 ob 11:23

Zabita čreda je vedno nategnjena. Enkrat od levih, drugič od desnih.

Izkušnje kažejo, da to drži.

In nevladnike … Kako živi ena szara mamca v Halozah , to vlado ne zanima , ker ima fokus na Niki in podobnih .

New Report

Close