Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tablete proti celulitu

tablete proti celulitu

Mene pa zanima, ce ima katera izkusnje z njimi in na kaksnem principu delujejo.

Hvala za odgovore in LP.

Jaz sem probala Celulase (mislim, da jih na Hrvaškem prodajajo pod imenom Celasene). 2 škatli, ki sem jih dobila iz Francije sta me stali okoli 25 tisoč tolarjev. Na kratko: vstran vržen denar. V vseh revijah jih hvalijo, da je joj. Držala sem se diete, pila sem ogromno vode, telovadila, pa nič.
To je ista finta kot kreme. Če že deluje, deluje dokler uporabljaš. Ko prenehaš, vsi učinki izginejo. Najboljše je: telovadba + dosti vode + hrana bogata z beljakovinami in z malo ogljivovimi hidrati (več o tem si poglej tudi na temi Vichy DStock).
LP, Manka

Jaz sem jih jemala cca 2 ali 3 mesca od California fitness cca 150 tablet je bilo (na bazi naravnih izvlečkov). Mislim, da mi niso nič pomagale, vsaj nič nisem opazila tako, da ko sem dokončala stekleničko jih več nisem naročevala.
Brez pitja vode in gibanja ni nič.
LP

Jaz sem farmacevtka, delala sem za nekaj uvoznikov takih tablet. Moje mnenje je, da pomagajo, če veliko piješ se giblješ, ješ “pravilno” in se mažeš s kremo proti celulitisu.Torej- velika verjetnost je, da ti bo uspelo tudi brez tablet. Če imaš voljo, seveda!

Jaz sem farmacevtka, delala sem za nekaj uvoznikov takih tablet. Moje mnenje je, da pomagajo, če veliko piješ se giblješ, ješ “pravilno” in se mažeš s kremo proti celulitisu.Torej- velika verjetnost je, da ti bo uspelo tudi brez tablet. Če imaš voljo, seveda!

JAZ SEM TUDI IMELA CELULASE IN MI NI POMAGALO ČISTO NIČ TAKO DA TE TI ODSVETUJEM

Farmacevtke bi pa skoraj morale vedeti, da obstaja razlika med celulitom in celulitisom. :S

New Report

Close