Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tablete za pomivalni stroj

Tablete za pomivalni stroj

Pozdravljeni,

katere tablete za pomivalni stroj uporabljate in, da niso lih Finish ali Somat, da so dobre? Iz lidla sem probala ma nisem zadovoljna. Mogoce muller, hofer, spar, eurospin? Da so te njihove domace znamke teh trgovin.

Priporočam Jarove kapsule. Imaš na mimovrste pakiranje za 90 pranj, cena pa pod 20 evrov. Kapsule so res vrhunske. Dobro operejo, pa še diši iz pomivalca po pranju. Poleg tega še nimaš problemov s tem, da se ne bi stopile, saj je vse skupaj samo gel.

Skratka, priporočam. So vredne tega denarja.

Muller prašek blink. Eno pakiranje je za cca, 60 pranj, stane pa …. 3-4 evre. Smešno poceni, opere odlično. Ti geli in tablete v vrečkicah so nam zamašili cevi v črpalki, ker se ni lepo stopilo in se je nalagalo. Pa še manj vode porabi, ker mu ni treba dolgo tablet razstapljat …

Ni vse samo v tabletah, veliko je tudi v kakovostni tehnologiji stroja.

Imamo AEG pomivalni stroj – top. Ima tudi parni generator, torej pere tudi s paro, ne samo z vročo vodo.

Uporabljam samo DM nature – čimamnj fosfatov, tem bolje. Operejo odlično, tudi na enournem programu na 70 stopinj. Je pa res,da v stroj zlagamo vedno oplaknjeno posodo, brez ostankov hrane.

Uporabljam vse te znamke, tiste all in one, zadovoljna zelo.
Zakaj ti Lidl niso vsec? Teh sicer nisem ze dolgo kupila, a se mi niso zdele zanic.

kupovala finish in nisem vedela da so lahko druge še boljše, večkrat sem dobila gratis po 8 kapsul Jar z limono, res so odlične, prekašajo finish, tako da naslednji nakup bo Jar kapsule z gelom, sol že itak uporabljam njihovo. Drugih vrst še nisem preizkusila. Priporočam Jar.

Trenutno imam Finish Quantum najnovejse, imajo v Mercatorju 40 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na Piko.

Eurospin. Najprej sem sicer uporabljala tablete iz Lidla, tudi drugih trgovin, pa se mi niso vedno raztopile, zato sem prešla najprej na prašek iz Eurospina, potem pa na tekočino. Uporabljam že več let, super opere, cena pa veliko nižja od drugih trgovin.

Jaz perem vsak drugi, tretji dan in je posoda že zasušena. Ampak sva sama in se nama ne nabere prej. Ali gel iz Eurospina opere zasušeno? Pereš vsak dan?
Zanima me, ker kupujem Finish, pa je cena zelo visoka. Bom vesela cenejše variante.

Mi jih imamo od sefota, neke makedonske. Kupijo se v BiH za 3 marke 120 kapsul. Opere vse, se barvo s krožnikov. Vržeš v wc in razzre vodni kamen. Super zadeva samo smrdijo po amonijaku.

Tole sem se nasmejala :)) spomnim se prvega pomivalca, tam nekih 30 let nazaj in enega jugo praška za posodo, ki mi ke zribal vse zlate rože s krožnikov 🙂

zdaj rabm od splendida (špar) jih pa dela claro (so avstrijske). Drugače pa perem z winnisom (gel oz tablete, men bolj sede gel)

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

za eurospin jih dela isti kot dela prah za pomivalca za coop. rabil njihov gel bil zadovoljen, se mi zdijo pa clarove tablete vseeno malo bolj eco

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Jaz perem vsak drugi, tretji dan in je posoda že zasušena. Ampak sva sama in se nama ne nabere prej. Ali gel iz Eurospina opere zasušeno? Pereš vsak dan?
Zanima me, ker kupujem Finish, pa je cena zelo visoka. Bom vesela cenejše variante.
[/quote]

Kupi prašek, ga daj čisto malo in peri bolj pogosto, vsaj vsak drug dan.

A stroj nima kakšnega posebnega programa za manj posode?

Ker to,d a se posoda suši 3 dni v stroju, ni OK. Ne za stroj, ne za posodo.

Pri nas smo se odpovedal tabletam. Ker tisto 15 v 1 dejansko ne deluje in še vedno potrebuješ vsaj sol.

Gel je pa tudi ena packarija, ki ti zapaca cevi, če ravno ne pereš na najvišji možni temperaturi.

Zato pri nas uporabljamo prašek, ki ga lahko doziraš glede na to, koliko umazana je posoda in koliko poln je stroj. Kupujem ga v DMu ali Millerju, v primerjavi s tabletami je smešno poceni.

Kako prašek deluje na kozarce? Iščem nekaj kar ne bo belilo kozarcev.

Prav zadovoljni smo zadnje čase s Sparovimi, pa tudi za DM-ovimi. Hofer-jevimi. MIslim da so bile tudi tiste iz Eurospina prav OK.

Kako prašek deluje na kozarce? Iščem nekaj kar ne bo belilo kozarcev.
[/quote]

Kako bo pralno sredstvo delovalo na kozares je v prvi vrsti odvisno od kozarca in šele nato od samega pralnega sredstva. Kozarci, ki jih kupiš 6 za 2 € bodo v stroju posiveli ne glede na to ali uporabljaš prašek, gel ali tablete. Kakovostnejši/dražji bodo zdržali dlje časa. Neki v zvez s sestavo stekla, kaj točno sem pa že pozabila.

Če hočeš kozarce obdržati res lepe, potem jih pomivaš ročno.

New Report

Close