Tablete DORETA a kdo pozna in jemlje
Vse je naravno in brez stranskih učinkov, v bistvu deluje skoraj vse bolje transdermalno.
Sprobano, že več let, DMSO sem pa lani prvič ob zlomu prstov, hkrati z ostalim.
Noro, kako to učinkuje, na več načinov, ne le na bolečino.
Vnetje, obupno oteklino vsega stopala, dobesedno topi in hkrati celi, od kosti, do regeneracije kolagena, živcev, vezi, mišičja, kit. Mesec in pol, kot, da ni bilo nič.
Ob zvinu pred štirimi leti, je trajalo dve leti, da noga normalno deluje.
Ostalo preberi, ker je še veliko več.
[/quote]Le naravne čoknjenosti ti ni izboljšalo…mislim, kake eni ven mečete, to ni za verjet.
Sem načeloma proti “zvarkom”, a tole očitno vsaj delno drži
http://www.sfd.si/uploads/datoteke/gabrovsek.pdf
[/quote]Tole datoteko preberite, pozabila prej replicirati.
Hehe, ne uporabljam nobenih zvarkov, sem dolga leta prej vse preštudirala, kaj je uradna medicina tudi uradno uporabljala kot zdravilo pred ukinitvijo l.80 in jih taista danes zopet odkriva.
Ne, nobeno me še ni razočaralo v nobenem smislu, prej dalo več, kot sem sploh pričakovala.
Hvala za link. Ti pa si poglej obširno obrazložitev na sletni strani Walter Last, MSM in DMSO.
MSM večina že pozna.
Ne bi nič škodilo, če bi še predhodnika, sploh tisti z najtežjimi boleznimi idr.težavami, ker dobesedno rešuje življenja.
[/quote]Še vsaj enega imaš na forumu enako tumastega in usekanega, ti bo še svetoval organski biološki jod striktno iz Amerike, kaj za vraga naj bi sploh to bilo.
Doreta sama po sebi vsebuje Tramadol in Paracetamol kot ojačevalec tramadola. Daj si preberi preden pišeš narobe. Ne poznam nikogar, ki bi od Dorete bil zadet kot mamba, res ne. Sama sem jemala do 3 na dan zaradi hude poškodbe hrbtenice, pa nisem bila NIČ zadeta. Res pa je, da ti tablete lahko zmanjšajo psihofizične sposobnosti, zato imajo trikotnik na škatli, kar pomeni, da ne smeš vozit avta v času jemanja zdravila. Jemala sem jih 4 mesece, pa se nisem ne navadila ne odvajala, samo prenehala sem z jemanjem takoj po operaciji, ker niso bile več potrebne.
Doreta sama po sebi vsebuje Tramadol in Paracetamol kot ojačevalec tramadola. Daj si preberi preden pišeš narobe. Ne poznam nikogar, ki bi od Dorete bil zadet kot mamba, res ne. Sama sem jemala do 3 na dan zaradi hude poškodbe hrbtenice, pa nisem bila NIČ zadeta. Res pa je, da ti tablete lahko zmanjšajo psihofizične sposobnosti, zato imajo trikotnik na škatli, kar pomeni, da ne smeš vozit avta v času jemanja zdravila. Jemala sem jih 4 mesece, pa se nisem ne navadila ne odvajala, samo prenehala sem z jemanjem takoj po operaciji, ker niso bile več potrebne.
[/quote]
Na rekla kazala od ene mon prismode je to prebrala in ponavlja kot papiga, pa sploh ni edina.
Kakšne kreme?
Pri DMSO se sploh in IZRECNO NE SME mazati z nobeno kremo, še sploh s kemičnimi zvarki, alergeni, strupi! Na ČISTO KOŽO!
DMSO je prozorna tekočina, mora biti 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tehnično čist! Čist!
Kar dokaže dobavitelj s spremnim listom!
Maže se tekočina! 50 ali 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} razredčena!
Zato poglejte na spletne strani: health-science-spirit.com
ali
healing-yourself.com,
ter poiščite članek MSM and DMSO.
Tam je vse natančno razloženo, z vsemi povezavami.
[/quote]
Tvoja trditev je napačna!
Če te zdravnik ni seznanil, da če jemlješ Doreto in paracetamol mu povečaš učinek delovanja. Tramal je analgetik, ki zdravi srednje hude, do hude bolečine. Če tramalu dodaš paracetamol, mu povečaš učinek in dobiš tramadol. Če na odmerek tramadola dodaš paracetamol je spet mal bolj pojačan učinek, ampak pri vseh zadevah je potrebno bit previden zaradi stranskih učinkov.
Raje ne pametuj in se posvetuj v lekarni, kjer ti bodo tudi sami svetovali, da na Doreto ni priporočljivo jemat paracetamola.
Upam, da si lahko prebereš tudi ostale komentatorje, ki tudi sami opisujejo učinke po jemanju Dorete.
Kakšne kreme?
Pri DMSO se sploh in IZRECNO NE SME mazati z nobeno kremo, še sploh s kemičnimi zvarki, alergeni, strupi! Na ČISTO KOŽO!
DMSO je prozorna tekočina, mora biti 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tehnično čist! Čist!
Maže se tekočina! 50 ali 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} razredčena!
ali
healing-yourself.com,
[/quote]
Ja saj, vsaj enkrat logično, ker neumnost je prozorna .
Kakšne kreme?
ali
healing-yourself.com,
[/quote]Dobro je pač tekočina. In tole kar sem napisala je v linku napisano, ni izmišljeno, ti se vtakneš v kremo. Tekočina DMSO ima tudi stranske učinke Tako da….
Dobro je pač tekočina. In tole kar sem napisala je v linku napisano, ni izmišljeno, ti se vtakneš v kremo. Tekočina DMSO ima tudi stranske učinke Tako da….
[/quote]
Krema se dobi na recept, za bolečine, če ti ga zdravnik odobri.
Pri DMSO je značilno, da se maže izrecno na čisto, očiščeno, kožo, ker ima to lastnost, da prodre tudi v tumorje, kamor druge snovi ne zmorejo in s tem lahko dovajamo zdravilo, ki spremenjene celice zdravijo, sam DMSO jih spremeni v zdrave.
Torej je zelo pomembno, da ne dovajamo nobenih škodljivih substanc, sploh težkih kovin, ki jih vsebujejo raznorazne kreme, repelenti ipd.
Da imajo večina krem od stabilizatorjev idr.strupov, alergenov, je menda jasno.
Torej krema samo v primeru, če jo smemo brez škode tudi pojesti.
To je torej tisto, ki je morebitni stranski učinek DMSO. Kdor uporablja MSM, ga v bistvu pozna, ker je napravljen iz DMSO.
Preberi si še mojo povezavo, ravno zaradi zelo varne uporabe, tudi oralne, česar še nisem poskusila, ker že čez kožo daje odlične rezultate.
Ne vem o nobenih glavobolih in čem podobnem.
Vseeno pa bi se prej pozanimala kaj o Herxheimerjevem refleksu, ki je značilen za začetke zdravljenj, še posebno pri hujših težavah, ko se začne telo čistiti strupenih snovi in mrtvih patogenov, če ne začnemo z zelo majhnimi dozami, da patogene lahko telo sproti tudi izloča.
Torej, Herxheimerjev reflex velja za večino začetkov zdravljenj, ravno glavoboli, slabost, slabše počutje, so značilni, trajajo nekako tri dni.
Takrat doze zmanjšujemo na minimum, ali celo prekinemo za ta čas in nadaljujemo z minimalnimi dozami.
Ampak, tema so bolečine in te odpravljamo že samo z mazanjem.
Za vso ostalo uporabo, je na navedeni povezavi ves potrebni material.
Če že potrebujemo kremo, si lahko sami zmešamo vedno svežo iz kokosove masti, ki jo brez težav tudi uživamo.
Če pa tekočini dodamo MSM in magnezijev klorid, pa škode ne bo.
Vseeno si poglejte še ta poglavja.
Krema se dobi na recept, za bolečine, če ti ga zdravnik odobri.
Pri DMSO je značilno, da se maže izrecno na čisto, očiščeno, kožo, ker ima to lastnost, da prodre tudi v tumorje, kamor druge snovi ne zmorejo in s tem lahko dovajamo zdravilo, ki spremenjene celice zdravijo, sam DMSO jih spremeni v zdrave.
Torej je zelo pomembno, da ne dovajamo nobenih škodljivih substanc, sploh težkih kovin, ki jih vsebujejo raznorazne kreme, repelenti ipd.
Da imajo večina krem od stabilizatorjev idr.strupov, alergenov, je menda jasno.
Torej krema samo v primeru, če jo smemo brez škode tudi pojesti.
To je torej tisto, ki je morebitni stranski učinek DMSO. Kdor uporablja MSM, ga v bistvu pozna, ker je napravljen iz DMSO.
Preberi si še mojo povezavo, ravno zaradi zelo varne uporabe, tudi oralne, česar še nisem poskusila, ker že čez kožo daje odlične rezultate.
Ne vem o nobenih glavobolih in čem podobnem.
Vseeno pa bi se prej pozanimala kaj o Herxheimerjevem refleksu, ki je značilen za začetke zdravljenj, še posebno pri hujših težavah, ko se začne telo čistiti strupenih snovi in mrtvih patogenov, če ne začnemo z zelo majhnimi dozami, da patogene lahko telo sproti tudi izloča.
Torej, Herxheimerjev reflex velja za večino začetkov zdravljenj, ravno glavoboli, slabost, slabše počutje, so značilni, trajajo nekako tri dni.
Takrat doze zmanjšujemo na minimum, ali celo prekinemo za ta čas in nadaljujemo z minimalnimi dozami.
Ampak, tema so bolečine in te odpravljamo že samo z mazanjem.
Za vso ostalo uporabo, je na navedeni povezavi ves potrebni material.
Če že potrebujemo kremo, si lahko sami zmešamo vedno svežo iz kokosove masti, ki jo brez težav tudi uživamo.
Če pa tekočini dodamo MSM in magnezijev klorid, pa škode ne bo.
Vseeno si poglejte še ta poglavja.
[/quote]
Še to, stranski učinek naj bi bil smrdenje po žveplu. Pri meni tega ni bilo, mogoče zaradi hudih bolečin, od katerih mi je bilo slabo, ali zaradi tega, ker telo ni imelo toliko drugih strupov izločati, ne vem, bi mi pa takrat itak bilo vseeno.
Res je to, da je bolečina ponehala v 10′, za kar precej časa, nakar sem mazanje ponovila.
Postopoma pa tudi neznosna oteklina vsega stopala do narta, ne le zlomljenih prstov.
Naj povem še to, da DMSO že leta uporabljajo trenerji in fizioterapevti pri športnih poškodbah in, da ni nobena novost.
O uspešnem zdravljenju težjih bolezni, tudi intravenozno, pa se namenoma ne piše. Pa ne zaradi stranskih učinkov, ker je eno najvarnejših zdravil.
Groza, sploh nisem vedela tega. Jaz ne smem ne Naklofena niti nobenih podobnih protibolečinskih zdravil, nisem pa niti vajena ničesar.
Mi je pa enkrat zdravnik za bolečino v nogi predpisal Doreto po potrebi, ker te mi naj ne bi škodovale.
Samo jaz nisem opazila nobenih stranskih učinkov, ki jih navajate. Je razlog v tem, da sem morda v dveh, treh letih pojedla vse skupaj enih deset tablet, pa še to po eno na dan z vsaj par dnevnim presledkom?
Tudi avto sem vozila brez problemov.
Meni je že v naši lekarni povedala-ker me malo bolj pozna, katerih tablet ne smem uživat zaradi Maravana. Pa tudi zdravnica se na tole vedno spomni, zdaj pa vprašam tudi kar sama. Se pa najdejo vmes tudi čisto nedolžna sredstva in pripravki, ki naj jih ne bi užival, če jemlješ Maravan. Naprimer ingverjev čaj, čeprav sem ga jaz nekaj mesecev redno pila in ko sem šla na kontrolo, rezultati niso bili nič spremenjeni, mogoče za kako decimalko.
Tudi meni sicer Doreta sploh ne škodujejo edino pri spominu se zdaj opazujem, ker ne verjamem, da imaš lahko pri 53 letih take luknje.
Naprimer da moram nekoga poklicati, ker mu moram nujno karkoli sporočiti. Če to ne bom naredila takoj ali pa si dala v opomnik-kar po navadi skoraj nikoli ne naredim-bom to pozabila kar za par ur ali kak dan…če zadeva res ni zelo nujna. Potem se bom spomnila tega takrat, ko bom s kom drugim govorila o podobni situaciji ali pa dotični. In ko se bo pogovor z drugo osebo končal, bom že vmes pozabila, da moram prvo osebo poklicat in ji sporočiti to in to…
Upam, da mi res ne delajo luknje tele tablete, oziroma, da jih lahko še popravim, če jih ne bom več ful redno jemala.
Ste prepričani, da res tako hudo zadenejo?
Kolikor se spomnim, so mi jih predpisali skoraj tako kot bombončke, po porodu, zaradi šivov. Parkrat sem jih celo vzela, bolj preventivno, da me ne začne boleti, a se sploh ne spominjam nobenega takega učinka, kot pravite. Vzela sem jih samo ene dvakrat, dali so mi jih še za rezervo, a me niti ni bolelo in potem nisem več jemala.
To je tudi meni cudno, da jih tako opisujejo. Jaz sem jih dobila od prijateljice, ko me je modrostni zob bolel za popizdit, pa sem se bala puljenja. ona jih je imela za hrbtenico, proti bolecinam. Nic nisem bila zadeta, pa tudi drugih stranskih ucinkov ni bilo. Goltala sem jih pa, kot bombone. Bolecine so bile hude za umret.
Berem in me je groza, koliko odvisnikov je tukaj. Doreta je analog opioidov. To pomeni, da deluje tako kot opioidi in je prav tako zasvojljiva. A ne bi bilo bolj enostavno, da bi sli kar direkt na heroin ali fentanil?
Meni jo je zdravnik zaradi poskodbe reber predpisal 3 tablete na dan. Takrat nisem imela pojma, kaj to je. Vzela sem po 2 tableti na dan in po 2 dneh me je totalno vrglo in na konu sem odspala dolgo spanje. Imela sem vse simptome predoziranja, razen kome in smrti. Tisti, ki zgoraj pise, da nanj nima nobenega vpliva, mora biti hud odvisnik, saj je njegovo telo navajeno na opiate in anakoge opiatov. Ljudje, s tem se ni za hecat. Resno.