ta vlada
Kaj pa to pomeni?
1. julijem, ko prenehajo določbe aktualnega interventnega zakona, ki omejuje rast cen storitev v socialnovarstvenih zavodih, bodo ti primorani prenesti razliko pri usklajevanju cen storitev na uporabnice in uporabnike. Ministrstvo za solidarno prihodnost je zato oblikovalo nov interventni zakon, s katerim podaljšuje ukrep omejevanja cen do 1. januarja 2024.
daisycutter, 20.06.2023 ob 13:43
Meni je pri tej vladi najbolj všeč to, da jo lahko mirno kritiziram, pa me nihče ne obtoži , da sem recimo komunistka, fašistka ali kakršnakoli -ISTKA, ker ne vlada preko ideologije.
Če ne bo ta, bo pa kakšna druga, samo ideološke nikoli več, če se da.
Saj veš da sta Jankovič in Golob politična frenda ne, in danes so jankoviča spet oprostili, to se ti verjetno tudi dopade kaj?
Jana738, 20.06.2023 ob 13:49
Saj veš da sta Jankovič in Golob politična frenda ne, in danes so jankoviča spet oprostili, to se ti verjetno tudi dopade kaj?
Dej mi ti tkole direkt v oči povej, zakaj misliš in po čem sklepaš glede na mojo izjavo, ki si jo citiralo, da mi je Jankovič všeč in ne vem kaj si še vse hotelo spesniti v svoji abotnosti?
Dej mi navedi točne moje besede, ki so ti to dale misliti.
Pa brez izmikanja.
kreleti jajohojsasti.., a veste kje je glavna razlika med prejšnjo prevarantska vlado zaradi natega volivcev dve strank in to vlado, ki je bila pošteno izvoljena na volitvah ., da se ta, ki bi rekel državljanom svinje nebi več obdržal na tem položaju v tej vladi… Pacientov hojs je pa ljudi za nagrado od pacienta in mahnica še s solzilcem spričal..
mijav mijav, 20.06.2023 ob 14:23
tole je pa za crknit od smeha. Saj si ravno ti tista, ki vsakogar, ki šimfa vlado ozmerjaš z janšištom, kletarjem, svečkarjem itd.
Če tole leti name, mal o jektivnosti prosim. Nikoli ne uporabljam izrazov kot kletarji ali svečkarji, če že rečem janševiki, ampak samo dežurnim sds trolom, ki s pomočjo plonk cegelca po naročilu odpirajo teme tipa “volila sem goloba, pa me je razočaral” torej tiste, ki se jih vidi z avijona.
Ok?
Jaz sem bila pa prijetno in nepričakovano presenečena.
Ves čas (dolga leta) sem živela skupaj z mačeho. Zdaj je nepokretna, rabi stalno nego in smo jo dali v dom.
Ob tem sem izvedela, da me ni nikoli uradno posvojila in zato uradno sploh nisva v sorodu.
Tudi zaradi tega je bila v dom sprejeta prednostno (ker nima sorodnikov) in nič ni treba (do)plačevati. Vse (do)plačuje občina.
Zakaj bi te pa mačeha morala posvojiti?