tableti za samoporjavitev
je kdo že poskusil teblete za samoporjavitev, Braunemon za porjavitev in pa MELANIN FORTE tablete za samoporjavitev.
kako to deluje, pozimi npr ko ni toliko sonca ko te ne opeče, kako tebleti vplivajo na kožo in koliko lahko postaneš rjav po koži, zaradi teh tablet.
Meni se zdi, da je še zmerom bolje kot solarij, čeprav eni govorijo, da ni to nič zdravo.
se mi zdi, da so te tableti kar vredu, pa dobi se jih v lekarni, in postopoma postaneš rjav potem zaradi teh tablet.
Če si lepo rjav se mi zdi, da so tudi oči malo drugačne, bolj privlačne oči postanejo, če si lepo porjavel po obrazu itd, se vam ne zdi, da se oči lahko tudi spremenijo malo.
Te tablete treba baje jesti en mesec da se ti kaj pozna.
Tablet Melanin Forte ne poznam, poznam pa Braunemon in to niso tableti za samoporjavitev.
Pomagajo, da po sončenju kao dobiš lepšo barvo in dalj časa traja, osebe s svetlo kožo pa naj ne bi tako hitro dobile opeklin.
Jaz sem jih jemala, ker imam zelo svetlo polt in me takoj opeče, pa se mi zdi, da je bilo z Braunemonom res boljše. Pa tudi izpuščajev nisem letos nič imela zaradi sonca, drugače se mi takoj naredi neke vrste koprivnica oz. alergija na sonce.
Joj, dekle, ti moraš biti pa nekaj precej mladega, ane?
Ne, če si svetle polti in se te sonce ne prime, se te tudi po jemanju Braunemona ne bo, saj ne dela čudežev. Prepreči pa (deloma) prehitre opekline, vsaj pri meni jih je. Ker aktivira pigment v koži, da drugače in hitreje reagira, ampak če imaš malo pigmenta, pač rjava ne boš, ane?
Prej se boš sprijaznila z belo kožo, boljše bo.